• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayo konusunda haklı mı ?

erkeklwrin ust tarafi ile kadinlarin ust tarafi bir mi? simdi esitlikten bahsedersen iyi ozaman kadinlarda ust taraftan oldugu gibi meydan da gezsin..hangisi abes kacicak??
ben muhafazakar biri olarak söylüyorum erkeklerin üst bölümü beni rahatsız etmez aa ne açık demem yalnız kısa şortlu gördümmü kapatacağın azcık yer var onu bile kapatmıyolar derim boşa günaha girdi hesabı ;) tabi içimden. Benide kapalı uzun kollu elbise altına uzun tayt gören ne diyo tabi bir merak konusu.. konu sahibi hem bikini hem mayo yanına al nabza göre giyersin.

sadece üst taraf mi, ya slip mayo giyenler, ya da astarsız şortla bacağını ayırıp oturanlar :KK53:
kadınların bikinisinden mayosundan rahatsız olan plaja gitmesin bi zahmet, ben o kadar rahatsız olup utanacağım yere gitmezdim, ne işim var.
ben bundan sonra kesinlikle gitmicem ilk defa karisik yere gitmek zodrunda kaldim yol uzerinxe bir plajdi.cogu..kadinlarin ozellikle alt kisimlari hep meydan da ust kisim zaten ipleri cozulmus halde ..yanibaslarinda seyredalan erkekler inanilmaz sinirlendim..en fazla yarim saat durabildim...

estetik erkek.bedeninden kastiniz erkegin kasi duzgun vucudu sanirim ...ama.bu da yetmiyor kadinin mahremlihiyle esit olmasina..lutfen kendinizi kandirmayin...kadinlara dibi dusen erkekler kadar bu sekilde heryer meydanda bikini mayolarla gezen kadinlarda suclu...bir daha asla gitmem kadinli erkekli karisik yuzulen seytan yuvalarina..oldukca dikkatli kadinlara ve gozlerini kaldirip da bakmayan erkeklere selam olsun....
İnsanlar özgür değil mi ? Denize giden bunu da göze almıştır sanki uzaydan geldiniz daha önce hiç deniz görmediniz. Bence de sizin gibi düşünenler kesinlikle denize gitmesin çünkü bakışları çok itici.

ben bundan sonra kesinlikle gitmicem ilk defa karisik yere gitmek zodrunda kaldim yol uzerinxe bir plajdi.cogu..kadinlarin ozellikle alt kisimlari hep meydan da ust kisim zaten ipleri cozulmus halde ..yanibaslarinda seyredalan erkekler inanilmaz sinirlendim..en fazla yarim saat durabildim...

Kib

tüm yorumları okudum ve tekrardan konuyu okudum.

konu sahibi sana soruyorum asıl derdin nedir? mayo mu giymek istemiyosun, tatile mi çıkmak istemiyosun cümbür cemaat veya empati kurmaya mı çalışıyosun.

tüm yorumlara nişanlını savunmuşsun çünkü halbuki insanlar fikrini belirtiyo.

anlamadım yani

estetik erkek.bedeninden kastiniz erkegin kasi duzgun vucudu sanirim ...ama.bu da yetmiyor kadinin mahremlihiyle esit olmasina..lutfen kendinizi kandirmayin...kadinlara dibi dusen erkekler kadar bu sekilde heryer meydanda bikini mayolarla gezen kadinlarda suclu...bir daha asla gitmem kadinli erkekli karisik yuzulen seytan yuvalarina..oldukca dikkatli kadinlara ve gozlerini kaldirip da bakmayan erkeklere selam olsun....
Gitmeyin bence de.hatta evden de çikmayin. dunya o kadar acayip ki ŞEYTAN YUVASI olarak tanimladiginiz yerden bazen hiç bir kotuluk çikmazken, herkes kendi halinde vakit geciriken iyilik timsali,egitim yuvasi sayilabilecek yerlerde erkek cocuklari bile tecavuze ugruyor hatirlatmak isterim şeytan insanin yüreginde bunu unutmayin

ben muhafazakar biri olarak söylüyorum erkeklerin üst bölümü beni rahatsız etmez aa ne açık demem yalnız kısa şortlu gördümmü kapatacağın azcık yer var onu bile kapatmıyolar derim boşa günaha girdi hesabı :KK66: tabi içimden. Benide kapalı uzun kollu elbise altına uzun tayt gören ne diyo tabi bir merak konusu.. konu sahibi hem bikini hem mayo yanına al nabza göre giyersin.
kisa sorlu heryeri meydan da erkek gorsem 360 derece donerim arkaya bennde rahatsiz olurum dikkat edilmesi gerekir ama bikini ve kadin ikilisi ve dikkatsiz kadin olgusu daha baska daha mide bulandirici

neden insanları bu kadar inceliyorsunuz?
rahatsız olduysanız bakmasaydınız...
ben rahatsız olduğum şeye bakmam mesela, siz nerdeyse istatistik çıkarmışsınız maaşallah.
ayrıca neden o kadar rahatsız oldunuz ki, size ne? hamama, havuza, plaja giderseniz kadın bedeni görürsünüz, ne bekliyordunuz anlamadım, sanki zorla memelerini gözünüze sokmuşlar gibi anlatıyorsunuz...

