Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hafta
Merhaba son 10 15 sayfayi okudum Allah kucaginiza almayi nasip etsin hamişlerin benim gibi bekleyenlerde bir an önce meleklerimizin hayirli haberlerini alalim insallah 😘 bende bu ay klomen kullandim ve beklemedeyim 1 hafta sonra kan verecegim 😍
Haftaya güzel bi haberde senden gelsin inşallah 🙏

Ahanda bunu kullanıyorum.

saol cicim buna döneyim ben de

Kızlar canlarım toplaşın ağlamaktan yazamıyorum eşim evden işe gider gitmez eczaneye gittim erken gebelik testi normal test aldım

Cok tebrik ederim! Ben geriden geliyorum ama su ana kadr umarim hersey yolundadir. 10.gunde boyle cikan cizgi 14, 15.gunde kopkoyu cikar. Cok seviniyorum buradaki herkes adina. Saglikla kucaginiza almak da nasip olsun :)

ben taa nezamandiir sulu haric gormemistim onu. az olmasi cok olmasi onemli degilmis onun. yumurta yakin diyormus oyuzden ertesi gün pik oluyor.testimin pik yaptigi günün bir gün oncesi karnım gaz doluyor benim o bile yetiyor bana, diyorum yumurta geldi geliyor. gaz oluyomu sende de
Benim fena gaz olur 3 gün akıntı benim regl den 1 hafta sonra başlar hiç beceremedim takibini hep var zaten 🙂

Cok tebrik ederim! Ben geriden geliyorum ama su ana kadr umarim hersey yolundadir. 10.gunde boyle cikan cizgi 14, 15.gunde kopkoyu cikar. Cok seviniyorum buradaki herkes adina. Saglikla kucaginiza almak da nasip olsun :)
Marjo Marjo tebrik ederiz seni de 😍 hamilelik takvimin ne guzel🤗
Belli mi cinsiyeti? 3ncu bebe dimi?
Saglikla al kucagina👐

Bak her şey müsait yarın okul yok kimse gitmediğinden kuzu babannede kaldı o bi koltukta yayıldı ben bi koltukta düğün dernek izleyip çay içiyoruz:tokat:
Bak şimdi yaa uyuyup kalcaniz orda 😀kendimden biliyorum. Bu arada ben hala işteyim :(

Marjo Marjo tebrik ederiz seni de 😍 hamilelik takvimin ne guzel🤗
Belli mi cinsiyeti? 3ncu bebe dimi?
Saglikla al kucagina👐

Evet canim, 3. bebe :)

Kiz olacak bu seferki. Kiz, oglan, simdi yine kiz :)

Bu baslik altindaki herkese ama herkese saglikli hamilelikler ve gercekten de gerekmedikce sezeryan olmayan, normal dogumlar diliyorum.

Ben de bugün çamaşırımda şu uzayan akıntıdan gördüm,akıntım da arttı çamaşır hep ıslak gibi, uhu gibi yapışkan alla alla dedim daha 8. Günündeyim çok erken benim 13. Günden önce çatlamaz en azından şimdiye kadar hiç çatlamadı bu geceyi değerlendireyim yarın da bi ovü testi yapayım dedim.
Yap bencede bakim ne çıkacak bende merak ettim. Yaz ama 😉

Benimde geçen aylarda 6.gün uzayan akintilar gördüm sonra test yaptım ki pik. Erken çatladı 21.günde adet oldum. Hayatım da ilk defa demek ki olabiliyor böyle şeyler degerlendir.
Aynı senaryo benim oldu bu ay işte ama regl erken falan gelmedi yarin klasik 28. Gunum gelir diyorum .o zaman ben nie erken gormedim regli noluyo bana yaww???

Aynı senaryo benim oldu bu ay işte ama regl erken falan gelmedi yarin klasik 28. Gunum gelir diyorum .o zaman ben nie erken gormedim regli noluyo bana yaww???
Hamile olabilir misin acaba :emir_bebek:
Eğer piki gördüysen yumurtlamışsındır ve batın üstünden 7 gün geçmiş:)

Yok artık ben şok olurum valla. Hiç öyle düşünmedim benim hiç şaşmaz yum günüm test yanlıştır dedim gectim. Sonrasında da hiç test e devam edemedim takip edemedim pik gectimi normal günümde yine pik yaptimi. ? Ama normal yum tarihimde yine fena gazliydim ondanda hiç erken pik ı iplemedim.😀

Regl günüm sabahı olucak yarın takvime göre dayanamayıp test yaptiracaksiniz bana 😉acaba mi diye. Ama belirti olurdu yaaa

gulum ben 5 program kullanıyorum, kurtajdan once bende de hepsı 1 gun oynama ıle tutturyordu ya onceyı ya sonrayı gosterıyorud bu ay sacmaladılar yanı, oyle boyle degıl, bır de gerıyo dogru bır yıllık adet verılerını gırdım hepsıne bırebır :) hatta yumurtlamayı bıle yanlıs hatırlamıyorsam flo ovu testı ıel aynı tutturmustu. sımdı hepsı kafasına gore sallıyo bakalım ne cıkcek
Benim kafam karman corban olur anam ben biri ile başa çıkamıyorum bırak 5 i😀

Regl günüm sabahı olucak yarın takvime göre dayanamayıp test yaptiracaksiniz bana 😉acaba mi diye. Ama belirti olurdu yaaa

He hee oluyo belirti olmaz mı hiç yaa ohoo benim her yanım belirti mesela o kadar çok belirtim var ki inanamazsın deli gibi yani acayip gebeyim öyle belirtili bişi. benim belirtim var demiş miydim? Ahahsfdj bi an hiç duramıcam sandım. 😁

Yarın o test yapılacak. Uyumuyo olacam. Yolda olacam. Zabaanan adıma etiket bekliyorum.

Yahu yok genelde belirti melirti adeti bir hafta geçene kadar kimsede. O ayılmalar bayılmalar Yeşilçam efsanelerinde kaldı. Sen patlat bir test yarın.

Armin Armin gözün aydın balım, beyceğizin moral bozukluğunu atmışta taarruza geçmiş tıp dünyasına doğru. Hadi hayırlısı inşallah. Ama Amerikan basketbol koçu gibi çalıştın adamı toparladın kız, biz şahidiz. Az zaman kaldı senin işlemlere de :dondurma:hadi hayırlısııııııııı

Back
X