- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
- #6.161
aman kuzum ya,güneşin en verimli saatlerinde muhasebe kaydı atıyoruz işte,Evet canım, damla kulanmıştım ben de, güzel tadı var:) vet çok önemli D vitamini, yazın bol bol güneşşş:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman kuzum ya,güneşin en verimli saatlerinde muhasebe kaydı atıyoruz işte,Evet canım, damla kulanmıştım ben de, güzel tadı var:) vet çok önemli D vitamini, yazın bol bol güneşşş:)
:)))) ne güldüm .. ederim tabi.. sende haber et..:)
Sağol canım benim en kısa zamanda sizde bu mutluluğu yaşayın inşallah sen iyimisin kaç gündür gözükmüyorsun
yerlisi daha güzeldir yaaa.. zevk meselesi dabii....![]()
sen baya baya belirti yaşıyon senella,ne zamandı bat,bi de erken yumurtlamıştın da o geçen aymıydı,az kaldıysa bi testte sen patlat7 den damla tatille 17ye çıkmıştı geçen sene sonrada damla kullandım ama hiç ölcturmedim. 2 ay önce de ampulü içtim me oldum fikrim yok.
Oooo duanın güzelliğine bak aminnnn. Seheryeli iyisin :)
Off bugün burdan çıkamadım işler kaldı sgk yapcam muhtasar kdv daha defterler dökülecek oyy midemde bulanmaya başladı sıcak oldu gidiyom ben.
ben de sana o guzel cıceklerı mınık yavruna tek tek tanıtıp, koklatacagın nıce guzel baharlar dıledıgım dualrımı yolluyorum canım sevgılerımle![]()
ahahha bende evraktayken öyle şiyler içmemo halde o kahve yıllık beyannamenın üstüne puskurtulene kadar, arkadan yorum yapmaya devam :) ya yorum yapmadan da tamamını bıtıremem kı kuzu, bı kere denedım oyle 15 sayfayı okudum kımseye bır yorum yapmadım bu sefer de ne kutladım, ne uzuldum ne sevındım bellı degıl yanı, neyse gerıden de olsa fıkrımı beyan etmeden kusur kalmayayım, sen o kahveyı mudure gıdecek evraga puskurteceksın bak yaptırcam bunu sana![]()
aman kuzum ya,güneşin en verimli saatlerinde muhasebe kaydı atıyoruz işte,![]()
Logo Tiger canım,Ay ben de geliyorum aranıza, zamanında çok laf ettiğim için sanırım, hangi programı kullanıyorsunuz![]()
Ayyy kuzum ya çok tatlısın, insallah herkese gelsin baharlar ciceklerYalnız benim koca sıyırdı korunuyoruz
![]()
ahahha bende evraktayken öyle şiyler içmem
bak ne dicem gıı okuyorsun yaa... cevap vereceğin mesajlara alıntı alıntı alıntı tıkla git sonra mesaj yazıcağın yere gelince alıntıları ekle diyor ona tıkliyivecen :) sonra quotelerin aralarına gire gire cevap yazıcaksın kuzum
elbette güzelim fikirlerini cümlelerini okumaktan mutluluk duyuyorum öperim seni:)
ahahha bende evraktayken öyle şiyler içmem
bak ne dicem gıı okuyorsun yaa... cevap vereceğin mesajlara alıntı alıntı alıntı tıkla git sonra mesaj yazıcağın yere gelince alıntıları ekle diyor ona tıkliyivecen :) sonra quotelerin aralarına gire gire cevap yazıcaksın kuzum
elbette güzelim fikirlerini cümlelerini okumaktan mutluluk duyuyorum öperim seni:)
Logo Tiger canım,
strese geliyorsun yani![]()
bak tam bura ara oluyo kuzu işine yararsa ne mutlu:)Bunun fotosunu cektim, ben de bilmiyorum alıntı yapmayı, bilgisayara geçince deneyeyim![]()
Bunun fotosunu cektim, ben de bilmiyorum alıntı yapmayı, bilgisayara geçince deneyeyim![]()
Ay ben de geliyorum aranıza, zamanında çok laf ettiğim için sanırım, hangi programı kullanıyorsunuz![]()
ohh süpeeer çalış tabi kafa dağıtmış olursun adama yardım edersin..Hem de ne stres, erimin yanında hemide![]()
amiinn, ya korunman daha ıyı bence, cunku kım hamıleyse bakıyorum korunurken kazayla hamıle kalıyo, belkı de dogru olan korunmaktır kuzum ya, ne bılıyoruz. bız korunmadan denıyoruz olmuyo, bakarsın oylesı olur (ınsallah amiin)
luca ... kendını seven kacsssııııınnnnn..... kım beddua ettıyse artık bıze, baska meslek yokmus gıbı daha az streslı bısey....
Koca sıyırdı canom ya, bıkmış artık 3 senedir beni toparlamaktan, sevdiği tosbigi istiyormuş geri bla bla blaohh süpeeer çalış tabi kafa dağıtmış olursun adama yardım edersin..
neden korunuyonuz yazdım mı gıı :/ :))