Kendi halinde sessiz sakin görünen Rauf Bey karısını aldatıyormuş meğer. O kolyeyi görünce yok olmaz demiştim ama öyleymiş!
Nalan'ı çok sevdim ben. Çok güzel bir enerjisi var.
O Şerminler ailecek ne sinir öyle.
Çok güzel bir bölümdü yine çok sevdim ben bu diziyi.
Müziği de çok güzel ayrıca
Sorma Masal ya ben de aldatmaz diyoduma ama adam evde bulamadığı neşeyi huzuru o kadında
buluyo sanırım,halinden onu anladım ben,
Ama şeyi anlamadım,o kolyenin aynısını kuyumcu adam Rauf beyin karısına gösterdimi ki de kadın
hemen boynunda görünce tanıdı kolyeyi,
Geçen bölümün o kısmını tam hatırlayamadım,ya da karısı kasada mı görmüştü kolyeyi tam
çıkaramadım orasını kaçırdım herlade,:44:
Bu bölüm baştan sona izledim ama çok hoşuma gitti,perşembe akşamları zaten hiçbişey yok
tvde,reklamsız güzel bi keyif yaptık yani...
Ya müziği bana çok tanıdık geliyo ama çıkaramadım,acaba eski bi parçanın müziği mi diye
düşündüm ama yok bulamadım...bence de çok güzel...
Ben kolyeyi Müjgan'a aldığını düşünmüştüm
Rauf beyin eşi kolyeyi kasada görmüştü azul
Şermin ve ailesi benide çok sinir ediyorlar
Ya kızlar noldu akşam başını seyredebildim biraz,izleyen oldu mu,birazdan bakıcam netten de yine de bi
ön bilgi edineyim merak ettim...
bu hafta yeni bölüm yokmuş kızlar.
benim bu dizide takıldığım bir konu var.
Ferit daha önce sürekli Selimlerde kalıyor. Odası bile varmış anladığım kadarıyla. Eee Müjgan da o evde büyüyor. İkisi birbirini nasıl tanımıyorlar. Bu konuda birşey mi kaçırdım anlamadım:26:
bu hafta yeni bölüm yokmuş kızlar.
benim bu dizide takıldığım bir konu var.
Ferit daha önce sürekli Selimlerde kalıyor. Odası bile varmış anladığım kadarıyla. Eee Müjgan da o evde büyüyor. İkisi birbirini nasıl tanımıyorlar. Bu konuda birşey mi kaçırdım anlamadım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?