Medical Park Bahçelievler Yr.Doç.Suat Süphan'a Gidenler Burada Buluşalım 2015:)

sunrose87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
75
17
98
Merhaba kızlar, Suat Bey ile ilgili hep olumlu şeyler okudum ve artık doktorumu değiştirip ona gitmeye karar verdim. Birbirimizle ilgili gelişmeleri buradan takip edelim, ne dersiniz??

Merhaba kızlar, Suat Bey ile ilgili hep olumlu şeyler okudum ve artık doktorumu değiştirip ona gitmeye karar verdim. Birbirimizle ilgili gelişmeleri buradan takip edelim, ne dersiniz??

Merhaba. Bende Ekim ayından itibaren Suat Beye gidiyorum. Gebeliğimin 30. haftasına yaklaşıyoruz. Güler yüzlü bir doktor. İlaç karşıtı :) Aynı zamanda perinatolog olması çok önemli bir avantajdı bizim için. Forumlarda genellikle sezeryan yanlısı bir doktor olduğunu yazmışlar. Biraz tereddüt ettim açıkcası. ya da ben sonlara yaklaştığım için öyle düşünüyorum. Sizin kontroller nasıl geçiyor?

Merhaba, ben de Suat Bey'i seviyorum, şu an herşey iyi ama kime sorduysam sezeryana alır o diyor, sadece kafama takılan nokta o :)

Bu arada ben senden bir ay gerideyim canım, buradan irtibat halinde olursak sevinirim.. Ben de burada kimse Suat Bey'e gitmiyor herhalde die hayıflanıyordum..

Bu arada ben senden bir ay gerideyim canım, buradan irtibat halinde olursak sevinirim.. Ben de burada kimse Suat Bey'e gitmiyor herhalde die hayıflanıyordum..
Günaydın. :)
Benim haftaya cuma randevum var Suat Beye bakalım. Şuana kadar hiç doğumdan konuşmadık. Bende sormadım gerçi. ama forumlardan okuduğum kadarıyla hep sezeryan. sadece bir kişinin normal doğumunu okudum. suat beyi sana kim tavsiye etti.Ben forumlardan okuyarak buldum.

Benim 3 arkadaşım doğumu boyunca ona gitti, ikisine sezeryan dedi onlar da başka bir hastaneye geçip normal doğum yaptı, birisi Suat Bey'de sezeryan oldu. Ama üçü de hep memnundu, ben de şu an memnunum, 32.haftada mı çatı muayenesi yapılıyordu, bakalım sana de diyecek:)

Bana da eğer sezeryan derse bende başka doktora gidip teyit almak istiyorum. Herşeyin normali olsun istiyorum. Çatı muayenesi için bir bilgi vermedi. Bakalım bu gittiğimde söylicek mi. Tam 32. haftamda oluyorum cuma günü.

Bende dr. arayışındayım..Yeri bana uzak ama ne yapalım iyi olsun diye bunu düşünmemeye çalışıyorum. Suat beye gittiniz mi? Fikirleriniz nasıl? Birde ücretler hakkında bilginiz var mı acaba? Muayene, doğum ne ekadara çıkıyor SGK'lı olarak?

Fiyatları aynı mı bilmiyorum.Özlem Dülger'e giddiyorum.Muayene 145 civarı ama Gs bonus varsa 118 tl oluyor.Normal doğum 2600 sezeryan 3300 TL dediler

Merhaba, 2,5 aydır Suat Bey'in hastasıyım, Muayene ücreti 145 TL, normal doğum 2600, sezeryan 3300.
Şimdilik bir sıkıntı yaşamadım, Suat Bey çok tatlı bir doktor. Tecrübeli olması insanı rahatlatıyor, aklınıza takılan bir şey olursa cevaplarım

Merhaba, kontrolün nasıl geçti, herşey yolundadır umarım ..

Merhaba, kontrolün nasıl geçti, herşey yolundadır umarım ..
Merhaba. Güzel geçti. Bebeğim 1900 gr olmuş. Bu sefer gittiğimde doğumla ilgili sorularımı sordum. Normal doğum istediğimi söyledim. Daha dur bakalım doğuma var,36. haftada çatı muayenesi yapıcam dedi. Ben her şey yolunda giderse normal doğum yaptırırım zaten dedi. Bebeğin normal doğum pozisyonunda, bebekle ilgili bir sıkıntı yok dedi. Bilemedim :) şimdiden çatı muayenesi için gerildim. :) Sanırım ondan sonra yönlendirecek beni. Senin randevun ne zaman?

benimki de 4 nisan da,ben de büyük merak içindeyim, peki oldu ya sezeryan dedi alternatif olarak düşündüğün başka bi doktor var mı

benimki de 4 nisan da,ben de büyük merak içindeyim, peki oldu ya sezeryan dedi alternatif olarak düşündüğün başka bi doktor var mı
Maalesef yok. Ama sezeryan derse başka bir doktora gideceğim. teyit amaçlı. orda bir de kadın doktor vardı adı da Emine olması lazım. Sanırım bir de ona giderim. Ben de 3 nisana alacağım randevumu artık 2 haftada bir gidiyoruz. :) Şöyle birşey var ama toplam 9 kilo aldım ben şimdiye dek. en son gittiğimde kızdı bana. hızlı kilo almışsın dedi. şimdi dikkat etmeye başladım. Umarım herşey normal olur. hepimiz için.

Emine Hanım çok soğuk bir doktordur, iki kere gittim daha önce hiç tavsiye etmem ama sen bilirsin tabi.. Bana da kızmıştı Suat Bey kilo aldım die,, ama artık çok geç :)) Yine de annenin kilosu ile normal doğum arasında bir bağ olduğunu sanmıyorum, bakalım zaman ne gösterecek :))

emine hanıma bir arkadaşım daha gitmişti o da soğuk olduğu için bıraktı. Ya ben zaten kadın doktorlardan haz etmiyorum. İnşallah çelişkide kalmam da Suat Beyle bitiririm. Bakalım cuma günü randevumda neler söylicek. Kilo için birşeyler der galiba :) Senin de cumartesiydi galiba randevun. güzel haberler alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…