Mazi Kalbimde Yaradır TRT 1

Bence kapidaki mujganin annesi, ferit ølmese bari yaa olurmu bøyle.. Insallah cabuk baslar yazdan sonra

Mujganın annesi ölmemiş miydi ya harika bir dizi bence ben içinde derin aşk geçen her diziye,kitaba vs aşık oluyorum zaten aaa kocamda aşığım hemde deli gibi aşk güzel şey yaaaaa

acaba Ferit öldümü yaaa ne zaman başlyacak bu dizi tekrar :18:

ferit yaşıyacak mı acaba:14: çok kötü bitti bölüm ya nasıl bekleyeceğiz şimdi

Hakkaten ya neden başlamadı ki hala....belki bayramdan sonra başlar...:44:

yeni sezonun bölüm özeti cikmis arkadaslar dizinin web sitesinde. Ya bu kibris olayindan sonra eski tadi vermiycek bu dizi sanki. önceki konu daha güzeldi arkadaslar bilinmeyenler sirlar gizli sakli filan daha heyecanliydi bence. umarim bekledigimden iyi olur :10:

Dizi 17 Eylül cumartesi başlıyor:3:
Çok heyecanlı bir sezon finali yapmıştı.
Merakla bekliyoruz.

fragmaninda ferit ve necatinin öldügü söyleniyor ,müjganda gidiyor ama olmazki ferit ölürse olur mu ?

Ya zannetmiyorum öleceğini,öyle gösteriyolardır,bakalım belli olur iki gün sonra...:44:

aman yaaa cumartesiye koymuslar yapilirmi simdi bu ne güzel persembe izliyorduk. cumartesi bisiy cikiyor illa vede ayrica cazibe var onada bakiyorum. olmadi hic. gününü begenmedim. ilerde degistirseler bari.

Dün TRT nin sitesinde 24 Eylül diye yazıyordu.
Bir hafta ertelediler sanırım. Çekimler yapılmış ne bekliyorlar anlamadım ki:19:

niye acaba bi yasak filanmi geldi. trtde pek yasak olacak seyler oynatilmazdi ama......
bende ne zamandir bekle bekle oynamayinca sinir oldum. insan isini gücünü ona göre ayarliyor bide cikmayinca fosss diye kaliyor. amaaannnn :20:

TRT ANADOLU kanalına almışlar diziyi.
Bu akşam 20.15 diye yazıyor.
Bu kanalı tv. de göremedim ama sitesinden canlı izleyeceğim netten az sonra.
Neden böyle bir şey yaptılar anlamadım. TRT 1 de izleniyordu izlenmesin kaldıralım diye mi?:44:

Harika dizim baslamis:)) Niye yeni eve tasinmis bunlar? Kavak yellerindeki Ev bu.. Iflaslari yakin diyemi acaba .. Mujgan Raufun kızı bence

ben bakamiyorum canim kanal ve gün degistirmisler tadi kacti. ama müjgan onun kizi olsaydi ogluyla nisanlanmalarina izin vermezdi kardes olmus olurdu kiz o zaman olurmu hic sanmiyorum.

trtde tekrarini izledim.ne o nihalimi koymuslar cok sasirdim dogrusu. müjgan filan annesini ölmüs biliyor cok sacma. insan cocuguna bunu yapmaz. bari cocuguda alip gitseymis saklansaymis. müjgani raufa veriyor ne alaka yani intikam alicaksan cocugundandami aliyorsun. raufla nihalin karsilasmalarinda daha duygusal tavirlar beklerdim dogrusu. rauf yillardir onu sevmis icinde saklamis bu sekilde karsisina cikiyorsa insan söyle bi kendini kaybeder atilir filan yani. neyseki selim müjgani buldu simdi onla evlenir cocuk dogmadan...... feritte bi dönse. su nihal dizinin gidisatini tamamen degistirecek gibi

Pek izleyen kalmamış sanırım. Kanalı yine TRT1
Geçen hafta cumartesi oynadı, bu hafta cuma 22.00 a almışlar.
Öncesindeki küçükhanımefendiyi izlerken gördüm yoksa haberim olmayacaktı.Hala cumartesi diye biliyordum.
Ne diye günlerle saatlerle bu kadar oynarlar.:19:

Ben de Nihal'e taktım. O kadar zengin, eli kolu uzun istediğini istediği zaman buluyor. Herkesi emrine almış.
Kızını bulmak için en ufak bir girişimi bile yok.
Varsa yoksa intikam hırsı.:6:

Back
X