MAYOKİNİ arıyorum/bulunmuştur.

Resım 1-2- Elimin üstü, ilk sürdüğümde renk tonunu anlamanız açısından dağıtmadım, dağılmış hali de yandaki şekilde
Resim 3-4- Kolumun iç kısmı, elimin üst kısmından daha beyaz olduğu için beyaz tende nasıl durdugunu gostermek ıcın ekledım ben de cok beyaz tenlıyım cunku

Son düzenleme:
Peki buradan alisveris nasil oluyor daha once yapmadim kargo ucreti size mi ait mesela bir de rengi en acik renk light clair degil mi yuzde yetmis dolu demissiniz sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kargo size ait :) Ben kargoya verıyorum aynı anda siz ptt hesabım var benım oraya parayı yatırıyorsunuz :)
Ptt kargo 6 tl. En acık tonudur bu evet ama oyle hayalet gıbı beyaz bır renk degıl, yukarı ekledım tende nasıl durdugunu bakabılırsnz :) Light clair rengin adı herhangı bır gratıse gıdıp test edebılırsnz :) %70i doludur, baska bir fondotene gecıs yaptıgım icin duruuyor oyle, duracagına degerlensın..

Tesekkur ederim bi degerlendireyim ben hala elinizde kalmissa alabilirim cunku cok istedigim bir urun:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…