• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mecbur kaldım

DenizYildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
633
32
643
merhaba ölen kedimden sonra teselli olsun diye kuşum olduğu halde bir yavru kedi sahiplendim 2 aydır bendeydi ama yemek masasına çıkmaya başladığı içinbabam istememeye başladı ve 4. katta oturduğumuz için aşağıya düşcek korkusuyla üzülerek aldığım yere geri götürdüm verdiğim bayan tekrar ilan vermiş çok mutsuz görünüyodu benimde kalbimde acı ve özlem var sizce çabuk alışırmı uyum sağlarmı hemen keşke hiç almasaydım:2:
 
keşke hiç almasaydın:( yavru kedi bu zamanla alışırdı masaya çıkmamaya biraz daha bekleseydin en azından.
 
Almadan önce keşke babanızla ailenizle bir konuşsaydınız; kediler boş masaya cıkar, dolu olsa da farketmez, merak edip koklamak tanımak isterler. Ve ara ara da masaya cıkarlar. Bu genlerinde var.Ben de kedi besliyorum, ama bilinçli bir şekilde sahiplendim ve onu asla ve asla nolursa olsun da bırakmam. Bende yavruyken aldım ve masaya illaki bazen çıkıyor bunu engelleyemiyorsunuz. Büyüyünce de bu tekrarlanabiliyor. Ne kadar süre sizinle kaldı , alışmış mıydı önemli olan bu, umarım alışmadan geri vermişsinizdir; ama 1 ay gibi bir süre dahi kalsa üzülmesi normal, üzülür. 2 ay kalmış sanırım sizinle , bu uzun bir zaman. Ben onu geri vermenize çok üzüldüm. 2 ay benle kaldıktan sonra ben kedimi 1 gün yalnız bıraktığımda bile akşam eve döndüğümde üzerime atlıyordu.

Yani kediniz öldü diye teselli için kedi alıp sonradan onu bırakmak gerçekten hayvan için eziyettir. inşallah o yavrucağızın mutlu olacağı onu hiç terketmeyeceği bir ailesi olur.
 
Son düzenleme:
Terkedilişin acısı;hayvanlarda insanlardan az değildir.Ve vebali büyüktür ağızsız dilsiz hayvanlara yapılanın.Ya almayın,ya bırakmayın çok mu zor.Babanız izin verirken kedinin sizin gibi kanepede oturup tv izleyeceğini mi sanıyordu :50: Üzüldüm :50:
 
masaya çıkıp peynir yemiş bağırdı atçam diye bayramda gelenlerde laf ettiler biraz ondanda oldu tepkisi şimdi konuştum iyiymiş alışmaya çalışıyormuş neyseki bende böyle olsun istmezdim.
 
Back
X