- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.615
- 723
Ustteki cok tatliymis ama basenleri olan birinin firfirladan uzak durmasi lazim kesinlikle.Her bedeni var elbise türü mayoların, çokta şık modelleri oluyor, tankini de bakabilirsiniz.Eki Görüntüle 1178060 Eki Görüntüle 1178059 Bu modeller çok hoş mesela
merhaba arkadaşlar benim sorunum kendime uygun mayo seçememek benim basenlerim ve kalçam oldukça geniş o yüzden nasıl bir mayo giyebilcegimi bilmiyorum mağaza mağaza gezip kendime uygun birşey aramaktanda çekiniyorum kendim için arıyorum dediğim zaman insanlarin bakışları tuhaflasiyor birden internetten çok baktım modellere ama doğru düzgün birşey bulamadım içinde rahatsız olmayacagim birşey bulmak istiyorum umarım siz bana yardım edersiniz
merhaba arkadaşlar benim sorunum kendime uygun mayo seçememek benim basenlerim ve kalçam oldukça geniş o yüzden nasıl bir mayo giyebilcegimi bilmiyorum mağaza mağaza gezip kendime uygun birşey aramaktanda çekiniyorum kendim için arıyorum dediğim zaman insanlarin bakışları tuhaflasiyor birden internetten çok baktım modellere ama doğru düzgün birşey bulamadım içinde rahatsız olmayacagim birşey bulmak istiyorum umarım siz bana yardım edersiniz
seçmek çok zor olabiliyor ışte bazen :)Ayyy çoookk mutlu oldumSende sağol, bende mayo bikini muzdaribiyimdir, çareyi böyle buldum
alttaki çok güzelmiş gerçekten begendimHer bedeni var elbise türü mayoların, çokta şık modelleri oluyor, tankini
Eki Görüntüle 1178060
Eki Görüntüle 1178059
Bu modeller çok hoş mesela
sağol canım evet etek yada şort tercih ederim zaten çoğunlukla şorttan yanayim :) boyuna cizgilerin zayıf gösterdiğini duymuştum evet bunu aklımdan çıkarmasam iyi olur :) kıza aşırı sinir olmuşum o gün evet her gelene böyle yapıyorsa zor yani işi bir gün ters biri çıkar mutlaka görür sonra :)Canim etekli ya da alt kismi sort gibi olan mofelleri tercih edebilirsin. Renk olarak da mitlaka koyu renk tercih et enine cizgilerden ve iri desenlerden kaçın.Boyuna cizgili ve kuplu korseli bir model olabilir ince gosterir ve su simdi moda olan yanlari koyu ortasi farkli renk kesimler var zayiflatici hileli onlardan bak. Hatta ben bakicam simdi bulursam yüklerim buraya.Sen o magazadaki aptal saticilara bakma. Biraz fazlan var diye mayo giyemicek misin Allah askina. Altina bi de pareo attin mi tamamdir
Yuklemeyi becerebilmisimdir insallah. Telden giriyorum
üst ayrı alt ayrı dene..
Bende aldım bi tane
üst straplez ayrı bir parça
altda çamaşırı ve eteği var çokda şık duruyo..
ayrıca mayoda aldım paslaşarak giyerim artık..
Bikini giyiyorsan alti etekli olanlari tercih et fakat etegi kloş olsun. Dumduz daracik deil yada tam firfirli degil.. benimde ufak basenim vE cok iyi kapatıyor ust kismim ince oldugu icnde bikini tercih ediorm.. seninde oyleyse tavsiye ederm cnm
Bacak ve kalça kısımları kapalı olan yüzücü mayoları var, bence onlardan almayı düşünebilirsin. Koyu renk alırsan basen bölgen gölgelenecektir.
Eki Görüntüle 1178209
Bu tür bir şey düşünebilirsin mesela...
Aynı sorun bende de var malesefBulduysan nereden aldığını yazar mısın?
Ayni dertten muzdaribiz ben de magaxa magaza dolasiyorum hep etekli mayo gosteriyorlar ben de pek hoslanmiyorum mayokini dusunuyorym ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?