• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mazallah mutlu felan olurum !

goles

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
1.214
415
123
Ankara
kızlar olay şöyle en son bi konu açmıştım geçenlerde erkek arkadaşım olucak kişi işlerim sıkıntılarım var diyerek beni beklemeye almıştı bende ayrılmıştım..onun öncesinde bi olay oldu aslında sizin yorumlarınız önemli benim için ..erkek arkadaşımla tanışmadan 3 ay önce biriyle görüşmeye başladım ama olmadı sadece bi kaç kez arkadaşca görüşüp buluştuk..ve ne tesadüftür ki erkek arkadaşım ve bu görüştügüm kişi arkadaş çıktılar daha dogrusu eskiden çok iyiymişti araları .bu görüştügüm kişi bizim sevgili oldugumuzu ögrenince bana msj atmıştı yarı tehdit içerikli bi msjı umarım pişman olmazsın gibilerinden v.s s...sonuçta görüştük olmadı aramızda duygusal bişey geçmedi daha dogrusu benim uzak kalmamla olmayan bişeydi ..daha sonra arkadaşının tehdit msjını daha önce görüştügümüzü belirterek erkek arkadaşım olan kişiye gösterdim sinirlendi sanki onunla daha önce konuşmuş olayı biliyor gibiydi ondan sonra geri çekti kendini.şimdi ben şüpheleniyorum ki bu eski görüştügüm kişi ayrıldıgım kişiye ne dedi bilmiyorum ama sessizce hayatımdan çıktı..
beynimi bitiriyorum ya hakkımda kötü bişey dediyse erkek milleti işte güven olmuyor ki.sürekli bişeyler çıkmasa şaşarım zaten hep beni bulur.sürekli rüyama giriyor bu eski görüştügüm çocuk dedigi gibi umarım pişman olmazsın derken amacına ulaştıı ne dediyse soguttu benden.düşünüyorum bu olanların nedenini nasıl ögrenebilirim diye hiç bi çagre bulamıyorum arkamdan dönen dolaplara.. niye bu kadar taktım onuda bilmiyorum kısa süreli bişey daha önceki ilişkimde aldatılmıştım daha sonrasında bi çok şey yaşadım şimdi birde bunlar ben mutlu olamıcakmıyım yaa..

valla öyle bişey varsa bile ikisinin arasında ve sen ikisindende ayrılmışsın anladığım kadarıyla.....
çok zor öğrenmen..
bide bırak biten bitmiş artık önüne bak gitsin...

Erkekler sessiz sessiz kolay çekip gitmez. eger o cocuk ona sizin hakkınızda kötü biseyler söyleseydi size muhakkak hesabını sorardı erkekligini yapardı diye dusunuyorum :32:

kötü bi durum.ama ne olursa olsun allah biliyo dogruları nasılsa kimsenin yaptıgı yanına kalmaz eger bişey söylemediyse ne ala.ama söylediysede egerkı siz haklıysanız bi zaman sonra sizden ayrılan erkek arkadasınız pişman olucaktır mutlaka.herseyde vardır bir hayır.

Back
X