Medical Park Banu Çiftç

s3nna

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
1.209
7
681
İstanbul
Günaydın, Bu sabah banu hanıma randevum vardı.Muayene olduktan sonra bana medical parktan ayrılacağını ve kendi özel muayehanesinde devam edeceğini söyledi.senağlama Açıkcası ben çok üzüldüm.Çünkü kendimi yanında rahat hissediyordum ve çok memnundum kendisinden.Doktorumu değiştirmeyi düşünmediğim için muayehanesine gideceğim.
Giden varmı muayehanesine aranızda ? Fiyatları hastaneye göre çok fark ediyormu?

gerçekten mı yaaaa...ben de ona gidiyordummm ve memnundumm.. doğumumu da onun yapmasını istiyordum muayenehanesinde doğum yapmak istesek de yapamayız ki orada ( muayene ücreti bildiğim kadarıyla 300tl idi değişmediyse.. ya cok üzüldüm yaaa

bir de ne zaman ayrılacağını söyledi mi ben bir ay sonra gidicem çünkü muayeneye..gittiğimde orda olmasını istiyorum

tam olarak tarih söylemedi ancak benim 22 temmuzde 2li taramam var.Muayehaneye gelirsin dedi.
Bende çok üzüldüm ya.300 TL ise çok pahalı :bbo: Gerçi şuan gebeliğini takip ettiğim hastalar için bişiyler yapıcaz gibilerinden konuştu.Randevusu olan hastaları muhakkak önceden arıyıp bilgilendirir diye düşünüyorum.

inş. bize bir kolaylık sağlar ama sonuçta doğumu muayenehanesinde yaptıramaz o kadar teşekküllü bi yer değil yanı doğum yaptıracak kadar....yoksa cok güzel bir muayenehanesi var..ben banu hanım ile doğum olsun istiyordum ( ben de ikili test için gitmiştim muayenehanesine..300 tl olan bir muayene için bizlere ne kadar güzellik yapabilir düşünüyorum :)

2li testin ücreti nedir ? Doğum için istediğin hastaneye gelirim dedi.En azından gebelik takibini Banu Hanım'ın muayehanesinde, doğumuda istediğimiz bir yerde yapabiliriz

ikili test için de o zaman 300tl almıstı..zaten kan alıyor bir de bebeğe ultrasondan bakıyor..ama benım gittiğimde belki muayenesi 250 falan olabilir..ama suan muayenesi de 300tl.. ayrıntılı da 300tl..banu hanım ayrılırsa ben doğumu ona yaptıramayacağım büyük ihtimalle cünkü hastaneye gelmesi de ayrı bir ücret bir de hastane masrafları bizi çok aşar..şimdiden baska hastane bakmaya basladım...doğum olana kadar da muayene için 300tl veremem..
bu arada özel mesaj atamadım atamıyormusum suan..o yuzden buradan yazdım...

çok teşekkür ederim 300 tl çok pahalı
off ya şimdi yeniden doktor aramakla uğrasıcaz

çok üzüldüm ya.
ben 17 haziranda sezeryan oldum banu hanımda.
çok memnun kaldım; 18 gün olmasına rağmen ne ağrı ne sızı.
ama muayenehanesi de 300 se gerçekten cok pahalıakannehir

çok teşekkür ederim 300 tl çok pahalı
off ya şimdi yeniden doktor aramakla uğrasıcaz

Biraz önce bilgi almak için Banu Hanımın muayenehanesini aradım. Muyene ücretleri medical hastaları için çok uygun. 0.212.2155550 den sizde arayın isterseniz. Ama ikili testle ayrıntılı ultrason aynı fiyat. Doğumu da istediğiniz hastanede yaptırıyor. Medicalde isterseniz medicalede geliyormuş. Ama doğuma ne kadar alıyor kendisiyle konuşmanız gerekiyormuş. Ben tekrar muayeneye gidip detaylı konuşucam. Doğumumuda onun yaptırmasını istiyorum. Bizi kırmayacaktır diye düşünüyorum.
:gitme:

peki sen muayenehaneyi aradığında medicalpark hastaları için ne kadar dedi ücreti?eğer uygunsa ben de gitmeyi çok isterim ona..cünkü çok alışmıştım..bastan beri banu hanım takip ediyor şimdi baskasına gitmek zor geliyor bana..doğum için ne kadar alıyor bir de onu öğrensek iyi olcak..ben de muayeneye gittiğimde detaylı konuşacağım..umarım dediğin gibi bizleri kırmaz

