Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de d viti coledan kullandım.. b12 için de newlife b12 plus öneriyorum dil altı olandan.. içinde folik de var.
hee ama sende işe yaramadı bende de yaramaz dersen bilemicim :)) lakin b12 bir ayda 450lere çıktı.. belki de bu ay bebiş geliyor bilemeyiz :)
anammm gelsin inşallahhh yaaaa....

ben de d viti coledan kullandım.. b12 için de newlife b12 plus öneriyorum dil altı olandan.. içinde folik de var.
hee ama sende işe yaramadı bende de yaramaz dersen bilemicim :)) lakin b12 bir ayda 450lere çıktı.. belki de bu ay bebiş geliyor bilemeyiz :)
Bu New Life ı S sucklingpigs de önermişti. Okudum epey bi onun önerilerini de. Sağolsun detaylı anlatıyor buralarda faydalanıyoruz.
Ben de Solgar ın ürünlerini kullanıyordum. 3 aydır ama bıraktım hepsini.
Solgar CoQ-10 200 mg 30 Vegetable Capsules
Solgar L-Arginine 1000 mg 90 Tablet
SOLGAR Selenium (Seleno-6) 100 mcg 100 Tablet
SOLGAR Folic Acid (Folacin) 400 mcg Folik Asit
Red Krill Oil 500mg 30 Kapsül
Bunları kullanıyordum. Sonra bir arkadaşım fsh için ısrar kıyamet hayıt suyu aldırdı bana. 1 ay sonra benim karaciğer değerlerim fırladı. Tabi doktor hangisinin sebep olduğunu bilemeyiz dedi. Hepsini bırakınca normale döndü değerlerim.
d3 üm yerlerdeydi 3 aydır da Coledan-D3 kullanıyorum zaten.
Aynı zamanda haşimatoluyum hormonumu düzenli alıyorum.
Tüp bebek tedavisi de gördüm iki kür sadece bir sağlıklı yumurtam oldu donduruldu. 3 ay ara verdim. Eğer bu ay adet görürsem tekrar bir defa da daha tüp bebek tedavisi deneyeceğim.
Amaaaaa bu New Life ürünlerini de çok denemek istiyorum. Siz b12 den başka ürün kullandınız mı acaba?

Bana multivitamin verdiği halde onun içinde de var çünkü. Bemiks b vitamini kompleksi verdi.

D vitaminim 7 mi 10 mu ne? Onun içinde iğnesini bir seferlik kir ic dedi. Normal damlalarin 1 ayda kullanavagin ölçünün 5 kati var icinde. Bence bunlari al.

Panik bemiks için ne görüş der bakalım.
Ampül şeklinde olan daha etkili diyorlar, bende öyle yapayım ya, 1 adet iğnesini içeyim tek seferde kurtulayım.
Peki içimi çok zor mu:))
Evet bakalım bemiks için ne yorum yapacak, sanki V ile başlayan bir vitaminden bahsetmişti, geriye dönük okuyacağım birazdan

Ampül şeklinde olan daha etkili diyorlar, bende öyle yapayım ya, 1 adet iğnesini içeyim tek seferde kurtulayım.
Peki içimi çok zor mu:))
Evet bakalım bemiks için ne yorum yapacak, sanki V ile başlayan bir vitaminden bahsetmişti, geriye dönük okuyacağım birazdan

Yok ya ekmegin üstüne döktüm yedim. Yag zaten
Yağlı ekmek :)

Newlife dil altı da cazip geldi canım. Ayrıca folik asit almam hem. Araştırayım bir, teşekkürler Canım
Aşk olsun neden öyle diyeyim:)) Yani belli mi olur
Geçen yıl eşimin memleketine hamile gitmeyi çok istemiştim
Bu yıl öyle olsa bari:)) 5 ağustosa kadar hamile kalayım kızlar, dua edin.
2 ay var:)

Bu New Life ı S sucklingpigs de önermişti. Okudum epey bi onun önerilerini de. Sağolsun detaylı anlatıyor buralarda faydalanıyoruz.
Bunları kullanıyordum. Sonra bir arkadaşım fsh için ısrar kıyamet hayıt suyu aldırdı bana. 1 ay sonra benim karaciğer değerlerim fırladı. Tabi doktor hangisinin sebep olduğunu bilemeyiz dedi. Hepsini bırakınca normale döndü değerlerim.
Tüp bebek tedavisi de gördüm iki kür sadece bir sağlıklı yumurtam oldu donduruldu. 3 ay ara verdim. Eğer bu ay adet görürsem tekrar bir defa da daha tüp bebek tedavisi deneyeceğim.
Amaaaaa bu New Life ürünlerini de çok denemek istiyorum. Siz b12 den başka ürün kullandınız mı acaba?
bana başka arkadaşım önermişti canım.. b12 eksikmiş deyince. evet ama gayet faydalı bilgiler çıkıyor ortaya burada da öyle ailemizin eczacısı bilgilileri bol şükür.. solgarın gereksiz pahalı olduğunu duymuştum.. newlife ın başka ürününü kullanmadım.. doktora gittiğimde sordu, bu üçünü saydım d demir b12 tamam güzel devam dedi ekstra bir şey vermedi.. ben ceviz iyi tüketiyorum ama. bir de biber canım acayip biber çeker pişmiş biber. benim sigara da var ya muhtemelen onun için c vitamini istiyor vücut bir de suyu bol içerim.. bak sana panicin kullandığı ilaçları tekrar yapıştırım mı bulur musun?
inşallah olursun da bu dondurulmuş tek sağlıklı yumurtan güzelce döllenir konur kuzum..
eşinde var mıydı sorun?

Bu defa güzel, kaliteli yumurtan olur ve tutar umarım. 3 ay kullandığın için faydasını görmüşsündür bence vitaminlerin.

Oyu çalıştın mi tatilde peki ? :)

valla elimizden geleni yaptık tatil falan dinlemedik :KK8::KK8::KK8:

Canim yaş ve rezervin ne durumda Amh kaç? Prp için ne kadar dedi. Yani tüp bebekten önce prp mi önerdi.
canım 39 yaşındayım rezervim ise sağda 4 tane solda basit bi kist var dedi amh şu an ahtırlamıyorum

tüp bebebk öncesi prp önerdi ki yumurta rezervini artırsın diye

prp için 5000 tl dedi

@NorthCarolina kuzu benim batı armine yazmışın :)
dvtb dvtb ben de yazmıştım sana benimki gözünden kaçtı zaar.. küs müyüz acaba? :KK33:
başım çok kalaba küçük bir müdürcülük oynuyorum.. bi gelmedim 10 sayfa olmuş ahah anca okudum :p

kız yok sen benim adıma cevap vermişsin ya ne küslüğü canım

benim adetten sonra gelmedi yazmışsın ki biz o zaman tatile çıktık sanırım :KK76:

Back
X