Mayo,bikini önerisi

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.599
1.727
133
Merhabalar arka bacaklarımda çok fazla yağlanma var,ön ile o kadar zıt ki.
Tatile gideceğiz arkadaşlarla,mayo giymeye çekiniyorum.
Ne tarz bir mayo giysem,ya da nasıl kamufle edebilirim kalçamı?
Normalde etekli mayolara bakıyorum ama çok sade ve basit geldi.
Yarım kapalılar da bana göre değil ben açığım.

Neden utanıyorsunuz ki bacaklarınızı kapatmak için bu sefer istediğinizin dışında bir tercih yapmış olacaksınız.Bence özgürce giyin mayonuzu denizde zaten herkes çeşit çeşit. Siz bence tatilinize odaklanın herkesin fiziği farklı olabilir onu düşünüp niye canınızı sıkıyorsunuz ki amannn:)

Evet ama sanki kimsede yok sadece ben de varmış gibi geliyor.Gerçekten de aynı kilodaki arkadaşımın bacakları dümdüz,hatta benden daha kilolu.
Benim arkalar çok fena,liseden beri böyleydi.

Plajda ne kadınlar var ne kiloyla bikini mayo giyiyor kapatmak istiyorsan ya etekli mayo giyeceksin ya da bikini giyip beline bir şey bağlayacaksın

Aynı şekilde basenlerim gayet kalın. Ben bikini aldım. Çok rahatsız hissedersem deniz eteği aldım. Ama sanmıyorum eteğimi denizden çıkınca giyerim çok tatlı istersen linklerim ama hiç çekinme nasıl güzel hissediyorsan öyle giyin umrunda olmasın

giyin istediğiniz bikiniyi çıkıncada belinize bir pareo bağlayın oldu bitti. suyun içinde kim ne görecek zaten

Linkini atarsan sevinirim.

Kalçamın arkasını bir görseniz haklıymışsınız dersiniz.

tabiki önemli olan sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz.
isterseniz pareo ile kıyıya kadar gidip orada çıkarıp girersiniz.
ama etekliler daha çok dikkat çekiyor bence
şorta girmiyorum bile
Aslında ben de mayo ya da bikini giymek istiyorum .
Çünkü hem rahat hem de diğerleri tarz değil.
Öyle yapacağım son tahlilde.Denize girerken çıkaracağım.

Ben sizi anlıyorum ,benim de öyle çünkü ve bu vücut yapısı ile alakalı.Genelde böyle olanların göğüsler orana göre daha küçük oluyor,selülit ,yağ tamamen arka bacak ve basenlerde oluyor .Östrojeni yüksek olan kadınlarda oluyor.Bol su için ,düzenli pilates yapın,paketli ürün,gazlı içecek hiç yemeyin içmeyin ,tatlı,karbonhidratı çok sınırlı alın ,kahve de çok selülit yapıyor bu arada.Bunun önüne bir nebze de olsa geçebilirsiniz. Mayo konusuna gelince ,evet denize girene kadar aklınız hep arka üst bacaklarda oluyor (kendimden biliyorum) onun için etekli çok şık mayolar var ,iyi markaların onlardan alabilirsiniz ya da şortlu ,etekli bikiniler var ,yine iyi markalardan bakarsanız ,kendinizi daha iyi hissedersiniz.Dikkati bele ,göğüs bölgesine veren tasarımları tercih edin.Bel ve göbek bölgeniz incedir muhtemelen.Çünkü bu yağlanmalarda öyle oluyor.Oysa selülitsiz ,ince ,pürüzsüz bacaklıların da yağı hep göbek ve göğüste oluyor.

Evet maalesef.
Arka bacak dalgalı dalgalı.
Kilolu bir insan drğilim.
Lenf drenaj,g8,ems cihazlarına da girdim.
Azaltsa da tamamen geçirmedi.
Hazır kolay kolay tüketmem ama zamanında çok tükettim.
Belkş ondandır,biraz da genetik.
Bir de kampta belki yeni biriyle tanışırım diye kasıyorum kendimi bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…