Evet ama sanki kimsede yok sadece ben de varmış gibi geliyor.Gerçekten de aynı kilodaki arkadaşımın bacakları dümdüz,hatta benden daha kilolu.Neden utanıyorsunuz ki bacaklarınızı kapatmak için bu sefer istediğinizin dışında bir tercih yapmış olacaksınız.Bence özgürce giyin mayonuzu denizde zaten herkes çeşit çeşit. Siz bence tatilinize odaklanın herkesin fiziği farklı olabilir onu düşünüp niye canınızı sıkıyorsunuz ki amannn:)
Normalde kalabalık arkadaş grubu ile gideceğim için çekiniyorum.giyin istediğiniz bikiniyi çıkıncada belinize bir pareo bağlayın oldu bitti. suyun içinde kim ne görecek zaten
Bir de denize girene kadar görünüyor işte.giyin istediğiniz bikiniyi çıkıncada belinize bir pareo bağlayın oldu bitti. suyun içinde kim ne görecek zaten
Linkini atarsan sevinirim.Aynı şekilde basenlerim gayet kalın. Ben bikini aldım. Çok rahatsız hissedersem deniz eteği aldım. Ama sanmıyorum eteğimi denizden çıkınca giyerim çok tatlıistersen linklerim ama hiç çekinme nasıl güzel hissediyorsan öyle giyin umrunda olmasın
Kalçamın arkasını bir görseniz haklıymışsınız dersiniz.Neden utanıyorsunuz ki bacaklarınızı kapatmak için bu sefer istediğinizin dışında bir tercih yapmış olacaksınız.Bence özgürce giyin mayonuzu denizde zaten herkes çeşit çeşit. Siz bence tatilinize odaklanın herkesin fiziği farklı olabilir onu düşünüp niye canınızı sıkıyorsunuz ki amannn:)
tabiki önemli olan sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz.Bir de denize girene kadar görünüyor işte.
Aslında ben de mayo ya da bikini giymek istiyorum .tabiki önemli olan sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz.
isterseniz pareo ile kıyıya kadar gidip orada çıkarıp girersiniz.
ama etekliler daha çok dikkat çekiyor bence
şorta girmiyorum bile
bu sekilde giren çok insan var rahat olur sizin içinde.Aslında ben de mayo ya da bikini giymek istiyorum .
Çünkü hem rahat hem de diğerleri tarz değil.
Öyle yapacağım son tahlilde.Denize girerken çıkaracağım.
Evet maalesef.Ben sizi anlıyorum ,benim de öyle çünkü ve bu vücut yapısı ile alakalı.Genelde böyle olanların göğüsler orana göre daha küçük oluyor,selülit ,yağ tamamen arka bacak ve basenlerde oluyor .Östrojeni yüksek olan kadınlarda oluyor.Bol su için ,düzenli pilates yapın,paketli ürün,gazlı içecek hiç yemeyin içmeyin ,tatlı,karbonhidratı çok sınırlı alın ,kahve de çok selülit yapıyor bu arada.Bunun önüne bir nebze de olsa geçebilirsiniz. Mayo konusuna gelince ,evet denize girene kadar aklınız hep arka üst bacaklarda oluyor (kendimden biliyorum) onun için etekli çok şık mayolar var ,iyi markaların onlardan alabilirsiniz ya da şortlu ,etekli bikiniler var ,yine iyi markalardan bakarsanız ,kendinizi daha iyi hissedersiniz.Dikkati bele ,göğüs bölgesine veren tasarımları tercih edin.Bel ve göbek bölgeniz incedir muhtemelen.Çünkü bu yağlanmalarda öyle oluyor.Oysa selülitsiz ,ince ,pürüzsüz bacaklıların da yağı hep göbek ve göğüste oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?