- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Gözünüz aydın diyesim geldi.Değişikmiş hamile kayınvalide, yeni kayın filan :) Gece yatılarını bilemem ama doğuma gidip altın takmak gerekir diye düşündüm.
Kaynana dediğiniz sanırım sizden birkaç yaş büyük genç bir bayandı.
Size yardım ettilerse mecbur siz de yapacaksınız.
Bu baba ne işe yaramış merak ettim.Diğer çocuklar bellerini doğrultamadan bir çocuk daha.Bir de ufak ev tutmuşlar siz gitmeyin diye.
Ev uzaksa gitmeyin,erkekler gitsin gelsin.
Ne kadar abartmışsınız! Kaynınız da size yardım ederken keşke sizin gibi düşünseydi de anlardınız o zaman!
6 ayda bir insanlar da evladının evine gelemeyecek mi?
E pes artık!
Ayrıca kardeşleri oluyor tabiki gidecekler.
İyi de sizi ilgilendirmiyor. Eşinizle babası arasında. Ayrıca aylık 10bin alırken nasıl batıyorsunuz? Bu borçlar bitmiyor mu?Bn evlndkten snra öğrendm yardım ettiğini bilmiyordum zaten mecbur bzde etcez ona bişiy demedm ayrıca bilmeden konuşmayın eşimin babası evlat ayırıyor eşimle arası iyi değil geçen gttiğimzde bilerek elini yaktı annesine eziyet etmş yıllarca... Sz kocanızın sinirli olmasına sebep olan kişiye kocanızın küçücük yaştayken babasının gözü önünde oraya buraya evde silah sıkmasına ve ondan daha çok diğer evlatlarını sevip ayırmasına napardınız? Kyınpederi sever mydnz?
O yüzden hiç gelmiyordu geçen bilerek zorla geldi eşim istemiyor gelmesini.. Kadının getirtiyor ne güzel uzaktık Kadının yüzünden görmk zorunda kalıyoruz içini bilmeden kimseyi yargılamazsanız sevinirim
Yazık kadına ya
Oldum olası lohusa ve hasta evinde yatmalı yemekli kalan misafirlere gıcık olurum
Lohusa haliyle 1+1 evde genç üvey oğullarıyla mı kalacak kadın
Korkunç
İyi de sizi ilgilendirmiyor. Eşinizle babası arasında. Ayrıca aylık 10bin alırken nasıl batıyorsunuz? Bu borçlar bitmiyor mu?
Bana normal gelmiyorsunuz. Eski konularınız da ortada zaten.
Evet sorunum bu gerçkten herşeyde böyleyim nasıl rahat olcam çözemedmsende benim gibi herseyi cok dusunuyorsun ..kocan bu kadar dusunmuyordur aman bakariz diyordur..biraz rahat ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?