Konu ile alakasız olacak ama, hiç kitap yazmayı ya da blog açmayı düşündünüz mü ? Ben sizin konularınızı okuduğum da, enteresan şekil de, nasıl desem huzur ve insanı dinginleştiren bir ruh haline giriyorum. Lütfen yanlış anlaşılmasın sizin derdiniz ile huzur bulmuyorum sadece anlatım şekliniz o derdi öyle bir kalıba sokuyor ki, en kızgın anınız bile insana çok sevimli geliyor.
Yazılarınızdan yola çıkarak, reelde de böyle ise davranışlarınız, iyi niyetleriniz belki de bu sebeplerden suiistimal ediliyor olabilir. Gerçi sizi kafamda öyle bir canlandırdım ki, sert tepkileriniz bile karşınızdakine batmayacak cinsten.
Son olarak, çok ince düşünmek, insanın kendisine zarar. Hakkınızı savunun tabi ki ama bunu çok içinize dert etmeyin. Allah korusun hastalandığınız da, keşke demek istemiyorsanız, kendinize iyi bakın, kendinize iyi davranın, en önce kendinize değer verin. Çeşit çeşit insan karakteri var, elimiz de sihirli değnek olmadığına göre, kimseyi değiştiremeyiz. Lütfen önce ben değerliyim deyip, stresi azaltın. En başta yazdığımı da bir düşünün derim, kitap yazar ya da blog açarsanız, sıkı takipçiniz olmaya adayım :)