Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtalama durumuda karıştı benim bu sefer reglden sonraki hafta içinde bi yaptım anam pik şaşırdım hatta.. daha 1 hafta vardı ovu gününe. yanlış alarma dedim takip edeyim ramazan telaşı onuda takip edemedim. :KK43: normal gününde gene pik yaptımı onuda bilmiyorum. 30. günüm bugün(hala regl ağrısı yok bu arada) az önce baktım son 15 regilim 25 (4 kere)-26(3 kere)-27 (7kere) günde bir sadece bir kere 29 günü görmüşüm oda geçen sene ramazandan sonraki 2.reglim . dedim heralde bu ramazan etkiledi beni. öyle teselli ediyorum kendimi. bu sabah ovu testi vardı elimde yaw bi bakim dedim herkes görüyo bundan da 2.çizgi silik çıktı ovu testinde de. yani bence gebelik yok 3.gün gecikmeyle ovuda kopkoyu çıkardı heralde. bekliyorum artık napim pazartesi hala gelen giden olmazsa doktor yolu gözüktü bana..
Gerçekten karmaşıkmış. Pik gördüğün zaman olsa erken döllenme olurdu bir de. En iyisi test alıp tekrar yapmak. Hiç 30 günde olmadıysan bence bu bir fark ve testi tekrar etmek en iyisi

Dualarınıza ihtiyacımız var kızlar 🙏🏻 Bugün 6. Günümüz var gibi yok gibi bir çizgi umarım artar 🙏🏻 kimyasal bilmem ne olmaz çook korkuyorum çok ilk defa çift çizgiyi gördüm şaşkınım
tebrikler canım... allah değerlerinin artarak devamını yaşatsın sağlıklı bi gebelik sağlıklı bi doğım geçirmen dileğiyle..:KK9:

kızlar eczaneye gidemedim hala gelen giden olmayıncada dayanamadım ovu testi yaptım gecikme ortalamaya bakarsak 3 gün. ovu testi C den açık bi T cizgisi . yani bence gebelik yok ciddi bi gecikme var pazartesiye kadar geldi geldi gelmedi doktor yolları göründü neymiş derdi de gelmiyor bi baksınlar.. daraldım biraz endişeliyim.

gebelık olmadıgında ovunun t cızgısı de tertemız cıkıyor yalnız, ben de denemıstyım bılıyosun ve sılık mılık hıcbır cızgı yoktu. ve adet oldum gulum. al bı erken gebelık ıste nıye kıvranıyorsun ovuyla falan, doktora gıtmeden once daha ıyı olur erken gebelık al, bugun al nobetcıden, yarın da yap bence

Benim doktor hiç öyle bir öneride bulunmadı mesela. Bu konuda da görüşler farklı sanırım. Hatta sauna bile sorun değil diyen vardı galiba. O sorun değilse duş hiç sorun değildir. Ben yaz kış sıcak duş alırım, soğuk su pek sevmiyorum.

benım doktorum zaten oyle tavsıyelere hııııc gırmez :) ben kacınmaya calıstım ılıskı sonrası sıcaktan ama yıne de bı nane yok o ayrı bacım :)

Dualarınıza ihtiyacımız var kızlar 🙏🏻 Bugün 6. Günümüz var gibi yok gibi bir çizgi umarım artar 🙏🏻 kimyasal bilmem ne olmaz çook korkuyorum çok ilk defa çift çizgiyi gördüm şaşkınım
Bu erken gebelik testimi mi normal test mi canım. Silik bir çizgi görünüyor fotoğrafta sen gözle gördüğünde daha net olmalı. Umarım giderek koyulaşır :)

benım doktorum zaten oyle tavsıyelere hııııc gırmez :) ben kacınmaya calıstım ılıskı sonrası sıcaktan ama yıne de bı nane yok o ayrı bacım :)
Benim Türkiye’deki doktor bunlar hep ikinci üçüncü derece etkileyen şeyler der geçer :) buradaki zAten o konulara girmiyor bile. Normal hayata devam diyor başka bir şey demiyor :)

Gerçekten karmaşıkmış. Pik gördüğün zaman olsa erken döllenme olurdu bir de. En iyisi test alıp tekrar yapmak. Hiç 30 günde olmadıysan bence bu bir fark ve testi tekrar etmek en iyisi
evet karıştı çarşı pazar.. en net şey 30 günü hiç bulmaması. flx77 flx77 te öyle diyor. alıp yaparım yarın ilk idrarla ama benim umudum yok ovu testinde kopkoyu çıkması gerekti bu mantığa göre diyor beynim..göreceğiz. hastalık falan çıkmasında gerisi önemli değil. olur bi şekilde çünkü sağlık olduktan sonra..

