Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar MECİT EFENDİ KULLANANLAR -saç dökülmesine

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sevilco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
668
0
96
İzmir
arkadaşlar saçım çok fena dökülüyor, çok olumlu yorum gördüm..mecit efendi ürünleri almak istiyorum fakat sarmısak şampuanı kokuyor mu bilen var mı acaba? bi de bakım yağı varmış onu da alıcam sanırım..

Biz bir kere koklamışdık hayır kokmuyordu.Ben lavantalısını aldım.Memnun kaldım.Şuan başka bir şampuan kullanıyorum bitince kutunun kalanına devam edeceğim.Şu an kullandığıma başka başlıkda gördüğüm tavsiye ile sarımsak ezdip koydum.Birde saçlarımı kestirdim.İkisininde etkisi oldu sanırım.Dökülmeler çok azaldı.

şampuanını kullanmadım ama saç bakım yağını kullandım
çok güzel yumuşacık yapıyo saçı ama dökülme için kullanmadım
bakım olsun diye bide biraz yanmıştı saçlarım ondan halada kullanıyorum

Daha az önce mecitefendi sarımsaklı şampuanını çöpe atıp geldim oturdum bilgisayarın başına acaba bu saç dökülmesine karşı ne yapmalıyım sorusuna cevap aramaya.bu şampuanı kullanmadan önce bu kadar dökülmüyordu saçlarım çoğalttı sanırım.eski kullandığım şampuanıma döneceğim..tabi o zaman anlaşılacak şaçlarımın dökülmesinin artma sebebinin bu şampuan olup olmadığı..kendi yorumum budur kişiden kişiye farkedebilir herhalde..

bende bygün hem yağını hemde sarımsaklı şampuanını aldım...cok da methettiler .bakalım.. yarın kullanmaya başlıycam inş bi faydasını görürüm..çünkü saçlarım cok zayıf ve yıpranmış vaziyette

herkes bitkisel olduğunu söylüyor ama içeriğine bakarsanız hiçde öyle olmadığını görürsünüz. içi kimyasal dolu bir şampuan ozaman diğerlerinden farkı yoksa neden buna o kadar para vereyim. ucuz bişey de değil üstelik.

kızlar bugün kullandım bu mecit efendi yagını ve sarımsaklı sampuanını...yağı sürüp 1 saat beklettim .sonra önce duru suyla yıkadım(bu arada hiç saç teli gelmedi elime) saçlarım yumusacık oldu..sonra şampuanı sürdüm ilkinde hiç köpürmedi ama 2.seferde gayte güzel köpürdü..2 kere şampuanladım saçımı(yine elime hiç saç teli gelmedi ki normalde çok fazla dökülürdü banyo esnasında) sonra cıktıkdan sonrda havluya sarıp 10 15 dk beklettim..havluyu actıgımda moralim cok bozuldu cünkü saçlarım keçe gibi olmuştu...nasıl açıcam ben simdi bu saçları diye aldım elime taragı ümitsiz bi şekilde başladım taramaya..ama çoık ilginçdirki hiç zorlanmadım sanki kremli saçmış gibi gayet kolay acıldı( he bu arada ben saç kremi kullanırdım her banyoda ama bgn kullanmadım kimsayasal bişy kullanmamak adına)...ve tarama sırasında ise en fazla 10 tel döküldü dökülmedi..kısacxası daha ilk kullanımda cok güzel izlenimler bıraktı bakalım ilerleyen günler ne gösterecek..umarım hep böle devam eder ve faydasını görürüm...:1:

İlk kullandığımda ben de yumuşaklığı farketmiştim sonradan eser kalmadı tam 1 ay kullandım.Saçlarım ince telli ve bu kullandığım 1 ay içerisinde çok fazla dökülme yaşadım
Bu arada sarımsak kokmuyor..

En en en güzel şampuan. İki yıl önce feci şekilde saçlarım dökülmeye başladı ve neredeyse kel kalacaktım. Birsürü ürün kullandım,ama hiçbir etkileri olmadı. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine, bir sene önce Mecit efendi nin sarımsaklı şampuanını kullanmaya başladım. Asla başka bir şampuan kullanmıyorum. Saçlarım gürleşti. Hiçbir zararlı kimyasal maddesi olmadığından saçlarım yumuşacık oldu. Gittiğim heryere yanımda götürüyorum. Asla farklı bir markanın ürününü kullanmam.çok işime yaradı. Tavsiye ediyorum herkese.

Back
X