- Konu Sahibi miss_seytan
-
ya bir şey diycem, ilk defa bu kadar heyecanlı demişsiniz, sürprizi olmasın antalyadaevlilik teklifi gibi mesela, sonra teklif gitmesin elden
gitmek istemediğine göre vardır bir bildiğin.
ama bu güvensizlikle olmaz .
gün belliyse eğer, uzaktan akrabamız falan gelcekmiş de
ne bileyim,,,çalışıyorum de, o gün aniden bir karın sancın tutsun.
niye gitmek istemiyorsunuzki
benim de aklıma geldide bunlar inanmazsa diye korkuyorum bi de hiç böyle bi yalan söylemedim ona içim içimi yiyo
bahanelerle uğraşıcanıza açık açık sebeblerınızı sayın bence sevgiliniz sizi iyi tanıyan bır ınsansa bahane olduğunu anlar zaten ne gerek varr bişiler uydurmaya
anladım vizeleri geç bir günden birşey olmaz da yollarda başımıza birşey gelirse diye ben de korkardım yerinde olsam.aslında yalan bulunur ama başka bir zaman yine ayarlayabilir.doğrusunu söylemeden pek kurtulamıycaksın gibi.ya kasımın ortasında vizeler başlıycak bi yandan, araba yolculuğu sevmiyom sonra başımıza bişey gelirse yollarda falan diye korkuyom ne biliyim içimden gelmiyo hiç
anladım vizeleri geç bir günden birşey olmaz da yollarda başımıza birşey gelirse diye ben de korkardım yerinde olsam.aslında yalan bulunur ama başka bir zaman yine ayarlayabilir.doğrusunu söylemeden pek kurtulamıycaksın gibi.
işte üzülcek çok üzülcek bu seferde
Amacı özden uzakta ilişki yaşamak olduğunu bldiğin iin gitmek istemiyon sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?