Mazide kalm bir kiiyle, bir kere grmek ister miydiniz?

sonunda dün istediğim oldu ikimizde ömrümüzde istediğimiz o beş dakikayı bulabildik
zaman çok şeyi götürmüş olsada onu görmek yine yanında olmak güzeldi sırtımdaki o ağır yükü attım çok şükür.......

tesadüfe bak tamda burada açıkladıktan sonramı?demek ki kalp kalbe karşıymış senin adına sevindimhihoyyyt

sonunda dün istediğim oldu ikimizde ömrümüzde istediğimiz o beş dakikayı bulabildik
zaman çok şeyi götürmüş olsada onu görmek yine yanında olmak güzeldi sırtımdaki o ağır yükü attım çok şükür.......

senin adına çok sevindim.. darısı benim başıma :Saruboceq:

tesadüfe bak tamda burada açıkladıktan sonramı?demek ki kalp kalbe karşıymış senin adına sevindimhihoyyyt
evet canım tam burda açıldım açıkladım ve peşine bu olayı yaşadım hatta dünde görmek istedi beni yanıma gelecekti ama maalesef müsait olmadım bir türlü :(

senin adına çok sevindim.. darısı benim başıma :Saruboceq:

canım inşallah sende istediğine bir an önce kavuşursun inan çook güzel bi duygu içinde kalanları atıyorsun huzur sadece bu sadece bu...

tşk ederim canım inşallah :Saruboceq: aradım ama nosu değişmiş :çok üzgünüm:
gerçi ona ulaşmanın bi yolunu bulsamda nasıl söze başlayacağımı bilmiyorum bile..
nasıl beni dinlemesi için ikna edebilirim hiç bilmiyorum :1no2:

ya inanamıyorum doğrusu hala şoktayım :1shok:
ulaşamadığım eski sevgilim tesadüfen beni aradı dün içine mi doğdu ne? kaydirigubbakcemile3 .. bu hafta içi görüşme kararı aldık alkisalkisalkis
sonunda biriktirdiğim herşeyi anlatıcam ona :dance:

Keske zamanda gerı donme aletı yapsalarda zamanı gerı alsam ahhh soylesem doya doya sevdıgımı .... :'(

ya inanamıyorum doğrusu hala şoktayım :1shok:
ulaşamadığım eski sevgilim tesadüfen beni aradı dün içine mi doğdu ne? kaydirigubbakcemile3 .. bu hafta içi görüşme kararı aldık alkisalkisalkis
sonunda biriktirdiğim herşeyi anlatıcam ona :dance:

eeee demekki birşeyi çok istemek lazımmış,bu arada kalp kalbe karşıymış,umarım sonu hayırlı olur...:nazar:

aslında görsem iyi olur.ama sadece 1 kez
onunla şimdiye kadar konuşamadığım ya da aklıma takılan her şeyi konuşmak isterdim
tabi bi de şimdi napıyo, durumu nasıl fln..onu da merak ediyorum
içimdeki her şeyi dökerdim galiba
ama eminim o da bana söylerdi
biz eskiden her şeyi çok iyi konuşurduk da...
belki de kendimi kandırıyorum
hayat insanları değiştiriyo, unutuyorum..

burda görüşenleri duyunca bende umutlanıyorum bende çok özledim görmek iisterim ama göremem arayamama bile çok kötü bir duygu

Back
X