merhaba arkadaşlar benim sorunum kendime uygun mayo seçememek benim basenlerim ve kalçam oldukça geniş o yüzden nasıl bir mayo giyebilcegimi bilmiyorum mağaza mağaza gezip kendime uygun birşey aramaktanda çekiniyorum kendim için arıyorum dediğim zaman insanlarin bakışları tuhaflasiyor birden internetten çok baktım modellere ama doğru düzgün birşey bulamadım içinde rahatsız olmayacagim birşey bulmak istiyorum umarım siz bana yardım edersiniz
kaç beden giyiyorsun canım? bir de illa mayo mu giymek istiyorsun? bikini düşünmüyor musun?
bikini düşünüyorsan altı üstü ayrı ayrı satıyorlar ya altını ayrı üstünü ayrı alabilirsin.
mesela daha kapalı olsun diyorsan altını şort şeklinde hatta siyah alabilirsin.
üstüne de fiziğine uygun bir model alırsın o daha renkli olabilir mesela, gayet olur bence.
Elbise seklindeki mayolardan olabilir. Hani su tam kalca da biten alti kiloş olanlardan?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tankini giyebilirsin, genelde alt ve üst ayrı satılıyor onlarda, pentide oluyor.. Dert ettiğinede değmez sorunun, plajlarda neler var, geniş basen neki.. Her yanından yağ sarkıp mesela göbeği aşşayı kapattığı halde bikini giyenler var, takma kafana canım..
tankiniye bakmadım hiç ona bi bakayım teşekkür ederim canım :) evet bende görüyorum onları nasıl yakıştırıyorlar diye düşünüyorum bazen ben böyleyken giymiyorum cesaret edemiyorum diyorum :)
Foto yükledim canım..rica ederim..
bu tam benlikmis canım çok sağol ya benim hiç aklıma gelmemişti bu bende baktım çok hoşumada gitti benim gibi bir modelin üstünde gördüm yakısmista :) beni çok büyük bir dertten kurtardın ya çok sağol :)
bu tam benlikmis canım çok sağol ya benim hiç aklıma gelmemişti bu bende baktım çok hoşumada gitti benim gibi bir modelin üstünde gördüm yakısmista :) beni çok büyük bir dertten kurtardın ya çok sağol :)
Bende hamileykwn almiştim çok rahatlar benimde göbek doğumdan sonra çok sarktı kilo da var şimdi mayo aldım o büyük geldiği için.ama pişmanım bundan almadığıma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben mayodan daha derli toplu buluyorum tankiniyi, genelde etekliside güzel oluyor, elbise mayo bütün olduğundan daha enli gösteriyor ama bunlar 2 parça olduğu için sanki daha düz gösteriyor beni
Aynen öyle benim altı sort şeklindeydı.hamileyken acayıp rahat ettim geçen sene de giydim ama bu sene eşim mayo almamı istedi onu yakıstırmıyomus bana.bende aldım bi tane zaten bizim kizla pek denize havuza girmek mümkün değil.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Her bedeni var elbise türü mayoların, çokta şık modelleri oluyor, tankini de bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1178060
Eki Görüntüle 1178059
Bu modeller çok hoş mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?