• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Medical Park (Bahçelievler) Dr.Latif Celal Küpelioğlu'nun hastaları buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi kaswa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim ck sagol allah razi olsun.rabbim bebegini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin.bi omur boyu huzur v saadet icinde yasayin insallah.
canım doktor sana tedavıye baslamadn once vıtamın falan verdımı bna tavsıye edebılecegın bıseyler varmı ılac yonunden folıkasıt ıceyyımmı.

canım doktor sana tedavıye baslamadn once vıtamın falan verdımı bna tavsıye edebılecegın bıseyler varmı ılac yonunden folıkasıt ıceyyımmı.

teyzesi biz bugün doktora gittik bebişim erkekmiş rabbim sana ve tüm isteyenlerede bu duyguları yaşatsın inşallah:)

teyzesi biz bugün doktora gittik bebişim erkekmiş rabbim sana ve tüm isteyenlerede bu duyguları yaşatsın inşallah:)
canım desene yusuf yuzlu bır melek gelıyor.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın haberım olsaydı doktora gıttıgınden gelırdım yanına bnm evım yakın hastaneye.tamam canım dedıgın gıbı baslıyım folık asıte.bn medına has.ıle gorusmeye gıttıgımde bna demıslerdı tedavıye karar verrdıgınzde gelın vıtamın ılacı verelım demıslerdı oyuzden sana sormak sıtedım kullandınmı dıye.

canım desene yusuf yuzlu bır melek gelıyor.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın haberım olsaydı doktora gıttıgınden gelırdım yanına bnm evım yakın hastaneye.tamam canım dedıgın gıbı baslıyım folık asıte.bn medına has.ıle gorusmeye gıttıgımde bna demıslerdı tedavıye karar verrdıgınzde gelın vıtamın ılacı verelım demıslerdı oyuzden sana sormak sıtedım kullandınmı dıye.
canım dogumu latıf beydemı yapıcaksın ınsallah bır daha hastaneye geldıgınde haberım olur v yanına gelırım senı tanımak ısterm.

canım dogumu latıf beydemı yapıcaksın ınsallah bır daha hastaneye geldıgınde haberım olur v yanına gelırım senı tanımak ısterm.

evet canım eger kısmet olursa latif beyde yapmayı düşünüyorum canım bi daha gelince haber vermeye çalışıcam söz sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım bak kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla ve moralin hep çok yüksek olsun bende birgün anne olacagım lafını herzaman aşıla kendine:)

evet canım eger kısmet olursa latif beyde yapmayı düşünüyorum canım bi daha gelince haber vermeye çalışıcam söz sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım bak kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla ve moralin hep çok yüksek olsun bende birgün anne olacagım lafını herzaman aşıla kendine:)
canım kısmet olursa hazıranın 15ınde baslıcagım ama bu ay akslılık cıkarsa kesın ramazandan sonra baslıcagız allahın ıznıyle.canım bnm zaten suphem yok bnde bır gun anne olacagım rabbımın hazınesı bol v onun gucu kuvvetı herseye yeter v en azından hıc bır problemımız yok bılıyorum bızımde cocugumuz olcak vaktı zamanı var rabbım en yakın zamanda bana v ısteyen herkese nasıp etsın.sanada bebegını saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın.amın ınsallah.:49:

kızlar selamm... nasılnız ??? ben cok sukur ıyıyım :) bebşimın kalp atışını gormustum sımdıde hareketlerını gordum latıf bey hersey yolunda dedı :nazar: çok şukur 1 ay sonra ıkılı test yapılcakmıs gelısmelrı yazarım hersey gonlunuzce olsun

kızlar selamm... nasılnız ??? ben cok sukur ıyıyım :) bebşimın kalp atışını gormustum sımdıde hareketlerını gordum latıf bey hersey yolunda dedı :nazar: çok şukur 1 ay sonra ıkılı test yapılcakmıs gelısmelrı yazarım hersey gonlunuzce olsun

canım inşallah hep böyle sorunsuz gider hamileliğin :)ama insan hergün gidip görmek istiyor degilmi bebişi:)))

canım benim 2. tüpte melegim geldi çok şükür ama genetik test falan yaptırmadık.doktorda istemedi zaten.sen yaptıracakmısın.
canım bn ılk grusmeye gıttıhımde doktor ıstemıstı ama hala yaptırmadım bayramdan sonra tekrar gorusmeye gıdıcem v tedavıye baslıcagım ozaman yıne ısterse yaptırcam.

