- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
- #6.181
Hem de ne stres, erimin yanında hemide![]()
dur sakın yapma, hele esle hıc cekılmez gııııııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de ne stres, erimin yanında hemide![]()
bak tam bura ara oluyo kuzu işine yararsa ne mutlu:)
amannnn Allah kolaylık versin,eşinde mi muhasebeciHem de ne stres, erimin yanında hemide![]()
Kızlar merhaba şimdi doktordan çıktım.geçen ay yumurtam toplandı,bu ay transfer yapılacaktı adetimin 3. günündeyim,ama muayeneye başlandığında doktor sağda 40lık 37lik solda 35lik saymaya başladı büyük yumurta gibiler ultrasonda gördüğüm karartılar.yumurtan be zaman toplandı dedi bende geçen ay dedim bu ölçtükleriniz ne oluyor diye sordum bazen böyle foliküller kalabiliyor dedi bana yumurta toplama sonrası olabilirmiş.kan tahlili sonucuna göre arayıp haber vereceğiz transfer bu ay olamayabilir de sonuca göre dedi.böyle bir şey yaşayan var mı belki bu ay olmayacak transferim,her gün yeni bir şey çıkıyor bakalım inşallah sonucu güzel olur ama biraz modumu düşürdü.benim bu durumumu yaşayan var mı transfer öncesi?
Evet ofisi var canimamannnn Allah kolaylık versin,eşinde mi muhasebeci
aaa halbuki sen bizi toparlıyorsuunnn kuzuumm sen tosbiksin kendine gelKoca sıyırdı canom ya, bıkmış artık 3 senedir beni toparlamaktan, sevdiği tosbigi istiyormuş geri bla bla bla![]()
Ay bizim de luca, program icin bir yakın gözlüğü şart yanı, karınca gibi yazılar![]()
yazıkkk bir tosbiği daha kaybettik,bacım git başka iş bak,harcama gençliğiniEvet ofisi var canim
Öğle arası bahçeye çıkıyorum sigara içen arkadaşla:) açeyim gollerimi güneşe doğru :)) (gollerimi açeydim iki yena, getme deyeydim repliği geldi aklımaaman kuzum ya,güneşin en verimli saatlerinde muhasebe kaydı atıyoruz işte,![]()
bmw ye kim ermez ki eski yeni model hiç farketmez...yawww hayaller pariss... kafalar süper contalar yandı.. çizgisiz gebe mi oldum şimdi benaşermeye basladın da duta ve bmw ye mı aserdın bacım acep
Logo Tıger :)Ay ben de geliyorum aranıza, zamanında çok laf ettiğim için sanırım, hangi programı kullanıyorsunuz![]()
Amin canımAmin canım Rabbim ikisini de bağışlasın sana
Çok teşekkür ederim canım ne güzel dua Allah razı olsun cümlemizin inşallahrabbim ikisini de sana bagışlasın, korusun 3nuzu ve kolaylaştırsın. masallahh![]()
Tüp bebek tedavisi gonal f merional ve cetriode kullandım ben sonra birde çatlatma iğnesi.başka bir şey verilmedi.doktorum normal olduğunu söyledi tahlil sonucuna göre aranacak ama kafam çok karıştı. Bu yumurtalar sonradan mı oluştu bunlar yumurta mı niye böyle oldu anlamadım hiçHayırlı olsun, sorun yoktur insallah. Tup bebek de baskılayıcı iğne veriyorlar aslında, yumurta buyuyemiyor sana vermediler mi ki, doktorun ne diyor
:) hooommmmmmpremsesiz biz premses, kızlarımız olunca kraliçe olcez
demi ya,ne film di,ne sahneydiÖğle arası bahçeye çıkıyorum sigara içen arkadaşla:) açeyim gollerimi güneşe doğru :)) (gollerimi açeydim iki yena, getme deyeydim repliği geldi aklıma( ne ağlamıştım yaa
Allah razı olsun canım aminInsallah cnm kuzularinin ikisinide bağışlar sana Rabbim. Ben kaçırmışım biri riskli kısmını şimdi öğrendim.dualarım seninle.
ben bu zamana kadar iyi geçiniyodum zati.. saat gibiydik maşallah ama yok bunlara bi haller oldu ben bebiş deyince bi kapris bi naz fazla yüz buldular bence..İyi geçin kuzum onlarla, çok kaprisli kendileri, hemen triplere girerler allah korusun![]()
Görelim bakalım ne zaman yumurlamışım..ama canımcım 1 mayıs piki görmüştüm 16 mayıs regl oldum o ne olacak? 16 gün oluyor..İvet regl tarihinden 14 gün önce yımırtlamış olcen.
yaptım yapmasınada elimde patladı ilk idrarı değerlendiremedim ikinciyle yeni test alıp yaptım cızık mızık yok... reglde yok regl belirtiside memitolar hariç ağrı mağrı yok gebelik belirtisi hiç yok.. yok oğlu yok yanim...Zeynaap test yaptın mı? Bütün sayfaları şaapamadım da.![]()