Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saç baş yolduracak cinsten gerçekten.
Bunu kirmadan nasil soyleyebilim orasini bilmiyorum. Eltim de bebekten ayri kalacaği icin cok üzüluyor, bebek daha 1 yasinda, bu iş icin de cok caba harcadi, isi de birakamazOha. Elitini ara söyle. Kabul edemem de. Bizim ailede kadinlarin işine eş meş karışmaz...
Eşini karıştırma
Konuyu okuyunca saclarim diken diken oldu. Kendi yetmiyor kuyruk topluyor bir de arkasindan.O bile az yuva yikilacak cinsten.....
Kessin cocugu memeden otelde kalsin
Bunu kirmadan nasil soyleyebilim orasini bilmiyorum. Eltim de bebekten ayri kalacaği icin cok üzüluyor, bebek daha 1 yasinda, bu iş icin de cok caba harcadi, isi de birakamaz
Bunu kirmadan nasil soyleyebilim orasini bilmiyorum. Eltim de bebekten ayri kalacaği icin cok üzüluyor, bebek daha 1 yasinda, bu iş icin de cok caba harcadi, isi de birakamaz
Evet ben de calisiyorum. O yuzden en azinda kv yemek falan yapar gelse inan eltimden daha iyi olur.Siz çalışıyor musunuz, 1 yaşında çocuğa bakım evine mi verecek, bence kv ile gelir ikisi bir de 1 yaşında çocukla sizde kalırlar.zaruriyet sizinki malesef
Eltiniz evinize bu kadar kisi toplarken sizi dusunmedi siz mi onu dusuneceksiniz? Size mi güvenip dogurdu ? Size guvenip de ise mi girdi? Biraz kendinizi düşünün.Bunu kirmadan nasil soyleyebilim orasini bilmiyorum. Eltim de bebekten ayri kalacaği icin cok üzüluyor, bebek daha 1 yasinda, bu iş icin de cok caba harcadi, isi de birakamaz