erkeklwrin ust tarafi ile kadinlarin ust tarafi bir mi? simdi esitlikten bahsedersen iyi ozaman kadinlarda ust taraftan oldugu gibi meydan da gezsin..hangisi abes kacicak??
Kadınlar denize çarşafla girebilirler mi hanımefendi? İcazet alalım bi sizden.

Gitmeyin bence de.hatta evden de çikmayin. dunya o kadar acayip ki ŞEYTAN YUVASI olarak tanimladiginiz yerden bazen hiç bir kotuluk çikmazken, herkes kendi halinde vakit geciriken iyilik timsali,egitim yuvasi sayilabilecek yerlerde erkek cocuklari bile tecavuze ugruyor hatirlatmak isterim şeytan insanin yüreginde bunu unutmayin
o bahsettiginiz seyleri savunmuyorum seytan yuvasinin bir baska hali o da...benim demek istedigim plaj diye herkez kendini boyle salmasa anadan dogma gezcekler nerdeyse...alt kismi kapaticak mini etek giy bari yaa en kotu ihtimal...en azindan hatlariniz dupeduz belli olmaz ya keske herkez anlasa bunu...kaldiki gorumcenin kocasinin yaninda oyle gezmek aman allahim

esin olacak o kisi kendini gorumcenle kıyaslama herkese kocası eşi karisir bence nişanlıni dinlemelisin..

neden insanları bu kadar inceliyorsunuz?
rahatsız olduysanız bakmasaydınız...
ben rahatsız olduğum şeye bakmam mesela, siz nerdeyse istatistik çıkarmışsınız maaşallah.
ayrıca neden o kadar rahatsız oldunuz ki, size ne? hamama, havuza, plaja giderseniz kadın bedeni görürsünüz, ne bekliyordunuz anlamadım, sanki zorla memelerini gözünüze sokmuşlar gibi anlatıyorsunuz...
ben sadece bikini giyen kadinlarin biraz daha kendilerinw dikkat etmesi gerektini savunuyorum..oraya gelen erkeklerin yarisi belkide o benim karislastigim manzaralardan zevk icin ordalar..kadinlarin haberi yok belkide...baskasinin bakis acisiyla bi dusunsunler

Kadınlar denize çarşafla girebilirler mi hanımefendi? İcazet alalım bi sizden.
beni ilgilendirmez carsaf la yorganla girmesi..plajda gozumu nereye cevirxem ic camasirdan belirgin bi hat gormeyim yeter..ama bu mumkun dehil herkezi basbasa birakmak lazim tercihleriyle..ben nacizane uyarmak istedim ...ve en azindan bikini altina mini de olsa etek giymelerini gerektini soyledim..siz isterseniz carsaf giyebilirsiniz

size ne suan anlamış degi lim herkes kendince yorum yapmış kimisi karşı fazla açığa kimisi tesettüre kimisi bikini giyer kimisi üstsüz girer ve onaylar yada onaylamaz bu nasıl yorumlar lütfen kimsenin düşüncesini yargılamayın azıcık saygı yani... lutfen

ben sadece bikini giyen kadinlarin biraz daha kendilerinw dikkat etmesi gerektini savunuyorum..oraya gelen erkeklerin yarisi belkide o benim karislastigim manzaralardan zevk icin ordalar..kadinlarin haberi yok belkide...baskasinin bakis acisiyla bi dusunsunler

nereye gittiniz siz çok merak ettim florya plajına falan mı?

o bahsettiginiz seyleri savunmuyorum seytan yuvasinin bir baska hali o da...benim demek istedigim plaj diye herkez kendini boyle salmasa anadan dogma gezcekler nerdeyse...alt kismi kapaticak mini etek giy bari yaa en kotu ihtimal...en azindan hatlariniz dupeduz belli olmaz ya keske herkez anlasa bunu...kaldiki gorumcenin kocasinin yaninda oyle gezmek aman allahim
İsteyen bikini giyer isteyen haşema, birbirimizin ne giydigi ile ilgilendigimiz sürece bizden adam olmaz birakin artik bu kafalari herkesin verecegi hesap Allah a size degil siz kimseyi yargilayamazsiniz çok rahatsiz oluyorsaniz gitmezsiniz okur biter

Back
X