Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım kim kime protokal hazırlıyor.. yerim onun protokolünü..fena artisim giderlerim var.. :KK70: Ama yess aynı yerde çalıştığımız doğrudur. Amma velakim bi yerde bi kural konulacaksa ben koyarım.. :) :ukala: savulun ulen karaların zeyno geliyor.... :KK70:
Açılın uleeeyyn 😁😁 kim tutar seni kraaaaaall :cool::cool:

En son nerde kaldın acaba ama o önemli :) öyle ciddi bi değişiklik yok bence.. mesela kayıpdünya ikiz bekliyor maşallah onu kaçırmış olabilirsin. ufak kanamalrı vardı ama allahın izniyle atlatacak amin...
AA süper haber bak bunu bilmiyordum öğrendim :) en son iki gün öncesinde kaldım :)
Amin canım inşallah🙏🙏
tebrikler ikiz geliyormuş :) sağlıkla kucağına alırsın umarım.

Yok geçen aylardaydı. Arife pikti bayramda çatlamıştır:) daha 5 gün var, yapicam bakalım ama sabaha kadar çok lavaboya gidiyorum. Sabaha beklemiş kalmıyor ki. Hem baloncuk görmedim :) dur bi pet bardak deneyeyim.

Aynen ben uzak gözlüğü takıyorum normalde kullanmam ama beter bir program ofislerden irak.

Haydaa ben mali musavir bayanların çocuğu olmuyor biliyordum. Demek erkekte varmış:KK43:

Son gittiğim prof işi bırak ne kadar muhasebeci hastam varsa çocuğu olmuyor demişti. Bu meslek yaşlandirdi arkadaş, köprüden önce son çıkış yok mu?

Himm ne ki..

Madde 1: beyanname zamanı masamin yanına gelip aaa bunu nasıl yapıyorduk diye göğüs dekolteli elbiseyle egilinmiycek. :)

Madde 2: sgk yaparken karşımda pipetle soğuk gazoz icilmiycek.

Madde 3: geçici vergi dönemlerinde ofiste mini etek giyilmiycek. :)

Benim de gözlüğüm var da yetmiyor valla dediğin gibi.
Paşanın değerler iyiymiş, benim yumoslar kalitesiz valla doktor onaylı 😂
Diyorum ki iki yıl nişanlı kaldık o ara çıkartaydik bu bebe isini aradan 😆
Ayyy bunları görmesin valla sıkıntılı maddeler. Elbise etek bayılırım, giymeyi bilmiyorsun bayılıyorsun diye söyleniyor 🙈

Dışardayım, rakıya uzaktan bakıp meze tıkınıyorum. Sirkeli suyla yıkanmış semiz otu salatası yaptırdım :)))
Şarjım azalıyeah, akşam eklemeleri yapıciim. Öptüm okkibbye.
afiyet şeker olsun zuzummm...

yok canım kim kime protokal hazırlıyor.. yerim onun protokolünü..fena artisim giderlerim var.. :KK70: Ama yess aynı yerde çalıştığımız doğrudur. Amma velakim bi yerde bi kural konulacaksa ben koyarım.. :) :ukala: savulun ulen karaların zeyno geliyor.... :KK70:
Evet işte bu ya, ver taktikleri zeynebim 😂🙈

Kızlar günaydın embriyomuz 5. Güne geldi 5AA ve transfer oldu olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor bir türlü 😔
Yaa hayırlı olsun çok sevindim. 5AA en iyisi mi oluyor, bana böyle söylenmedi o yüzden bilmiyorum ama inşallah bu sefer olacak inanıyorum

Dışardayım, rakıya uzaktan bakıp meze tıkınıyorum. Sirkeli suyla yıkanmış semiz otu salatası yaptırdım :)))
Şarjım azalıyeah, akşam eklemeleri yapıciim. Öptüm okkibbye.
Ye panic'im ye bulantın yokken. Afiyet olsun.

Aboooo ne çok şey yazılmış inşallah arada hamile haberi de vardır, benim yeğenin anaokul mezuniyeti vardı bugün pek bi yoğundum şimdimde yemek var gece okurum artık, aklım sizde seviyorum sizi Kızlar, minikleri izledim bi özendim bi özendim allahım kendi çocuğumu böyle izlemeyi nasip et dedim, göz yaşlarımı zor tuttum 😢😢

Aboooo ne çok şey yazılmış inşallah arada hamile haberi de vardır, benim yeğenin anaokul mezuniyeti vardı bugün pek bi yoğundum şimdimde yemek var gece okurum artık, aklım sizde seviyorum sizi Kızlar, minikleri izledim bi özendim bi özendim allahım kendi çocuğumu böyle izlemeyi nasip et dedim, göz yaşlarımı zor tuttum 😢😢
Besteeemm kıyamam kuzuumm rabbim nasip etti inşallahh.. ne kadar kaldı bata?

Yok geçen aylardaydı. Arife pikti bayramda çatlamıştır:) daha 5 gün var, yapicam bakalım ama sabaha kadar çok lavaboya gidiyorum. Sabaha beklemiş kalmıyor ki. Hem baloncuk görmedim :) dur bi pet bardak deneyeyim.

Aynen ben uzak gözlüğü takıyorum normalde kullanmam ama beter bir program ofislerden irak.

Haydaa ben mali musavir bayanların çocuğu olmuyor biliyordum. Demek erkekte varmış:KK43:

Son gittiğim prof işi bırak ne kadar muhasebeci hastam varsa çocuğu olmuyor demişti. Bu meslek yaşlandirdi arkadaş, köprüden önce son çıkış yok mu?

Himm ne ki..

Madde 1: beyanname zamanı masamin yanına gelip aaa bunu nasıl yapıyorduk diye göğüs dekolteli elbiseyle egilinmiycek. :)

Madde 2: sgk yaparken karşımda pipetle soğuk gazoz icilmiycek.

Madde 3: geçici vergi dönemlerinde ofiste mini etek giyilmiycek. :)
Ben lambada gunlerinde gece bekleyeceksem, sıvı alımına dikkat ediyorum, tankeri iyice bosaltiyorum:KK70::KK70:beklemeye firsat oluyor

Back
X