Mazi Kalbimde Yaradır TRT 1

Ayy ne kadar acıklı bi bölümdü buu,:5::5:

Müjgana çok üzüldüm,yazık kızın ne anası var ne babası,hatta bi evi bile yok,

Bir tek Rauf bey ilgileniyo yazık,

O kadını da öldüresim geldi bu bölüm,Suzanı yani,:47:

Hakkaten Romeo-Juliet gibi olmuş,

Öldüğünü sanıyo sanırım Müjgan ve intihar etmek istiyo,

Ya ama ölmez de mi Ferit,o ölürse dizi biter yani,öldürmezler sanmıyorum...
:50:

yeni fregman sanki ölmüs gibi gösteriyo canim bilmiyorum ne olcek. ama bu bölüm cok hosuma gitti rauf beyin suzana konusmalari laflari nasil agzina tikadi. birde müjganin nalanla kan verirken konusmasi güzeldi. nalanda hala ben ben ben devamediyor benCil sey. hayatta onlardan baska kimse yasami hakedtmiyormus gibi sanki. feriti bile düsündügü yok aslen. selim le nalan ayni analarina cekmis. yusufu bilemiyoruz daha henüz ortaya cikmadi...

yeni fregman sanki ölmüs gibi gösteriyo canim bilmiyorum ne olcek. ama bu bölüm cok hosuma gitti rauf beyin suzana konusmalari laflari nasil agzina tikadi. birde müjganin nalanla kan verirken konusmasi güzeldi. nalanda hala ben ben ben devamediyor benCil sey. hayatta onlardan baska kimse yasami hakedtmiyormus gibi sanki. feriti bile düsündügü yok aslen. selim le nalan ayni analarina cekmis. yusufu bilemiyoruz daha henüz ortaya cikmadi...

Öyle mi yaa,görmedimki yeni fragmanı.

Evet ben de Rauf beyin Suzanı haşlamasına çok sevindim,fazlasını bile hakediyordu,:47:

Umarım Feriti öldürüp diziyi bitirmeye kalkmazlar,

Saatini de düzeltmişler sevindim yani...
:97:

bence de bu bölüm çok güzeldi.kan verme sahnesinde müjganın dediklerine taş olsa yumusardı.nalan hala aynı mıy mıy müjganı suçlamakla meşgul.aslında kendi de biliyo bence şımarıklıktan öyle davranıyor.hayatta herşeyi elde etmiş ya kaybetmeye tahammülü yok.gerçi abisi de öyle anası da.

bu arada bence akşam kandil olduğu için saati erkene aldılar büyük ihtimalle haftaya yine eski yerine çekerler.

ayh sınır oldum ızlerken , bu ne pişkinlik ya selım karakterindeki ..
adam can dostunu vurdu bir ozur bıle dılemedı hala burnu havada terbıyesız ..
Ne saçma senaryo ya uyus oldum , ferıt ıle mujgan neyı beklıyor daha alıp başlarını gıtsınler nedır hayatlarından daha degerlımı

yüzde yüz hamile kalacaktı.fragmanda ferit nalana soruyodu ben sana dokundum mu diye nalan gururusuzu kesin evet diyecektir.müjgan da kaşındı adam ne güzel gidiyodu tutup yatağa çekmenin ne alemi vardı :)) diyodu ya hizmetçiye onun bende bi hatırası olsa diye. şimdi bi bebesi olur bundan büyük hatıra mı olur :))

Ayy kızlar ne hamilesi ne bebesi,sonunu izleyemedim ama iş ne zaman oralara geldi ki...:44:

ooo iş oralara gitti bitti bile:) nalanın annesi de kocasına nalan feritten hamile diye yalan attı öylece bitti.diğer bölümde bakalım neler olacak...

ooo iş oralara gitti bitti bile:) nalanın annesi de kocasına nalan feritten hamile diye yalan attı öylece bitti.diğer bölümde bakalım neler olacak...

hadi ya sonunu bende izleyememiştim,nalan yalandan hamile kalır müjgan da gerçekten bu gidişle...ferit nalanla evlenmek zorundadır müjganda bebeği yalnız büyütür hatta selimle evlenir o da çocuk selimin zanneder herkes yıllar sonra feritle çocuk karşılaşır dizi böyle devam eder gibi:6: türk filmi tadında ya ;)

Hadi beee,olur mu öyle şeyy,Rauf bey hayatta inanmaz karısının dediğine bence...inanmamalı yani!!:19:

bu suzanda hic korku yok yarin ortaya cikar rauf bey daha uzaklasir demiyor
ki zaten hamile olmadigi ortaya cikarda,müjgan hamile kalabilir

sacma bi kere zaten feritin müjgani sevdigini biliyor herkes, nalani neden hamile biraksin zaten aralarinda bi sey gecmedigini herkes biliyor. bi öpme olayi vardi oda aciklandi.hersey ortada suzan kendini daha cok raufun gözünden düsürmeye yer ariyor herhalde iftiralariyla.

fatmagülden sonra izliyorum harika dizi ama ben doğum günü partisindeki bölümü izledim en son

Ayy sonunu şimdi izledim,bu kadın nasıl açıklayacak ki bu gebelik durumunu kimsenin bişeyden haberi yok,

Selim de Şermine evlenme teklif etti,kız havalara uçar artık,

Yalnız Müjgan gerçekten hamile kalırsa hiç iyi olmaz,Rauf beyin gözünde değeri azalır yani,olmadı şimdi böyle...
:19:

tamam artık bir diziyi daha kaybettık ..
ya neden doğru duzgun gıtmıyor bu dızıler ..
sinir oldum saçma sapan uzatılan konular,bozulan roller ..

Kızlar dün oynadı mı yeni bölüm,televizyonu açamadım bile işlerden,noldu merak ettim...

bu ferit nasil müjgani birakip gider anlamiyorum ki,nalan ne anlatti yaa
bu kadarda olmaz yazik müjgana

en son ne oldu anlıyamadım. zaten dıken üstünde ızledım. nalan ferıte gıtmıstı..... sonrada müjgana bı mektup getırdım sana ferıtten dedı. adamı boğazladımı evde ne yaptı... acaba kıbrısa acıl cıkışmı yaptılar. yenı fregmanda da hıcbısey acığa cıkmıyor. merak ettırıyorlar ınsanı ılla bı hafta bekletıcekler... ferıtın arkadasıda yoktu galıba orda...

Bence kapidaki mujganin annesi, ferit ølmese bari yaa olurmu bøyle.. Insallah cabuk baslar yazdan sonra

Bugün izleidm diziyi klasik bir konu ama nedense çok hoşuma gitti..anlamaya çalışıyorum olayı..

Sanırım her gün çıkıcak trt de..

Back
X