MAYOKİNİ arıyorum/bulunmuştur.

[QUOTtellask;35020655]bende basen var biraz 38 giyiyorum genelde, dar olur mu ki bana ya

Bilemedim cnm istersen ölçerm kalça kısmını falan

biz konusmustuk sızlee :) 20 ye ındırmıstınız ben de burada ucuzluk çadırı geldı 2 aylıgına kargo parasıyla aynı fıyata gelıyo demiştim :) 15 olur mu kı ya da 17 fln :)

sizmiydiniz o:)) ya konuya yazılmıyor özelden soruluyor ya rumuzları akılmda tutamıyorum kusura bakmayın..

ya inanın ben onları geçen sezonda aldım yeni yani hatta incinin sitesinde de gördüydüm geçenlerde hala satılıyor .. ve cidden sadece 2 kere giydim.. hani oldukça giyilmiş bir ayakkabı olsa 10 da olur derdim ama böyle olunca ancak 20 ye inebiliyorum..

haklısınız ya valla ne diyim:) sıze ozelden mesaj atmıstım bu yazınızı gormeden once:))

Kot ceket veya yelek arıyorum, olanlar resımlerını ekleyebılırlerse sevınırım

yok canım babet aradığını gördüm de bende de var bitane 38 no..onun haricinde 5dk engeline takıldım:)şeyy diyorum ki the balmın 15 tlye kapatıcısı var sizde..bende beğendiğiniz 30 tl..15 e kapatıcıyı alırım kargoyA 15 tl eklersiniz paketin içine hallederiz bendeki babeti ekliyorum

Okey olur :) haftaya cuma yatırırım ama 15 tlyi :) bu hafta yurda gidiyorum cunku:)
uygun mudur?

Çok sağolun ya ama ben dolgu topuk tarzı bir babet arıyorum yine de sagolun:)

Okey olur :) haftaya cuma yatırırım ama 15 tlyi :) bu hafta yurda gidiyorum cunku:)
uygun mudur?

Çok sağolun ya ama ben dolgu topuk tarzı bir babet arıyorum yine de sagolun:)

bu kapatıcı yalnız rengi nasıl ben kumralım nasıl olur acaba..fondöten mi kapatıcı mı?the balm marka dimi

bu kapatıcı yalnız rengi nasıl ben kumralım nasıl olur acaba..fondöten mi kapatıcı mı?the balm marka dimi

ben de kumralım , açık tenlilere veya buğday tenlilere uyar hemen uyum saglıyor zateni bb krem bu kapatıcılıgı cok iyi spf faktoru var the balm, 30 tlye almıstım gratısten

siyah kahve babat ne kadar acaba?

Bence size uyar çünkü ben de çok beyaz tenliyim light clair hatta rengi , 3 ton bu zaten en acık tonu bu :) daha acıgı yok:) her neyse siz bilirsiniz

Bence size uyar çünkü ben de çok beyaz tenliyim light clair hatta rengi , 3 ton bu zaten en acık tonu bu :) daha acıgı yok:) her neyse siz bilirsiniz

anladım da o tarz bişi kullanmıştım testerını gratiste pek hoş durmamıştı.siz 26 tl ye düşünüyo musun orjinal adidası peki

ben gratise gidip bakarım bi ürüne ona göre döneyim size olur mu

olur valla siz bilirsiniz bende ısrar yok :) en açık tonu bu, ben çok beyaz tenliyim alırken bayana sordum en açık tonu bu dedi light clair :)
Esofman konusuna gelince de şu sıra nakdım yok haftaya gececek elıme konusmustuk o yuzden vazgecmıstım :)) ıstersenız sıze elıme surup resım gondereyım fıkır edının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…