Mecbur kalkacak

denizsonsuzlugu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
442
512
18
Anaokulunda çalışıyorum öğretmenim. Her hafta sırayla öğretmenler olarak servis nöbeti yapıyoruz. Çocukları yerine oturturken bir öğretmenle ve temizlikçi ablayla sorun yaşadık şimdi düşünüyorum böyle İnsanlar niye hep beni buluyor ben mi çekiyorum bende mi sorun var vallahi yüzüm gülmüyor

Son düzenleme:
Normalde konuyu bitirirdim ama bi tripler bi gerginlikler gidip sorma gereği duydum
Zaten o tiripleri siz görün diye atıyorlar... Gerek yok inanın. Bunu size yazıyorum ama ben bunları 35 yaşından sonra öğrendim...

Ben anlayamadım servislerde hostes yok mu bu görev neden öğretmenlerin 😳
Çoğu insan sanıyor ki öğretmenler yatarak para kazanıyor. Normalde görevimiz olmayan bir sürü angarya yüklerler sırtımıza. Hademe yoktur hademe olursun. Eleman yoktur bulaşık yıkarsın. Başka hangi meslekte var bilmiyorum ama bir doktorun hastanenin duvarlarını boyadığını görmedim. Bizim camiada öğretmen her şeydir ama itibarı da yerlerdedir. Köylerde hademelere temizlik yaptıramadıkları için tuvalet yıkayan idareciler gördü bu gözler.:KK57:

Angarya diyorum çünkü anayasadaki karşılığı bu. çok doluyum ne de yazdım :işsiz:

Şu kısmı anlamadım : '' neyse y hoca ordan kalkıp saçmalamayın biz varken x ablamı kalkacak dedi sinirlendi.Bende mecbur kalkacak dedim. ''
Yani y hoca oturuyor muydu ? Yoksa o da mı kalktı ?

Ayakta mı gidiyor ögretmenler 🙆🏻‍♀️
Ayakta kimsenin gitmemesi lazım bence bu daha önemli bir konu.
Ceza yemiyor mu servis?
Ay ögretmenin servis hostesliği yapması nedir ya😣
Triplenecek bisey yok nerden bakarsan bak sacma durum zaten.
Servis boş olduğu için öğretmenler de biniyor ama öğrenci gelirse eğer öğretmen veya başka kişiler kalkıyor... Saçma olan öğrenci binmeden binmek, ilk önce öğrenciler binsin boş kalan yere binersin...

Servis boş olduğu için öğretmenler de biniyor ama öğrenci gelirse eğer öğretmen veya başka kişiler kalkıyor... Saçma olan öğrenci binmeden binmek, ilk önce öğrenciler binsin boş kalan yere binersin...
Öyle sey olur mu cnm
Baska servis yoksa kosarak mı gitsin ise insanlar.
Yetmiyorsa 2.servis cagırılır.
İster ögretmen olsn,ister temizlik personeli servis var diye anlasıldıysa ise girerken oturur yani.
Okul yönetiminde bence sorun var.
Cocuklar kadar o insanların da can güvenliği önemli .
Ben gitmem sahsen ayakta.

Güzergaha göre öğretmenler olarak ilk biniyoruz
çocuklara yer kalmadığı zamanlar oluyor öyle kalkıyoruz bazen kurum psikoloğu kurum dansçısı İngilizce öğretmenimiz savunma sanatları öğretmenimiz geliyor çünkü belirli günler ve yer kalmıyor normal olarak bu durumda bi kaç öğretmen ayakta gidiyor

Çoğu insan sanıyor ki öğretmenler yatarak para kazanıyor. Normalde görevimiz olmayan bir sürü angarya yüklerler sırtımıza. Hademe yoktur hademe olursun. Eleman yoktur bulaşık yıkarsın. Başka hangi meslekte var bilmiyorum ama bir doktorun hastanenin duvarlarını boyadığını görmedim. Bizim camiada öğretmen her şeydir ama itibarı da yerlerdedir. Köylerde hademelere temizlik yaptıramadıkları için tuvalet yıkayan idareciler gördü bu gözler.:KK57:

Angarya diyorum çünkü anayasadaki karşılığı bu. çok doluyum ne de yazdım :işsiz:
Hocam ben de öğretmenim biliyorum mebdeki durumları.. servisçi hostes maaşı vermemek için mi öğretmenlere bu külfeti çektiriyor onu bilmek istedim.. yoksa öğretmenler yatarak para kazanıyor diyenler gerçekten hariçten gazel okuyorlar..

Back
X