canım cok sagol allah razı olsun.ıgnenın son kullanma tarıhı ınsallah uyar canım bıde fıyatını yaz emı haberlesırız.
canım ilacın son kullanma tarihi:aralık 2013 .ilaç içinde para istemiyorum canım bana ve bebişime dua et yeter:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cok sagol allah razı olsun.ıgnenın son kullanma tarıhı ınsallah uyar canım bıde fıyatını yaz emı haberlesırız.
canim ck sagol allah razi olsun.rabbim bebegini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin.bi omur boyu huzur v saadet icinde yasayin insallah.canım ilacın son kullanma tarihi:aralık 2013 .ilaç içinde para istemiyorum canım bana ve bebişime dua et yeter:)
canım doktor sana tedavıye baslamadn once vıtamın falan verdımı bna tavsıye edebılecegın bıseyler varmı ılac yonunden folıkasıt ıceyyımmı.canim ck sagol allah razi olsun.rabbim bebegini saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin.bi omur boyu huzur v saadet icinde yasayin insallah.
canım ben 2 ay önceden folbiol kullanmaya başladım yani folik asit bence sende günde bir tane içmeye başlacanım doktor sana tedavıye baslamadn once vıtamın falan verdımı bna tavsıye edebılecegın bıseyler varmı ılac yonunden folıkasıt ıceyyımmı.
canım doktor sana tedavıye baslamadn once vıtamın falan verdımı bna tavsıye edebılecegın bıseyler varmı ılac yonunden folıkasıt ıceyyımmı.
canım desene yusuf yuzlu bır melek gelıyor.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın haberım olsaydı doktora gıttıgınden gelırdım yanına bnm evım yakın hastaneye.tamam canım dedıgın gıbı baslıyım folık asıte.bn medına has.ıle gorusmeye gıttıgımde bna demıslerdı tedavıye karar verrdıgınzde gelın vıtamın ılacı verelım demıslerdı oyuzden sana sormak sıtedım kullandınmı dıye.teyzesi biz bugün doktora gittik bebişim erkekmiş rabbim sana ve tüm isteyenlerede bu duyguları yaşatsın inşallah:)
canım dogumu latıf beydemı yapıcaksın ınsallah bır daha hastaneye geldıgınde haberım olur v yanına gelırım senı tanımak ısterm.canım desene yusuf yuzlu bır melek gelıyor.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın haberım olsaydı doktora gıttıgınden gelırdım yanına bnm evım yakın hastaneye.tamam canım dedıgın gıbı baslıyım folık asıte.bn medına has.ıle gorusmeye gıttıgımde bna demıslerdı tedavıye karar verrdıgınzde gelın vıtamın ılacı verelım demıslerdı oyuzden sana sormak sıtedım kullandınmı dıye.
canım dogumu latıf beydemı yapıcaksın ınsallah bır daha hastaneye geldıgınde haberım olur v yanına gelırım senı tanımak ısterm.
canım kısmet olursa hazıranın 15ınde baslıcagım ama bu ay akslılık cıkarsa kesın ramazandan sonra baslıcagız allahın ıznıyle.canım bnm zaten suphem yok bnde bır gun anne olacagım rabbımın hazınesı bol v onun gucu kuvvetı herseye yeter v en azından hıc bır problemımız yok bılıyorum bızımde cocugumuz olcak vaktı zamanı var rabbım en yakın zamanda bana v ısteyen herkese nasıp etsın.sanada bebegını saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın.amın ınsallah.evet canım eger kısmet olursa latif beyde yapmayı düşünüyorum canım bi daha gelince haber vermeye çalışıcam söz sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım bak kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla ve moralin hep çok yüksek olsun bende birgün anne olacagım lafını herzaman aşıla kendine:)
kızlar selamm... nasılnız ??? ben cok sukur ıyıyım :) bebşimın kalp atışını gormustum sımdıde hareketlerını gordum latıf bey hersey yolunda dedıçok şukur 1 ay sonra ıkılı test yapılcakmıs gelısmelrı yazarım hersey gonlunuzce olsun
selamun aleykum kizlar nasilsiniz bebisler nasil insallah iyisinizdir sizlwr genetik testi yaptrdincanım inşallah hep böyle sorunsuz gider hamileliğin :)ama insan hergün gidip görmek istiyor degilmi bebişi:)))
selamun aleykum kizlar nasilsiniz bebisler nasil insallah iyisinizdir sizlwr genetik testi yaptrdin
zmi.
canım bn ılk grusmeye gıttıhımde doktor ıstemıstı ama hala yaptırmadım bayramdan sonra tekrar gorusmeye gıdıcem v tedavıye baslıcagım ozaman yıne ısterse yaptırcam.canım benim 2. tüpte melegim geldi çok şükür ama genetik test falan yaptırmadık.doktorda istemedi zaten.sen yaptıracakmısın.
merhaba konuyu acalı cok uzun süre olmus ancak yinede yazmak istedim umarım cvplarsınız..
yaptıgımız arastırma sonucunda ;eşimden kaynaklanan sorun nedeniyle latif küpelioğluna gitmeye karar verdik, sizin sorununuz neydi?çözüme ulastı mı ?sürekli sayfaları okuyorum ancak latif küpelioğlu hakkında en azından 2013 yada 2012 yılına ait bilgi bulamadım
Selam Arkadaşlar
güncel fiyatını bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.
muayene ücreti, tüp bebek ücreti, heyet raporu geçer mi, vs. bilgisi olan
sevgiyle kalın...
canım benim 2. tüpte melegim geldi çok şükür ama genetik test falan yaptırmadık.doktorda istemedi zaten.sen yaptıracakmısın.