Doğal Saç Bakım Kürleri mecitefendi saç bakım yağı ....

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

aysecolluoglu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
1.094
15
158
arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum ayrdımcı olursanız çok sevinirim. mecitefendinin saç bakım yağını biraz ılıtıp saçıma sürüp yatsam sabak yıkasam olur mu? 6,7 saat beklemesi zararlı olur mu saçıma kötü bir etki yapar mı?

bu bakım yagını kullananlar varmı ben ıkı ay oldu sanırım alalı ama duzenlı kullanmaya gecen hafta kullandım gecen hafta 3kez bu hafta 2 kez yaptım yarın 3ncu haftam baslayacak ve 3 kez yapacagım 4ncu haftada 3 kez yaptıktan sonra 4haftada haftada 1 kez yapayım dıyorum 2 ay yapmayı planlıyorum, bu yagın ıcıne susam yagı ve azıcık zeytınyagıda katıyorum susam yagı katmamın amacı evde var kullanmak ıcın. 4ncu haftadan sonra badem yagı ve yılan yagı alayım dıyorum mecıtefendının ıcıne katayım oyle kullanayım dıyorum. sızce etkısı nasıl olur yılan yagı uzatıyormus sanırsam. amacım sacıma bakım yapıp uzatmak, gurlestırmek . 2 ayı bıtırdıkten sonra ıkı hafta ara verıp sınemakıye baslayacagım. ozel gunlerıde arastırmaya calsıtım ama bısey anlayamadım genede elımden geldıgınce takıp edecegım. fazla uzattım farkındayım kusura bakmayın mecıtefendıyı gecen yıl burada duymustum cok faydalı dıye o zaman bulamamıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…