merhaba konuyu acalı cok uzun süre olmus ancak yinede yazmak istedim umarım cvplarsınız..
yaptıgımız arastırma sonucunda ;eşimden kaynaklanan sorun nedeniyle latif küpelioğluna gitmeye karar verdik, sizin sorununuz neydi?çözüme ulastı mı ?sürekli sayfaları okuyorum ancak latif küpelioğlu hakkında en azından 2013 yada 2012 yılına ait bilgi bulamadım

Merhaba arkadaşlar Latif Bey hakkında bende Forumda cok soru sormuştum zamanında ama sadece 1 kışıden cevap almıştım...Ben 2010 son gunlerinde tedavi oldum 211 Eylülde bebişimi kucagıma aldım çok şükür...
Ben tedaviden hastaneden hemşirelerden çok memnun kaldım... Cok bilgili ve güvenilir bir doktor kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim... Darısı tüm isteyenlerin başına.. Bu arada kaswa isimli arkadaşta hatırladığım kadarıyla ikiz bebekleri vardı ve Latif Beyden çok memnun du ...

Selam Arkadaşlar

güncel fiyatını bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.
muayene ücreti, tüp bebek ücreti, heyet raporu geçer mi, vs. bilgisi olan

sevgiyle kalın...

canım benim 2. tüpte melegim geldi çok şükür ama genetik test falan yaptırmadık.doktorda istemedi zaten.sen yaptıracakmısın.

Berencim ozelden mesaj atmisin ama cevap yazamadim.sana sormakbistedigim o kadar cok sey var ki.ozwlden bana cep numarani yazarsan sana ayrintili hi sekilde danismak isterim

Kesinlikle Bahçelievler medicalparkı tavsiye etmiyorum.insanları sadece para kaynağı olarak düşünüyorlar.

medical park hastanesi herkesin kendi patronu olduğu gevşek başı boş bir hastane, latif beye gelince çok tavsiye etmeleri üzerine geldim hastaneye verilen randevu saatleri mutlaka 45 dk 1 saat beklemek zorunda kalıyorsunuz, dün geldim latif bey trafiğe takılmış kesin uyuyakalmış o saatte trafik olmaz geri döndüm yarım saat sonunda herkes işini ona göre ayarlıyor, randvu ayarlayan bayan yarına ilk randvuyu verelim dedibeklemessiniz bugün 9:15 yazdı daha latif bey hastanede yok gelmemiş daha ne kadar bekliceğimmeçhul, kısacası tahlılleracayıp pahalı ve hastane bunyesinde olması için ısrar edıyorlar daha tedaviye başlamadan stres ve gerilim oluyorsunuz. benim 1 ay once yapılan hormon testim vardı baska hastanede alıp bakmadı bıleyeterli degil dedi burda yaptırın ddi ınsanların bebek konusu hassas konu oldugu ıcın muayne ucretinden tutunda tahlıllere kadar 2 katı, benkadın dogumcu vıtale gıdıyordum dıdem hanıma cok seker bır bayan muaynesı 75 tl burda 205 tl gebelik olursa eger asla devam etmıcem o kadar stres oluyorsunki her bölümde tutarmı onuda bilmiyorum insanlar sanki devlet hastanesi bu nasıl birşey vs diye soyleniyor yaptıkları tek sey gulumsuyorlar, hastane olarak sabrınız paranız varsa gidin yoksa asla

Back
X