MEB de bayan öğretmenler neler giyer?

pukri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
71
5
98
Arkadaşlar Şubatta atama bekliyorum, sıram çok yakın.Şu an indirimden alışveriş yapmak istiyorum ama neler alabilirim tam bilmiyorum.Kumaş pantolon-ceket kombinleri dışında modern şık şeyler almak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar fikri olan yok mu? Kumaş pantolonu çok resmi buluyorum,bunun dışında ne tarz pantolonlar giyilebilir?

Etek, gömlek, ceket, kumaş/kot(müdürünüzün tutumu önemli) pantolon, badi, kazak, tunik, bluz gibi şeyler giyersiniz zaten başka ne olabilir ki?

Pantolonlarini journeyden bady ve kazaklarini ekolden gomleklerini kotondan alabilirsin canta ve ayakkabiklar icin ninewest hotic iyidir ceket cok tavsiye etmeme baharda spor ceketler guzel olur etek alabilirsin badylerin uzerine kotondan guzel kolyeler bakabikirsin canim benmode ogretmenim ve sana soyledigim yerlere bakmaya calisiyorum bumarada matmazelin cantalari da cok hos hoticte cantalar cok pahali

bencede journey çok hoş ve kaliteli. şık duruyor. ama bütçeyi zorlamaya da gerek yok keten pant. ve gömlek tunik badi idare edebilirsin bende memurum bende aynı şekilde giyiniyorum. hergün ne giycem derdim vardı şimdi pek önemsemiyorum

nereye atandığınız da önemli çalışacağınız okul idarecisi de önemli ama bayan öğretmenler şanslı keten dar ispanyol paça renkli pantolonlar giyiyoruz genelde başörtüsü serbestliğinden sonra eskisi kadar dikkat edilmiyor genel olarak kıyafetlere

Arkadaşlar maviden kadife pantolon aldım. Kampanyalı 2 tanesi 109 du.Biri lacivert diğeri bordo,inşallah okulda giyilebiliyordur...

Back
X