Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay Kızlar sabah kahvaltıya gittik, yeğenim ordaki zıp zıpta başını yayların demirine vurdu bi baktık başının arkasında kanlar, hemen acile koştuk, film çekildi şükür bişey yok, ama 2 dikiş atıldı ah kuzum nasıl bağırdı nasıl ağladı dikiş atılırken içim parçalandı, allahım bütün çocukları korusun, çok korktum ama 🙏🙏🙏
Geçmiş olsun canım 🙏🏻

Arkadaşlar az önce rahim.usg. çekildi. Anestezi altında oldum aslında sedasyon deniyor.Hic bir şey hissetmedim. Baya baya yapışıklık varmış bende rahim ağzında ve tüplerde. Doktor açmış o yapışıklıkları 3 defa ilaçla girmiş. Bu ay önümüzdeki 2-3 ay doğal yol deneyin dedi. Hayırlısı

Olgunlaşmamışı hiç yenmiyor zAten de olgununu da sevmedim ben. Tatsız tuzsuz bir şey. Avokado deyince aklıma bir tat gelmiyor :KK66:
Ben de sevemedim. Tadi yok yavan bişi.
Amaan benim bebeler de avokadoyla buyumeyiversin. Daha lezzetli sebzeler meyveler var😍
Ama brokoliyle limonlu bi salatasini yapiyorum bazen avocadonun o zaman bi gideri oluyo kesinlikle. Size yazayim bi ara tarifini😋😃

1,5 saat uzak değil de ne zaman gelceeaanız onu de? Malum bizim İstanbul seferleri bitmiyo :))
aslında çok isterim biliyomusun.. hele şu aralar çok ihtiyacım var ama iş nedeniyle imkansız.. sezon sonu bizde öyle aktiviteler.. :(

E kalp atışıyla birlikte şaapcak o zaman merkez. Kendi doktoruna da görün nolacak yani.
bende bu mesajını okuyunca şaşırdımdı ben seninkini okumadan daha yazdımdı cevabı çilekliye nerdeyse aynı mesaj :)

15.günden bildiriyorum kan sonucu 1140 çıktı çok şükür bugünleri gösteren rabbime bakalım merkezden arayacaklar kese için 🤩🥳
MasAllah canim benim, kat kat saglikla artsin insAllah :dua:
Dualarınıza ihtiyacımız var kızlar 🙏🏻 Bugün 6. Günümüz var gibi yok gibi bir çizgi umarım artar 🙏🏻 kimyasal bilmem ne olmaz çook korkuyorum çok ilk defa çift çizgiyi gördüm şaşkınım
Gozun aydin canim, olumlu düşün , iyi olacak insAllah
Merkeze bildirdim taaa 14 gün sonraya gün verdiler yahu burdaki kendi doktorum pztesi kese görünür demişti pffff bilemedim bide benim ilk gebelikte TSH yüksekliği çıkmıştı bir an önce o tahlilleri de yaptırmak gerek sanırım
Deger artislari guzel olunca kalp atisini birden gormek için, ileri tarihe vermişler, bazi doktorlar git gel keseydi kalpti daha cok anneyi gerdigini düşünüyorlar, yaoilacak tahlil varsa erken gitmek daha mantikli, yada git sağlık ocagina 2 gun sonra hem beta baksın ayni kanla, hemde bütün kanlara
Ay Kızlar sabah kahvaltıya gittik, yeğenim ordaki zıp zıpta başını yayların demirine vurdu bi baktık başının arkasında kanlar, hemen acile koştuk, film çekildi şükür bişey yok, ama 2 dikiş atıldı ah kuzum nasıl bağırdı nasıl ağladı dikiş atılırken içim parçalandı, allahım bütün çocukları korusun, çok korktum ama 🙏🙏🙏
Geçmiş olsun bestecan, konu cocuk olunca içi parcalaniyor insanin, Allahim hepsini korusun

Back
X