- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
- 18
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
Ayakta gidiyorBu mecbur kalkacak olanlar ne yapıyor servisten mı iniyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayakta gidiyorBu mecbur kalkacak olanlar ne yapıyor servisten mı iniyor?
Nasıl bir anaokulu orası ki? Ayakta yolcu mu gider çok tehlikeli. Veliler görmüyor sanırım bu durumu?Öğretmen tavrıni yanlış şeye göstermiş.Ayakta gidiyor
ahhh tabi ki biliyorsunuzdur o zamanHocam ben de öğretmenim biliyorum mebdeki durumları.. servisçi hostes maaşı vermemek için mi öğretmenlere bu külfeti çektiriyor onu bilmek istedim.. yoksa öğretmenler yatarak para kazanıyor diyenler gerçekten hariçten gazel okuyorlar..
evli miEvet bugün onu anlamış oldum kendisi gergin bi tip
Yani ayakta giden kişi sayısı 2 kişi oluyor 2 kişiyi geçmiyor. O talihlide bugün x ablayla y hoca olduNasıl bir anaokulu orası ki? Ayakta yolcu mu gider çok tehlikeli. Veliler görmüyor sanırım bu durumu?Öğretmen tavrıni yanlış şeye göstermiş.
Evlievli mi
neyse sıkıntılı bir tip. dikkat edin. iyi tatiller.
2 kişi olsun 1 kişi olsun fark etmez. Ister 1 dakika gitsin ister 3. Yönetmeliği var orda da yazar. Taşımalı sistemin de yönetmeliği var. Oturacak öğrenci sayısı mesela bellidir hatta o sayı servisin görünen bir yerine yapıştırili olması lazımdır. Ben veli olsam acayip takılırım buna. Veliler nasıl görmezden geliyor anlamadım. Tehlikeli yani. Yani servislerdeki aksamlara kadar yazar yönetmelikte. Neden çünkü önemli. Özel okul mu burasıYani ayakta giden kişi sayısı 2 kişi oluyor 2 kişiyi geçmiyor. O talihlide bugün x ablayla y hoca oldu
Napsaydım çocukları kaldırsaydım x ablayla y hoca otursamıydı
Tabiki mecbur kalkacaklar
Zorundalar
Oldu birde ellerine kahve ikram edeyim
ne olur x abla kalksa yaşlı başlı biri değil ki
Evet bizden büyük ama gayet genç
Neyse zaten 3 dakika falan gidiyoruz ayakta çok değil okulun çevresinden topladığımız için yakın zaten
Ama tripleri görseniz ohooo
Evet özel okul2 kişi olsun 1 kişi olsun fark etmez. Ister 1 dakika gitsin ister 3. Yönetmeliği var orda da yazar. Taşımalı sistemin de yönetmeliği var. Oturacak öğrenci sayısı mesela bellidir hatta o sayı servisin görünen bir yerine yapıştırili olması lazımdır. Ben veli olsam acayip takılırım buna. Veliler nasıl görmezden geliyor anlamadım. Tehlikeli yani. Yani servislerdeki aksamlara kadar yazar yönetmelikte. Neden çünkü önemli. Özel okul mu burası
Allah korusun kaza olsa ayakta gidenlerden biri çocukların üstüne doğru uçsa falan. Bilemedim veli olsam hoşuma gitmez. Herkes otursun isterim. Servis çalışanı dahil. Bizimki otururdu hep mesela. Konuya gelince de haklı olabilirsiniz ama sert tavır göstermişsiniz gibime geldi.Evet özel okul
ben zaten hostes olduğum için ayaktayım
Diğer 2 kişide kalksın yani tribe ne gerek var
Veliler bişey demez zannetmiyorum
Çünkü evlatları ayakta gitmiyor biz gidiyoruz en güvenli şekilde gidiyor çocuklar kemerleri takılı hepsinin
Ben eşşek gibi kalkacaksınız tavrında değilde x hocanın saçmalama biz varken y ablamı kalkacak diye çemkirmesine karşılık öyle dedimSonuna kadar haklı olup üslup sorunu yaşamışsınız aslında.
2 koltuk lazımsa o iki kişi kalkacak belli ki, evet mecbur ama eşşek gibi kalkacaksınız uleyn modunda söylemek hoş değil.
Olur böyle şeyler, karşılıklı uzatmayın olsun bitsin. Tribini de çekmeyin ama.
Ay cidden cıldırmalık2 kişi olsun 1 kişi olsun fark etmez. Ister 1 dakika gitsin ister 3. Yönetmeliği var orda da yazar. Taşımalı sistemin de yönetmeliği var. Oturacak öğrenci sayısı mesela bellidir hatta o sayı servisin görünen bir yerine yapıştırili olması lazımdır. Ben veli olsam acayip takılırım buna. Veliler nasıl görmezden geliyor anlamadım. Tehlikeli yani. Yani servislerdeki aksamlara kadar yazar yönetmelikte. Neden çünkü önemli. Özel okul mu burası
Konuyu başlıktan yanlış anlamam (cinsel)Anaokulunda çalışıyorum öğretmenim. Her hafta sırayla öğretmenler olarak servis nöbeti yapıyoruz. (Çocukları karşılama,kemerlerini takma vs.) neyse bu hafta sora bendeydi.
Servisteki abi dedi ki okulun oradaki çocuklar için yer var mı (okulun yakınından çocuk alıyoruz 5 dk mesafe. Bazen yer olmuyor çocukları okula bırakıp ikinciye servise çıkıyoruz.)
Neyse servise baktım. Temizlikçi ablamız var x olsun diyelim x ablayla Y hoca kalkarsa yer var dedim. (Öğretmenler olarak kalkıp çocuklara yer veriyoruz doğal olarak çünkü bazen yer kalmıyor) neyse y hoca ordan kalkıp saçmalamayın biz varken x ablamı kalkacak dedi sinirlendi.
Bende mecbur kalkacak dedim.
Neyse işte okula geldik herkesde bi trip
Gittim x abla bi sorun yok dimi dedim
Yokta mecbur kalkacak demen sanki biraz şey oldu dedi
hani şey oldu falan geveledi birdeyler doğru kelimeyi bulmaya çalıştı
Dediö abla kusura bakma bir yanlışım olduysa
Büyüktür alttan aldım
Yani bunda alınacak kırılacak ne var bilmiyorum
evet mecbur kalkacak Gayette kalkacak yani
Neyse işte niye her türlü İnsan beni buluyor