Evettttt çok şükür canım sana yazacaktım kese kalp atışı heyecanıda geçsin dedim senin oğluşlar nasıl sen iyimisin

Nasıl mutlu oldum anlatamam gözün aydın Allah tamamına erdirsin can09e can09e ve diğer arkadaşlara da sağlıkla nasip olsun inşallah

evet karıştı çarşı pazar.. en net şey 30 günü hiç bulmaması. flx77 flx77 te öyle diyor. alıp yaparım yarın ilk idrarla ama benim umudum yok ovu testinde kopkoyu çıkması gerekti bu mantığa göre diyor beynim..göreceğiz. hastalık falan çıkmasında gerisi önemli değil. olur bi şekilde çünkü sağlık olduktan sonra..
Öyle bir gereklilik yok.. ovulasyon testi ile öğrenilebilir sadece herkeste aynı değil. Eğer kesin sonuç varsa neden hamilelik testi diye bir şey var. Yapardık bir ovulasyon anlardık nasılsa :) sen yine de hamilelik testi yap çift çizgili bir sonuç görürüz umarım.

gebelık olmadıgında ovunun t cızgısı de tertemız cıkıyor yalnız, ben de denemıstyım bılıyosun ve sılık mılık hıcbır cızgı yoktu. ve adet oldum gulum. al bı erken gebelık ıste nıye kıvranıyorsun ovuyla falan, doktora gıtmeden once daha ıyı olur erken gebelık al, bugun al nobetcıden, yarın da yap bence
dinlicem seni söz her ne kadar umudum olmasada..
yalnız hatırlatırım benım de testım negatıf cıkmıstı hamıle kaldıgımda, hatta bat gunu de bı kanama gelmıstı, sonra cıddıye almadım regl de az geldı hamıle de dgılım dıye bı baktık 8 haftalık hamıle hadı bakalım
kaçıncı gün yapmıştın canım testi ?

Öyle bir gereklilik yok.. ovulasyon testi ile öğrenilebilir sadece herkeste aynı değil. Eğer kesin sonuç varsa neden hamilelik testi diye bir şey var. Yapardık bir ovulasyon anlardık nasılsa :) sen yine de hamilelik testi yap çift çizgili bir sonuç görürüz umarım.
orasıda doğru.. :) İnşallah..

Bu test pozitif. Ayy çok heyecanlandım. Allahım tamamına erdirsin 🤲

:rolleyes: Ayyy resmen var! Hergün artacak o koyuluk bence. Erken gebelik testi mi o? Normal mi?

15.günden bildiriyorum kan sonucu 1140 çıktı çok şükür bugünleri gösteren rabbime bakalım merkezden arayacaklar kese için 🤩🥳

Oyy maşallah guzuma. :nazar:
Kesecikleri de görürüz inşallah.
Pazartesi öğleden sonraya randevu verdi bana doktorum. Daha erken gibi geliyo bana ama yine de göremezsem başlarım gene ben senaryolara.:KK45:

Merkeze bildirdim taaa 14 gün sonraya gün verdiler yahu burdaki kendi doktorum pztesi kese görünür demişti pffff bilemedim bide benim ilk gebelikte TSH yüksekliği çıkmıştı bir an önce o tahlilleri de yaptırmak gerek sanırım

E kalp atışıyla birlikte şaapcak o zaman merkez. Kendi doktoruna da görün nolacak yani.

Ay Kızlar sabah kahvaltıya gittik, yeğenim ordaki zıp zıpta başını yayların demirine vurdu bi baktık başının arkasında kanlar, hemen acile koştuk, film çekildi şükür bişey yok, ama 2 dikiş atıldı ah kuzum nasıl bağırdı nasıl ağladı dikiş atılırken içim parçalandı, allahım bütün çocukları korusun, çok korktum ama 🙏🙏🙏

Merkeze bildirdim taaa 14 gün sonraya gün verdiler yahu burdaki kendi doktorum pztesi kese görünür demişti pffff bilemedim bide benim ilk gebelikte TSH yüksekliği çıkmıştı bir an önce o tahlilleri de yaptırmak gerek sanırım
Kalp atışı için mi şey ettiler ki. Sen kendi toktoruna görün bence hem testleri halledersin.😉

Ay Kızlar sabah kahvaltıya gittik, yeğenim ordaki zıp zıpta başını yayların demirine vurdu bi baktık başının arkasında kanlar, hemen acile koştuk, film çekildi şükür bişey yok, ama 2 dikiş atıldı ah kuzum nasıl bağırdı nasıl ağladı dikiş atılırken içim parçalandı, allahım bütün çocukları korusun, çok korktum ama 🙏🙏🙏
Bestemm Allah korumuş geçmiş olsun kuzum

Back
X