Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canim ya sonraki bölümde kacmaya kalkiyorlar gibi sanki feritle bavul filan vardi. aslinda selim daha yakisikli feritten yani. ne demislergüzelligin bes par etmez bu bendeki ask olmasa. ama yazik selimede ya sucu yok seviyo oda yazik nalanda öyle
Ya Selim bence başından beri Nalanın olayıyla ilgili konuştu,zannetmiyorum anladığını,ama çok
heyecanlıydı orası nasıl toparlıcaklar diye heyecandan öldük yani,
Ayy yazık yaa Müjgana da Nalana da hepsine de,
Ama çok güzel sade bi dizi,sıkmıyo baymıyo ve reklamsız ne güzel bi çırpıda olup bitiyo,
Sonuna bakamadım bi de noldu ki sonunda?
Ya bi de müziği çok çok güzel,insanı alıp götürüyo,çok tanıdık geliyo ama çıkaramıyorum...
selime ve nalana gerçekten üzülüyorum ikisi de çok seviyor ama hak etmiyorlar olanları
tamam müjgan ferite aşık ama nalanı ve selimi bile bile çok mıy mıy davranıyor
dün çok garibime gitti müjganın hareketleri...nalan çok tatlı ya haklıyı haksızı ayırt edebiliyor yeri geldiği zaman çok mantıklı konuşuyor en iyisi gerçeği itiraf etseler şu kıza bari vicdan azabı çekmeseler.
Çok saçma sırf kendı hıslerını göz onunde bulundurrak hem kendısıne hemde cevresıne boyle acı cektıren ( nalan ve selim gb ) insanlar var ...
ikiside karşı tarafların onları sevmedıklerını bılıyor : hala dıretıyorlar ..
hele bu bölume nalanın mujgana yaptıgı manevıı baskı neydı oyle ..
anladın işte feritle mujgan sevıyor bırbırlerını hala neyın yaygarasını yapıosun ki ..
bu bencıllık .. gercek sevdada bencıllıge yer yoktur , bazen sevdıgın ıcın sevgınden gecersıın ..
Yaa noldu akşam kızlar,izleyemedim kim evlendi Müjganla Selim mi?yapmayın........:96: