- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi gibigibi88
Git
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablanız size ve çocuğunuza daha iyi bir gelecek sunuyor sizse ablaniza tskur edeceğinize sizden beklentisi var gibi bir düşünce içerisine girmişsinizAblam yurtdışında yaşıyor. Ben eşimden boşandım ablam bana maddi olarak yardımlar etti. Oraya gitmemi istiyor yanına çocuğumun babası asla kabul etmez . Et se bile yeni bir dil öğrenmek oğlumu tamamen babasız büyütmek çok korkutucu. Ablam maddi olarak yardımda bulunduğu için ona hayır diyemiyorum . yani kendimi mecbur hissediyorum. ona hayır dersem hayal kırıklığına uğrayacak yada gitmezsem çocuğumun geleceği için bencillik etmiş olucam sanki.. korkuyorum ablama hayır demekden de yeni bir hayata başlamakdan da. ilerde çocugumun babasıyla uzaklaştırdıgım ıcın beni suçlamasından da.
Eğer şartlar ıyıyse gıdın bence .Yenı bur hayat .Bunun ablanızın verdıgı paralarla ılgısı yok bence .Ablam yurtdışında yaşıyor. Ben eşimden boşandım ablam bana maddi olarak yardımlar etti. Oraya gitmemi istiyor yanına çocuğumun babası asla kabul etmez . Et se bile yeni bir dil öğrenmek oğlumu tamamen babasız büyütmek çok korkutucu. Ablam maddi olarak yardımda bulunduğu için ona hayır diyemiyorum . yani kendimi mecbur hissediyorum. ona hayır dersem hayal kırıklığına uğrayacak yada gitmezsem çocuğumun geleceği için bencillik etmiş olucam sanki.. korkuyorum ablama hayır demekden de yeni bir hayata başlamakdan da. ilerde çocugumun babasıyla uzaklaştırdıgım ıcın beni suçlamasından da.
Ablam da bern de yaşıyor.
aslında yakında bipolar teşhisi kondu bana ilaç lara başlayacağım. dediğinz çok doğru yılllarca hep benım hayatımı başkaları yaşadı başkaları karar verdi. ben kendi hayatımda başkalarının benim yerime kararlar verdiği benimse hep fedakarlık göstermem gerektıgı yerdeyımYurt dışına gideceksende,Türkiye'de kalıcaksanda önce birey olman gerekli..iyi bir psikolog desteği alıp birey olma yoluna gir önce,sonrada birey olduğunda ona göre zaten güzel kararlar verirsin.şuanda sizi yokmuş gibi gördüm siz bu hikayenin neresindesiniz?
Biz yurtdışına taşındık 4yıl önce. Ben iyi ki gitmişiz diyorum. Türkiyede gergin, sinirli, sabırsız bir insan oluyorum. Huzurumu kaybediyorum. Çünkü insanlar gergin, aceleci.Ablam yurtdışında yaşıyor. Ben eşimden boşandım ablam bana maddi olarak yardımlar etti. Oraya gitmemi istiyor yanına çocuğumun babası asla kabul etmez . Et se bile yeni bir dil öğrenmek oğlumu tamamen babasız büyütmek çok korkutucu. Ablam maddi olarak yardımda bulunduğu için ona hayır diyemiyorum . yani kendimi mecbur hissediyorum. ona hayır dersem hayal kırıklığına uğrayacak yada gitmezsem çocuğumun geleceği için bencillik etmiş olucam sanki.. korkuyorum ablama hayır demekden de yeni bir hayata başlamakdan da. ilerde çocugumun babasıyla uzaklaştırdıgım ıcın beni suçlamasından da.
Bern guzeldirAblam da bern de yaşıyor.
Boşandığınız adam ne karışıyor ki nerde yaşayacağınıza?
Ablam yurtdışında yaşıyor. Ben eşimden boşandım ablam bana maddi olarak yardımlar etti. Oraya gitmemi istiyor yanına çocuğumun babası asla kabul etmez . Et se bile yeni bir dil öğrenmek oğlumu tamamen babasız büyütmek çok korkutucu. Ablam maddi olarak yardımda bulunduğu için ona hayır diyemiyorum . yani kendimi mecbur hissediyorum. ona hayır dersem hayal kırıklığına uğrayacak yada gitmezsem çocuğumun geleceği için bencillik etmiş olucam sanki.. korkuyorum ablama hayır demekden de yeni bir hayata başlamakdan da. ilerde çocugumun babasıyla uzaklaştırdıgım ıcın beni suçlamasından da.