Med Butik Yazlıklar Her şey ilk sayfada 5-20 lira

ben siyah birde beyaz olan iki tane etek modeli var onların fiyatlarini öğrenmek istiyorum

ya bu elbisenin de fiyatını öğrenmek istiyorum tam istediğim şey

ben beyaz uzun penye etekle siyah uzun penye etek sanırım aynı model onların fiyatını öğrenmek istiyorum

Beyaz 15 lira, siyah 10 lira

ya bu elbisenin de fiyatını öğrenmek istiyorum tam istediğim şey

Burada iki elbise var, sarı elbise 7 lira, lacivert minik görünmeyen bir defosu olduğu için 10 lira.

Eki Görüntüle 1194989 Eki Görüntüle 1194990 Eki Görüntüle 1194991 Eki Görüntüle 1194992

Kalanlar...

Son düzenleme:
Bol paca pantolon ve elbiselerini bedenleri ve fiyatlarını öğrenmek istiyorum zahmet olmazza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bol paca pantolon ve elbiselerini bedenleri ve fiyatlarını öğrenmek istiyorum zahmet olmazza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

M- L uyumlu çoğunluğu..uzun elbiseler her bedene uygun..bol paça pantolonlar daha geniş bedenlere de uyumludur..10-15 lira arasi değişiyor fiyatları.

Son düzenleme:
Bende tüm ürünler görünüyor:44:

ilk mesajdaki ürünler günceldir..boyu diz üstü..Mezure bulamadığım için ölçemedim..m-l beden..
alla alla:26:
yine baktım başka ip den ama nafile
bu arada o ürün bana büyük gelir dimi 36/ s giyorum

merhaba medcezir hanim bende bu bolumde biseyler satmak istiyorum ama pek bilgili degilim bu konularda acaba kapida odemeyi hangi kargoyla yapiyorsunuz beni bilgilendirirseniz cok sevinirim simdiden tesekkurlerr

Merhaba, ptt ile yapıyorum ancak Merkez pttler kapıda ödemeyi kabul etmiyor lale..Semt şubeleri kabul ediyor, o da hepsi değil..Öğrenmen gerek bulunduğun yerdeki pttnin durumunu..

Tüm ürünler ilk sayfada güncellendi....

ilk basta ki beyaz ayakkabı mavi babet ve kırmızı uzeri fiyonk gibi olanlar kaç numara ve fiyatları nedir
birde beyaz parmak arası sandaletler var

Son düzenleme:
ilk basta ki beyaz ayakkabı mavi babet ve kırmızı uzeri fiyonk gibi olanlar kaç numara ve fiyatları nedir
birde beyaz parmak arası sandaletler var

Beyaz ayakkabı, babet ve beyaz sandaletler 38 uyumlu..kırmızı babet 37 numara..

babetler 15 lira, beyaz dolgu topuk ta 15 olur..beyaz sandalet 25 lira..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…