• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

acım vaaaar kızlar 20den fazla yumurta çıkacak sanırım ağrı olması iyi birşey geliştiğini gösteriyor ama canım yanıyor daha 7. günüm bu kadar sancı senağlama yarın yine kontrolüm var usg ve e2 bakılacak bu arada eselle tanıştık biz asigim maviş maviş bir arkadaşım oldu benim aramızda 2 gün var ard arda olucak herşeyimiz

acım vaaaar kızlar 20den fazla yumurta çıkacak sanırım ağrı olması iyi birşey geliştiğini gösteriyor ama canım yanıyor daha 7. günüm bu kadar sancı senağlama yarın yine kontrolüm var usg ve e2 bakılacak bu arada eselle tanıştık biz asigim maviş maviş bir arkadaşım oldu benim aramızda 2 gün var ard arda olucak herşeyimiz

20 den fazla yumurtan olması ne güzel..Benim o kadar çok değil..Hayırlısı olsun inşallahhh tedaviniz eselle...

slm kızlar bende mayıs ayında tedaviye başladım bugün üçüncü günüm menegon iğne vuruyorum rabbim herkese en kısa zamanda anne olama duygusunu tattırsın :emir_bebek:

arkadaşlar nereye kayboldunuz herkes tedavinin heyecanına kapıldıda yazmıyormu yoksa :uhm:

Arkadaşlar dün benim yumurtalarım toplandı 8 taneymiş sayıları.bugğn hasteneyi aradığımızda 5 i işleme alınmış yumurtalarımın olgunmuşlar ama tek bir tanesi döllenmişş.Çok üzüldüm arkadaş sizin gibi diyemeyeceğim 3 tane transfer edildi diğer ikisi annesine tutunmadı ama teki tutundu diye..Üzgünüm hemde çok tedavisi devam eden arkadaşlara bol şanslar..ınşallah herşey istediğiniz gibi olur..Kendinize iyi bakın

bende cuma doktordaydım mustafa bahcecide herşey süper tedaviye strat alacak 22 gecesi uzun protokol ile başlıyorum
erkek infertilitesi bizdeki 2. deneme bu
yaş 22

kızlarrrr merhaba tekrar döndüm dıpdıtısın dediği gibi tedaviya kaptırdım kendimi yazamadım.bugün yumoşlarım toplandı 7 tane.
eşime macs yöntemi uygulanacaktı sayı çok azdı bugün çok iyi çıkmış.
yarın belli olacak bakalım kaç bebeğim hayatta benimle olmak isteyecek.inşallah
bu sefer beni bırakmazlar...
dıptısla aynı günde gidiyoruz bakalım ne olacak inşallah rabbim isteyen uğraşan herkesin kucağını doldurur...kaydirigubbakcemile4

kızlarrrr merhaba tekrar döndüm dıpdıtısın dediği gibi tedaviya kaptırdım kendimi yazamadım.bugün yumoşlarım toplandı 7 tane.
eşime macs yöntemi uygulanacaktı sayı çok azdı bugün çok iyi çıkmış.
yarın belli olacak bakalım kaç bebeğim hayatta benimle olmak isteyecek.inşallah
bu sefer beni bırakmazlar...
dıptısla aynı günde gidiyoruz bakalım ne olacak inşallah rabbim isteyen uğraşan herkesin kucağını doldurur...kaydirigubbakcemile4
eselcım cok sevındım canım ..her şey ne guzel gelişmiş .. bır an once bebegıne kavuşman için yurekten dua edıyorum ... kalbım senınle ..kendıne ıyı bak canım

inşallah canım her şey su gıbı gececek ve allah sana da maviş gozlu bır bebek nasıp edecek .. dualarım sızınle ...

eselcım cok sevındım canım ..her şey ne guzel gelişmiş .. bır an once bebegıne kavuşman için yurekten dua edıyorum ... kalbım senınle ..kendıne ıyı bak canım

canım cok teşekkür ediyorum rabbim en kısa zamanda senide bebişlerine kavuşturacak bende sana hep dua ediyorum
yinede korkuyorum canım
inşallah bu sefer pozitif sonuç alırız seninde pozitif sonuçlarını en kısa zamanda duyarız canım tedaviya ne zaman başlayacaksın görüştünmü osman hocayla:teselli:

..canım benım inşallah.... hepımızın duaları kabul olur ... inan ben ne dua edersem edeyım sonunu tum ınsanlara dıye bıtırırım . ..inşallah allahım en kısa zamanda meleklerımızı gonderır ...
eselcım ben osman hocayla gorustum bazı testler ıstedı onları yaptıracagız ... temmuz ayının başında tabııı once allah ızın verırse tedavıye başlayacagız ... hayırlısıyla .. inşallah sen başaracaksın bu sefer ...

eselcim canim hadi hayirlisi hakkinda ins bu sefer yuzun gulecek bizleride guldureceksin dualarimdasin

bende geldim bende hihoyyyt bugün eselimle yumoşları toplattık önce o arkasından ben gittim kaydirigubbakcemile4 bize kötü süpriz olan eşimin morfolojisi ve hareketliliği yüzünden malesef macs olayına girmek zorunda kaldık senağlama hiç ummuyorduk %1 morfoloji çıkacağını bunca yıl boşa kürek çekmişiz neyse şimdi biraz ağrım var ama iyiyim lepi 18 tane yumurta toplandı yarın haberleri gelir bakalım bebiklerinkaydirigubbakcemile

hadi hayirlisi diptiscim guzelce dollenir yumoslar ins
kizlar hani nerede mayista tedavi olanlarrrrrrrr

Kızlarrr bugun adet oldum p. tesı bır aksılık çıkmazsa tedavıye baslayacagım bu ılk tüp bebek tedavım çok heyecanlıyım ınsallah hersey yolunda gıder bır sorunla karsılasmayız allah bu yoldakı herkesın yardımcısı olsun:Saruboceq:

bugün bebiklerin haberi geldi aslında çok sevinemedim ne yalan söyleyeyim... 18 yumurta toplanmıştı 13 tanesi işleme alınmış ve 6 tane döllenmiş 6 bana çok düşük geldi o kadar yumurtada benneyaptımki aslında diğer insanlar çok geliyor ama 18 yumurtada 6 tane az geldi gözüme, inşallah daha fazla fire vermeyiz benneyaptımki bana 3 tane 1. kalite yeterde artar bile bakalım pazartesi ne olacak saat 11de transferim var hayırlısı diyelim...

sevgili dıptıs ve sevgili esel... canım arkadaşlarım... tedavilerimiz aynı haftada gerçekleşti... ben sizden bir kaç gün öndeydim sadece... pazartesi sizin için dua edeceğim kızlar... inşallah herşey yolunda gider...
ikiniz de o kadar bebek yüzlü ve güzelsiniz ki... bebekleriniz size tutunsun ve sizi hiç bırakmasın inşallah... pazartesi gelirim ziyaretinize... kaydirigubbakcemile5

haydaaaa ayın 16sından beri kimse bu topiğe uğramamış? kızlar nerdesiniz durumunuz ne transferler oldumu yumurtalar toplandı mı? bir haber verin yahu? :uhm:

Back
X