- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
sorun tabiki kayınvaliem herkes gibi.ikinci bebeğime hamileyim.kızımda da bunda da bir çöp yapmadı yahu.eşim tek çocuk ve kızımda biricik torunu.arada bir iki hırka vs örer o kadar.ne gidince haşlık verir ne bişey.kızıma hamileyken de böyle garipti.lafa gelince ölüyorum bitiyorum sevgimden der hava atar ama kzıma şu da babannnemden denecek birşey yapmadı.bu bebişime de hala iki tulum alacak lafta.en sonunda senin iki tulumunla eksiklerimiz tamamlanmayacak boşuna zahmet etme dedim patladım.kızım bu sene anaokuluna başladı ne geldi ne gördü.arabayla 5 dk lık yol.insan torununun ilk mürvetini görmez mi?
biz bir kuru maaşla geçiniyoruz.onların emeklisi var evleri kendinin.hani para sıkıntısı da yok.olsa bile ne farkeder millet açlıktan ölüyor ama çoluğuna çocuğuna canını veriyor.maddi olarak birşey beklemek değil.Allah a şükür eşim elinden geleni yapıyor ama yarım elma gönül alma diye bişey var.valla ben on a daha çok şey almışımdır.özel günlerde normal zamanlarda ama bu kadın neden böyle bencil anlamıyorum.
biz bir kuru maaşla geçiniyoruz.onların emeklisi var evleri kendinin.hani para sıkıntısı da yok.olsa bile ne farkeder millet açlıktan ölüyor ama çoluğuna çocuğuna canını veriyor.maddi olarak birşey beklemek değil.Allah a şükür eşim elinden geleni yapıyor ama yarım elma gönül alma diye bişey var.valla ben on a daha çok şey almışımdır.özel günlerde normal zamanlarda ama bu kadın neden böyle bencil anlamıyorum.