Mecburi durumlardan eltim 2 ay bizde kalacak

Madem öyle eltiye is buyuracaksin. Masayi topla camasirlari as camasirlari katla yerleri süpür. Ikincisde alisveris yaptir fazla degil ama yaptir gelirken su kadar ekmek am manava ugra meyve al tatli al süt al.... uzaaar gider hem is listesi hemde alisveris listesi gör bak o zaman bir haftayi doldurmadan nasil kaciyor evden

Yok devenin bale papucu.
Bu nasil bir yüzsüzlük acaba. Sizi bilmem ama ben eltiyi arar "Müsait degilim o kadar kişiyi agirlamaya keske bana sorsaydin." derdim ama siz kabullenmis görünüyorsunuz. Açık açık konusmaktan başka çare yok. Saç baş yolduracak cinsten gerçekten.

Oha. Elitini ara söyle. Kabul edemem de. Bizim ailede kadinlarin işine eş meş karışmaz...
Eşini karıştırma
Bunu kirmadan nasil soyleyebilim orasini bilmiyorum. Eltim de bebekten ayri kalacaği icin cok üzüluyor, bebek daha 1 yasinda, bu iş icin de cok caba harcadi, isi de birakamaz

2 ay misafirler olmaz eltiniz rahat edecek diye size geliyor sizde açık açık söyleyin.

Bunu kirmadan nasil soyleyebilim orasini bilmiyorum. Eltim de bebekten ayri kalacaği icin cok üzüluyor, bebek daha 1 yasinda, bu iş icin de cok caba harcadi, isi de birakamaz

Canim kusura bakma, 2 ay seni ve kv, ameliyali kp, görümceyi filan ağırlayamam dersin. Yani kendi tek gelse neyse... ama peşinde tüm aileyi getirmesi cok abarti

Müsaitmisin diye sordu mu? Plan yapmis gelecez demis birakmis. Olmazda diyebilirsin hiiiic sikilmadan cekinmeden

Eltiniz evinize bu kadar kisi toplarken sizi dusunmedi siz mi onu dusuneceksiniz? Size mi güvenip dogurdu ? Size guvenip de ise mi girdi? Biraz kendinizi düşünün.

Back
X