mayo sıkıntım :((

minnak35

Gönül kime söz vermişse, aşk onda muhteşemdir.
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
161
9
318
merhaba arkadaşlar benim sorunum kendime uygun mayo seçememek benim basenlerim ve kalçam oldukça geniş o yüzden nasıl bir mayo giyebilcegimi bilmiyorum mağaza mağaza gezip kendime uygun birşey aramaktanda çekiniyorum kendim için arıyorum dediğim zaman insanlarin bakışları tuhaflasiyor birden internetten çok baktım modellere ama doğru düzgün birşey bulamadım içinde rahatsız olmayacagim birşey bulmak istiyorum umarım siz bana yardım edersiniz

kaç beden giyiyorsun canım? bir de illa mayo mu giymek istiyorsun? bikini düşünmüyor musun?

bikini düşünüyorsan altı üstü ayrı ayrı satıyorlar ya altını ayrı üstünü ayrı alabilirsin.

mesela daha kapalı olsun diyorsan altını şort şeklinde hatta siyah alabilirsin.

üstüne de fiziğine uygun bir model alırsın o daha renkli olabilir mesela, gayet olur bence.

Elbise seklindeki mayolardan olabilir. Hani su tam kalca da biten alti kiloş olanlardan?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bikıni bana olmaz diye düşünüyorum canım üst tarafta bir sıkıntı yok belim falan iyi ama sorun aşağıda olduğu için sıkıntı yapıyorum birde kolay kolay gitmiyor önceden şort giyip üstüne birşey uyduruyordum evet gayet güzel ve rahattı da sevgilimle bu sene tatil yapalım dedik o yüzden bu kadar da takıyorum yoksa şortumu alıp giderim yani :) bu arada 40 42 beden giyiyorum :)

Eki Görüntüle 1178054 Eki Görüntüle 1178055 Tankini giyebilirsin, genelde alt ve üst ayrı satılıyor onlarda, pentide oluyor.. Dert ettiğinede değmez sorunun, plajlarda neler var, geniş basen neki.. Her yanından yağ sarkıp mesela göbeği aşşayı kapattığı halde bikini giyenler var, takma kafana canım.. Bunlarda altı etekli olanda var..

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbise seklindeki mayolardan olabilir. Hani su tam kalca da biten alti kiloş olanlardan?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onlar çok hoşuma gitti aslında benim mağazada sordum ışte sana göre mi yalnız 38 beden var bende falan dedi orda ki görevli bende diğerlerine bakmadım kız tuhaf bakınca bana :)

tankiniye bakmadım hiç ona bi bakayım teşekkür ederim canım :) evet bende görüyorum onları nasıl yakıştırıyorlar diye düşünüyorum bazen ben böyleyken giymiyorum cesaret edemiyorum diyorum :)

tankiniye bakmadım hiç ona bi bakayım teşekkür ederim canım :) evet bende görüyorum onları nasıl yakıştırıyorlar diye düşünüyorum bazen ben böyleyken giymiyorum cesaret edemiyorum diyorum :)

Foto yükledim canım..rica ederim..

Foto yükledim canım..rica ederim..

bu tam benlikmis canım çok sağol ya benim hiç aklıma gelmemişti bu bende baktım çok hoşumada gitti benim gibi bir modelin üstünde gördüm yakısmista :) beni çok büyük bir dertten kurtardın ya çok sağol :)

Ayyy çoookk mutlu oldum Sende sağol, bende mayo bikini muzdaribiyimdir, çareyi böyle buldum

Bu arada canım o baktığın modelin kodunu mutlaka al markanın model kodunu, olaki bulamazsan aynısını ben mesela beğendiğim ürünü gidip o markadan bakarım denerim, yoksa eğer internetten sipariş ederim yani mutlaka kalıp dene bulamazsan aynı markayı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende hamileykwn almiştim çok rahatlar benimde göbek doğumdan sonra çok sarktı kilo da var şimdi mayo aldım o büyük geldiği için.ama pişmanım bundan almadığıma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben mayodan daha derli toplu buluyorum tankiniyi, genelde etekliside güzel oluyor, elbise mayo bütün olduğundan daha enli gösteriyor ama bunlar 2 parça olduğu için sanki daha düz gösteriyor beni

Ben mayodan daha derli toplu buluyorum tankiniyi, genelde etekliside güzel oluyor, elbise mayo bütün olduğundan daha enli gösteriyor ama bunlar 2 parça olduğu için sanki daha düz gösteriyor beni

Aynen öyle benim altı sort şeklindeydı.hamileyken acayıp rahat ettim geçen sene de giydim ama bu sene eşim mayo almamı istedi onu yakıstırmıyomus bana.bende aldım bi tane zaten bizim kizla pek denize havuza girmek mümkün değil.

onlar çok hoşuma gitti aslında benim mağazada sordum ışte sana göre mi yalnız 38 beden var bende falan dedi orda ki görevli bende diğerlerine bakmadım kız tuhaf bakınca bana :)

Her bedeni var elbise türü mayoların, çokta şık modelleri oluyor, tankini de bakabilirsiniz.

Bu modeller çok hoş mesela

Benim tipime bütün mayo olmuyor ya bikini yada tankini.. Eşim karışmaz neyseki, bende bikini giymeyi sevmiyorum yaş ilerledikçe insan kendini kapatmaya çalışıyor ya

Benimkide karişmaz ama yakısmadiği için söyledi benim göbek olmasa bikini giyersim belki ama yok ya valla bende kızım doğduktan sonra iyice giydiklerimi secer oldum

Canim etekli ya da alt kismi sort gibi olan mofelleri tercih edebilirsin. Renk olarak da mitlaka koyu renk tercih et enine cizgilerden ve iri desenlerden kaçın.Boyuna cizgili ve kuplu korseli bir model olabilir ince gosterir ve su simdi moda olan yanlari koyu ortasi farkli renk kesimler var zayiflatici hileli onlardan bak. Hatta ben bakicam simdi bulursam yüklerim buraya.Sen o magazadaki aptal saticilara bakma. Biraz fazlan var diye mayo giyemicek misin Allah askina. Altina bi de pareo attin mi tamamdir

Yuklemeyi becerebilmisimdir insallah. Telden giriyorum

Eklentiler

• $Screenshot_2014-07-05-05-04-52-1.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $Screenshot_2014-07-05-05-04-26-1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 63
  • $Screenshot_2014-07-05-05-01-47-1.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 71
  • $Screenshot_2014-07-05-05-01-06.webp
    8 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…