• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

evet belkide böylesi hayırlı ama cok üzüldüm kaç aydır tedaviye başlamayı bekliyordum eşimde şehirr dışında kendimi boşlukta hiissettim iyice agladım şimdide başım agrıyor.

bu gibi durumlarda biraz aglamak belki rahatlatır ama fazla kacırma ayarı,birde kendi basına yalnız durma ,tek basına olmak insanı kuruntulara sevfk ediyor,dısarıya cık ne bileyim arkadaslarına dolas,lutfen kendini yıpratma

Hlit bey benım de doktorum iyi diyorlar bakalım,insallah sayica cok ve kaliteli yumurtan olur,bir sey sorcam sen puregonmu kullanmıstın?yanında Lucrın verdilermi?senin kısa protokolmu? cok sordum kusura bakma

Yok canım aşk olsun tabiki sorabilirsin. Ben çok memnunum Halit beyden.Perugon ile başladım canım 5 gün vuruldum sonra kontrole çağırdı. Kan tahlili ve ultrasonla muayeneden sonra başka ilaçlar verdi. Puregon yanında monegon, orgalütran iğnelerini verdi dün endol diye bir ilaç başladım. Bugün puregonu kestiler. monegon ve orgalütran vuruldum canım..Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

Yok canım aşk olsun tabiki sorabilirsin. Ben çok memnunum Halit beyden.Perugon ile başladım canım 5 gün vuruldum sonra kontrole çağırdı. Kan tahlili ve ultrasonla muayeneden sonra başka ilaçlar verdi. Puregon yanında monegon, orgalütran iğnelerini verdi dün endol diye bir ilaç başladım. Bugün puregonu kestiler. monegon ve orgalütran vuruldum canım..Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah

monegon ve orgalutran ne ıse yararlar biliyormusun canım?bana puregon verdi 4 gunluk kullan cuma gunu gel dedi yanında sadece vitamin verdi

bursa acıbadem tatlım dok çok iyi işini ehli ama benim yumurtalarda iş yok.birde incir kürü yaptım gelişsinler diye

Canım ya öyle deme..Yumurtalarında neden iş olmasın. İncir kürünü bende bir ay yaptım.İlk muayeneye gittiğimde yaşıma göre yumurta rezervimin az olduğunu söylemişti. Doktorum bazı sorunlar gördü ve bizi ekiplerinde olan bir aile hekimine yönlendirdi.O da bana bir diyet verdi yumurta kalitesini ne etkiler nasıl beslenmem gerekir anlattı.. Şimdilik iyi tabi ama daha yumurtam döllenmedi kısmet canım herşey..Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize

şehnaz senindemi yumurtaların gelişmedi önceki tedavinde.

ben ılk tupbebekle hamıle kaldım 10 haftada dusuk yaptım, 2ıncı tupbebek yapalım dedık gecen sene o zaman az yumurta gelıstı dedı 4tane az dıye tedavıyı kestı ,bence kendı hatası bır sey bılmıyordu zaten o doktor,cunku ılk tedavıde gayet ıyı gelısmıslerdı ve sayıları oldukca ıyıdı canım,

monegon ve orgalutran ne ıse yararlar biliyormusun canım?bana puregon verdi 4 gunluk kullan cuma gunu gel dedi yanında sadece vitamin verdi

Sanırım gelişen yumurtaların çatlamaması için yada yeterli olgunluğa gelsin diye tam emin değilim.

Menogon muş ismi bu arada:)) bir türlü beceremiyorum isimlerini. Prospektüsünü okudum şimdi folllikül büyümesini uyardıktan sonra ovülasyonu başlatmak için kullanılırmış...:))

Umarım yardımcı olmuşumdur..

Canım ya öyle deme..Yumurtalarında neden iş olmasın. İncir kürünü bende bir ay yaptım.İlk muayeneye gittiğimde yaşıma göre yumurta rezervimin az olduğunu söylemişti. Doktorum bazı sorunlar gördü ve bizi ekiplerinde olan bir aile hekimine yönlendirdi.O da bana bir diyet verdi yumurta kalitesini ne etkiler nasıl beslenmem gerekir anlattı.. Şimdilik iyi tabi ama daha yumurtam döllenmedi kısmet canım herşey..Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize

banada sana yaptıkları gibi yapsalar keşke bakalım yarın dok nediyecek canım hayırlısı eşim üzme kendini hayırlısı böyleymiş diyor biliyor stres yapınca fhs degerim yükseliyor .

Sanırım gelişen yumurtaların çatlamaması için yada yeterli olgunluğa gelsin diye tam emin değilim.

Menogon muş ismi bu arada:)) bir türlü beceremiyorum isimlerini. Prospektüsünü okudum şimdi folllikül büyümesini uyardıktan sonra ovülasyonu başlatmak için kullanılırmış...:))

Umarım yardımcı olmuşumdur..

teskkurler canım simdi anladım

sagol canım insanın sizler gibi arkadaşları olunca biraz olsun rahatlıyor iyiki varsınız.

insan oglu neler yasiyor hersey bizler icin canım sen icini ferah tut bir gun hepimiz mutlu olcaz insallah ,allah emeklerimizi bosa cıkarmaz canım,esin cok haklı sen artık onune bak hic arkaya bakma canım

evet canım çok haklısın moralimizi dik tutalım ki güzel günler bizim için elbet bir gün gelecek.

Merhaba arkadaslar bende allah kısmet ederse bu ay tüp bebek yaptıracagım ınsallah hersey yolunda gıder ve bebegımı kucagıma aldıgım günlerı görürüm bu yolda mücadele eden herkese rabbım kolaylık versın ve o güzel duyguyu hepımıze tattırsın :Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Selam kızlar. Bugün dr.a gittim. Allahın izniyle başlıyorum tedaviye. Adetimi bekliyorum. Kısa protokol olcak. 23 mayıs adet tarihim ve 2.günü gidip iğnelere başlayacağım kısmetse. 25 aylık bir özlem sonucu tedavim başlıyor. Çok heyecanlıyım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın.

Merhaba arkadaslar bende allah kısmet ederse bu ay tüp bebek yaptıracagım ınsallah hersey yolunda gıder ve bebegımı kucagıma aldıgım günlerı görürüm bu yolda mücadele eden herkese rabbım kolaylık versın ve o güzel duyguyu hepımıze tattırsın :Saruboceq::Saruboceq:

hos geldin tedavın hayırlı olur insallah :Saruboceq:

Selam kızlar. Bugün dr.a gittim. Allahın izniyle başlıyorum tedaviye. Adetimi bekliyorum. Kısa protokol olcak. 23 mayıs adet tarihim ve 2.günü gidip iğnelere başlayacağım kısmetse. 25 aylık bir özlem sonucu tedavim başlıyor. Çok heyecanlıyım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın.

hos geldin tedavın hayırlı olur insallah,allah hepimizin dualarını kabul eyler insallah :Saruboceq: :enbuyukkk:

Back
X