- Konu Sahibi panic_attack
- #6.741
Erken test galiba canımAyyy resmen var! Hergün artacak o koyuluk bence. Erken gebelik testi mi o? Normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken test galiba canımAyyy resmen var! Hergün artacak o koyuluk bence. Erken gebelik testi mi o? Normal mi?
Geçmiş olsun canımAy Kızlar sabah kahvaltıya gittik, yeğenim ordaki zıp zıpta başını yayların demirine vurdu bi baktık başının arkasında kanlar, hemen acile koştuk, film çekildi şükür bişey yok, ama 2 dikiş atıldı ah kuzum nasıl bağırdı nasıl ağladı dikiş atılırken içim parçalandı, allahım bütün çocukları korusun, çok korktum ama![]()
Ben de sevemedim. Tadi yok yavan bişi.Olgunlaşmamışı hiç yenmiyor zAten de olgununu da sevmedim ben. Tatsız tuzsuz bir şey. Avokado deyince aklıma bir tat gelmiyor![]()
antalyaaaaaaaaaa.. Alla ala ben yanış mı biliyom gı.. :)
Ankara da normal saatine kadar yani aksam 7 yeMersin’de de öğlene kadar açık sonra nöbetçi eczane açık oluyor
Zaten çıkamıyorum işten canım akşam alıcam bulduğum eczaneden herturlu nöbetçiye kaldımAnkara da normal saatine kadar yani aksam 7 ye
antalyaaaaaaaaaa.. Alla ala ben yanış mı biliyom gı.. :)
akdeniz ege tatili seviyoruz biz anacım.. :)Aydın'da da kapalı oluyo.
Aydın deyince didime gelecez gıı görüşsek ya oralarda.. uzak mı sana?Aydın'da da kapalı oluyo.
Ben de düzenleyip onu ekledim zaten ahahaakdeniz ege tatili seviyoruz biz anacım.. :)
Aydın deyince didime gelecez gıı görüşsek ya oralarda.. uzak mı sana?
Bestemm Allah korumuş geçmiş olsun kuzum
Gözünaydın canım, bu sefer olumlu olacak diye geçmişti içimden, inşallah sağlıkla kucağına alıcaksınGeçmiş olsun canım![]()
aslında çok isterim biliyomusun.. hele şu aralar çok ihtiyacım var ama iş nedeniyle imkansız.. sezon sonu bizde öyle aktiviteler..1,5 saat uzak değil de ne zaman gelceeaanız onu de? Malum bizim İstanbul seferleri bitmiyo :))
7sinde altınkumdayız kısmetse kuzum1,5 saat uzak değil de ne zaman gelceeaanız onu de? Malum bizim İstanbul seferleri bitmiyo :))
bende diyorum ne diyo şimdi farkedince düzenlemeyi anlayabildim.. kafalar aynı yaa... seçmece olmuş bu gurup resmen seçmece.. :)Ben de düzenleyip onu ekledim zaten ahaha
bende bu mesajını okuyunca şaşırdımdı ben seninkini okumadan daha yazdımdı cevabı çilekliye nerdeyse aynı mesaj :)E kalp atışıyla birlikte şaapcak o zaman merkez. Kendi doktoruna da görün nolacak yani.
7sinde altınkumdayız kısmetse kuzum
bende bu mesajını okuyunca şaşırdımdı ben seninkini okumadan daha yazdımdı cevabı çilekliye nerdeyse aynı mesaj :)
MasAllah canim benim, kat kat saglikla artsin insAllah15.günden bildiriyorum kan sonucu 1140 çıktı çok şükür bugünleri gösteren rabbime bakalım merkezden arayacaklar kese için![]()
Gozun aydin canim, olumlu düşün , iyi olacak insAllahDualarınıza ihtiyacımız var kızlarBugün 6. Günümüz var gibi yok gibi bir çizgi umarım artar
kimyasal bilmem ne olmaz çook korkuyorum çok ilk defa çift çizgiyi gördüm şaşkınım
Deger artislari guzel olunca kalp atisini birden gormek için, ileri tarihe vermişler, bazi doktorlar git gel keseydi kalpti daha cok anneyi gerdigini düşünüyorlar, yaoilacak tahlil varsa erken gitmek daha mantikli, yada git sağlık ocagina 2 gun sonra hem beta baksın ayni kanla, hemde bütün kanlaraMerkeze bildirdim taaa 14 gün sonraya gün verdiler yahu burdaki kendi doktorum pztesi kese görünür demişti pffff bilemedim bide benim ilk gebelikte TSH yüksekliği çıkmıştı bir an önce o tahlilleri de yaptırmak gerek sanırım
Geçmiş olsun bestecan, konu cocuk olunca içi parcalaniyor insanin, Allahim hepsini korusunAy Kızlar sabah kahvaltıya gittik, yeğenim ordaki zıp zıpta başını yayların demirine vurdu bi baktık başının arkasında kanlar, hemen acile koştuk, film çekildi şükür bişey yok, ama 2 dikiş atıldı ah kuzum nasıl bağırdı nasıl ağladı dikiş atılırken içim parçalandı, allahım bütün çocukları korusun, çok korktum ama![]()
Taamdır kuzuTaam burlarda oluusak bi ayar çekmeye çalışam.![]()