Mazi Kalbimde Yaradır TRT 1

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
TRT yepyeni bir diziyle atağa geçmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını TİMS Production'ın üstlendiği Mazi Kalbimde Yaradır'ın başrollerini Selçuk Yöntem, Sedef Avcı ve Özgür Çevik paylaşıyor. Melike Emiroğlu, Kaan Yılmaz, Çağrı Şensoy gibi tanınmış oyuncuların da rol alacağı dizinin çekimlerinin kısa süre içinde başlaması planlanıyor.

Adana da her durakta afişleri var belli ki kaliteli bir dizi
çok geç kalmadıysam bnde başalayım mı izlemeye hangi gün hangi saat

ben ilk bölümü izledim.çok hosuma gitti.kaliteli bir diziye benziyor.eşim pek dizi sevmez ve izlemez.ama onun da hoşuna gitti.tavsiye ederim.

bugun izledim ilk bolumunu ve sevdim
keyifle izleyecegim bi dizi gibi gorunuyo

bence oyuncular tam uymus, cok guclu bi kadro guzel biseyler bekliyorum acikcasi

Konu baya arkalardakalmıştı herhalde. Gerçi arattım yine çıkmadı neyse.

Fatmagül başlayana kadar bitiyor nerdeyse. Malum 9u geçiyo Fatmagül'ün başlaması.

2sini birden izlemek isteyenler izleyebilir.

Ee o gıcık kız gördü Ferit'le Müjgan'ı nolcak.

Ferit de çok önyargılı. Bir şeyi sormadan etmeden ortalığı kattı birbirine.

Rauf Bey o kolyeyi kime aldı ki.

Aldatcak bir adam değil, sanmam.

Belki de Müjgan için aldı.

Kime ki ?

Kizin defterine yazdigi "Dilini bilmedigim bir ulkede gibiyim" cumlesi durumuma cuk oturuyor yahu. Kiz "gibiyim" deyip kotu oluyor, ben tam oyleyim ne olacak! :)

Bir de bu Yusuf cok duyarli bir çocuk.

Akşam yeni bölümüne baktım ve çok beğendim,

Tabi ilk bölümünü tam seyredemediğim için bazı olaylar havada kaldı,

Masalcım bence Rauf bey o kolyeyi Müjgana düğün hediyesi olarak aldı,

Karısı onun boynunda görünce sinirden çatlar yalnız de mi?

Bi de o sarı kız kim Selimin eski sevgilisi falan mı?

Müjganla Ferit nasıl tanışmışlar da sevgili olmuşlar,ve birbirlerini tanıdıklarını yaşadıkları yüzünden mi saklıyolar?

İlk bölüme bakamadım da orasını anlayamadım tabi...
:97:

selçuk yöntemde nerde anası babası ölen çocuk varsa tutup elinden köşke getiriyor,sonra çocuklarıyla nişanlıyor

dün akşam ikinci bölümünüde izledim sanırım izlerim bundan sonra da ...
ferit bir anda paldür küldür rauf beylerde kalmaya başladı ve arkadaşıyla hiç görüşmüyor artık
hani beraber çalıştığı teğmen...halbuki çok şirin ve espirili bir çocuk diziye renk katıyor
bu kısımların bir anda olması biraz saçma geldi...
rauf beyin kolyeyi müjgana aldığını tahmin ediyorum bende....düğün hediyesi...

diğer konuyada yazdığım gibi çok güzel bi dizi sedef avcıyı sevmediğm halde özgür kıza ışıltı verdi dedim ,demez olaydım bu hafta gözüme çok mıymıy geldi neyse ki kadro güzelll kurtarır diziyi

Yani ben de düğün hediyesi olarak aldığını düşünüyorum çünkü klişe bir tabir vardır. Direk aldatıyo mu acaba denilir ama aldatcak bir karakter değil bence Rauf Bey.

Azulcum şimdi bu Müjgan Ferit'le sahilde tanışıyor. Sevgili falan değiller ama yakınlaşıyorlar biraz. Birbirlerinden hoşlanıyorlar falan. Selim de Müjgan'a aşık ama Müjgan bilmiyor bunu. Müjgan sahilden geldiğinde Rauf Bey konuyu açıyor. Müjgan ondan sonra bir daha sahile gitmiyor. Nişan günü Ferit Müjgan'ı görünce Selim'i aldattığını düşünüyor. Birbirlerine ilgileri var doğal olarak öyle davranıyorlar birbirlerine. Zaten Müjgan Selim'i sevmiyor. Sadece onu büyüttükleri için vefa borcundan dolayı hayır diyemedi Rauf Beye.

Ben de aynısını dedim izlediğimde. Selçuk Yöntem hep birilerine baba olmuş

Hmm anladım,sağol açıkladığın için,

Valla Perşembe akşamları izlenecek hiçbişey bulamadım ben geçen gün,baktım ele avuca alıp izlenecek

bişey yok,sonra baktım bu dizi başlamış,gayet de samimi,duygusal bi havası var dizinin,

O Selimin kız kardeşi rolundeki kız Yabandaki kız değil mi yaa,rolüne çok uymuş valla,çok şeker

konuşuyo...tam eski Türk filmlerindeki gibi kuzum,şekerim falan,çok yakışıyo ona

bu kelimeler,hiç yapmacık durmuyo yani

Son düzenleme:
Ferit orda kalmaya basladi cunku cok israr ettiler, otelde kaliyor diye. Bahriyeli arkadasinada søyledi zaten hemen Ev bulalim diye. Cok sevdim ben bu diziyi, hem fatmagul tam baslamadan dizi bitiyo:)

cok güzel bi dizi hele dizi müzigine bayiliyorum. takip ediyorum. oh persembe günleri bakicak bisiy yoktu iyi oldu o güne koymalari. yalniz bahriyeli baska biri oynasaymis bu feritle hic yakismiyorlar müjganla. feriti görünce yabanci damat aklima geliyor

Kendi halinde sessiz sakin görünen Rauf Bey karısını aldatıyormuş meğer. O kolyeyi görünce yok olmaz demiştim ama öyleymiş!

Nalan'ı çok sevdim ben. Çok güzel bir enerjisi var.

O Şerminler ailecek ne sinir öyle.

Çok güzel bir bölümdü yine çok sevdim ben bu diziyi.

Müziği de çok güzel ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…