Slm arkadaşlar benide aradılar şimdi. 2 hafta sonra bırakıyormuş hastaneyi. Bende hastane eve yakın diye istemiştim. Acil bişey olursa diye. Nişantaşına nasıl gideyim sürekli. Üstelik ne kadar düşecekki fiyatlar.

Arkadaşlar çok araştırma yaptım başka hastanelerede baktım. En iyi doktor olarak Medical Parktaki Can Şener dedi herkes. Çok deneyimli ve güleryüzlü bir doktormuş. Ben artık Can Beye gitmeyi düşünüyorum.

can bey'e gidince hakkında bizide bilgilendirirmisin ?

pityone ben muayehaneyi aramadım.Bana direk banu hanım söyledi.Bende fiyatı sormadım.Ama 2 li taramam var bu ay.Muayehanesine gidicem ozaman sorarım.Daha önce biri öğrenmezse buraya yzarım muhakkak

Kızlar Banu Hanım'ın muayehanesi ile görüştüm.Ücret 100 TL.
Bence gerçekten bizler için çok uygun bir fiyat vermiş.

çok iyi yapmış bence ama normalde 300dü gercekten bize jest yapmış anlasılan..bir de doğuma geldiğinde ne kadar alıyormus onu öğrenebilirsek süper olcak..

merhaba bende banu hanıma gidiyordum hamile kalmadan başlamıştık şimdi 8,5 aylık hamileyim ve bugün tsadğfen öğrendim ayrıldığını test yaptırmak için gitmiştim. nnormalde ay sonu ayrılacakmış ama dün ayrılmış. muayenehanesini aradım. evet bize muayene ücreti 100 tl. fakat nişantaşında. ben ayrıntılı ultrason için gitmiştim. doğum için hangi hastane isterseniz gelir dedi asistanı. fakat ben ücretin beni aşağını düşünüyorum zaten medical parka sadece ondan vazgeçemediğim için gidiyodum fiyatları diğer hastanelere göre yüksekti. şimdi ne yapıcam bilemiyorum. medipolden cevahir hanıma randevu aldım ama boşluktayım. çarşamba günü hem muayene olup hemde tanışmış olurum die gidiyorum fakat hiç içimden gelmiyor otur evde doğur deseler sanırım bu kadar kötü hissetmezdim.
bu arada doğum gelmek için ne kadar aldığını öğrenen olursa bilgi verirse sevinirim

Canım ben yaklaşık bir ay önce sordum kendisine.. Doğum için 2.500 TL istiyor.. Artı birde nişantaşındaki muayenehanesine yakın bir hastanede (Dora Hastanesi) doğumu yaptırıyor.. Yani doktor ve hastane parası en az 3.500 TL tutacaktır ama en az..

Kendi izlenimimi soracak olursan Allah kurtarmış seni.. Unutma herşeyde bir hayır vardır.. Hayrolsun inşallah.. Allah kurtarsın canım..

Bu arada Medipol iyi bir seçim.. Doğum yapanların memnun kaldığını çok okudum..

derinky, dun muayenehanesine gittim ve konustum, cok mutlu ayrildim acaip rahatladim. Sizleri yari yolda birakacak degilim. Medical de isterseniz de sizlere mahsus olmak uzere ayni fiata dogum yapacaksiniz dedi. Bence gidip konusmalisiniz sizde. Ne kadar mukemmel bir insan ve ne kadar dogru secim yapmisim bi kere daha analdim. Hayirlisi olsun. Allah hepimize yardimci olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…