Medical park Betül görgen

Ben geçen yıl ona gidiyordum. 10. Haftaya kadar ona devam ettim. Nasıl bir gaz sancısı karın ağrısı kabizlik yasiyorum anlatamam. Neyse bu kadın bana bişiy olmaz bişiy olmaz diyor. Ama benim karnimda kocaman bir şişlik ve yürürken batma yapıyor. Ben dedim gaz sıkıştı herhalde. Çok fenayim. Yuruyemiyorum oturamiyorum. Gastroentrolojiye gittim. Bana bağırsakları midene bakalım ultrason ile dedi. Neyse sonra benim sıkıntının sebebi anlaşıldı. Rahimin dis yuzeyinde 10cm lik saplı miyom varmış. Bu kadın doğru dürüst bir miyom kontrolü bile yapmamış. Ben onu son gördüğüm de bana 12. Haftada 2 li test için gel demişti. 2 li testi eğer kendi yapıyorsa ne cihazı ona uygun ne de kendinin böyle bir yetkinligi var söyliyim.

Bir de gebelerde yapılması önerilen Torch testi vardır. Toxoplazma rubella ve cmv sanırım. Bu kadın bana sadece rubella testi yapmıştı. Onda da bağışıklığım var zaten. Toxoplazma yi ben sordum.
Bana dediği cevap eğer daha önce düşük yapmadiysan kontrol etmeye gerek yok oldu. Ulan zaten benim ilk hamileliğim düşerse bu düşecek. Doktoru değiştirdim ilk yaptığı şey aa toxo testin yok onu yapalım hemen demişti.

Medikal park da Mehtap hanim var. Kadıköy şifa da Gökmen bey var. Femical de tolga bey var. Ataşehir de kendi muayenesi olan pınar Tokatlı var. Bunlara gonu rahatlığı ile gidin.

Pınar hanımın bir arkadaşım doktoru. Ufak bir kanama oldu kendi doktoruma ulaşamadım o gün. Bende pınar Hanımdan randevu alayım demiştim. Tatildeymis randevu veremedi asistanı ama sıkıntımı dinledi. 5 dk sonra pınar hanim aradı.
Onunla telde konuştuk. Kendi doktoruna ulasamazken hastası olmadığım bir doktorun beni arayıp bilgilendirmesi çok hoşuma gitmişti.

Tanıdığısınız galiba
Tabii ki tanıdığım ve çok sevdiğim birisi. Cokk uzun süredir hem maddi ve manevi yipranmisken, umudumu kesmisken, anne olmama sebeptir. Ben kendi yaşadığımi anlattım sadece. Evet 7 senedir tanıyorum kendisini. Siz sikayetinizi belirtmişsiniz, ben de memnuniyetimi. Hamileyken hassas ve alıngan olabiliyoruz. Geç ve sorunlu gebelik yaşıyorum, 2 günde bir bile muayeneye gidiyorum. Gayet anlayışlı ve ilgili davranıyor. Kimi gönderdiysem de, Allah razı olsun diyor. Ben sadece böyle bir eleştiriye kayıtsız kalamadim.

Gökmen iyigün doktorumdur. Çok memnunum

Elestiri yapmadim olanı anlattım.
Gel gitleri var demekki o saatlere denk gelmisim.
Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin bebeğini.

Selam Özkan sinem, ben de 2012 de memorialde hamile kaldım, tüp bebek yöntemiyle. Oğlum şuan 3 yaşında. 13 sene uğraştık, birinci tüp bebek denemenizde Umut umuza kavuştuk. Sizi tanıyor da olabilirim. Benim de doktorun Betül Gorgen. Ben de sizin gibi onun sayesinde anne oldum, tüm umutların tukenmisken. Halen kendisine gidiyorum, ikinciyide kendisi yapicak. Çok başarılı, kadın ve hasta psikolojisini çok iyi biliyor. Herzaman da guleryuzlu, kibar, dünya tatlısı. Arkadaşımız oldu artık. Doktora değil de sevdiğim bir arkadaşıma gidiyorum. Betül hanımı çok seviyorum. İyi ki var. Benim canım doktorum. Sevgiler...

Goztepe Medical Park Betül Görgen'e gidiyorum bende. Şükür ki simdi sayesinde minik bir melegim var. Kendisini tanimadan önce bir kaç dr a gittim ama hic birinden sonuc alamadim. Betül hanim hem tecrubesi hemde yaklaşımlari acisindan beni gercekten cok rahatlatti. Diger dr larin uygulamadigi tedavileri uyguladi. Onemli olanda hangi hastaya ne tedavi yapacagini bilmek degilmidir doktorlarin isi. Ama maalesef bir çok dr bir söktürücü bir doğum kontrol ilaci veya bir klomemle gonderir eve geri. Zor geçen ve erken doğum riski olan hamileliğim boyunca hic bir tedaviyi atlamadan bebegimi dunyaya getirmeme vesile oldu. Oldukça ilgili cana yakin ve naif bir insan. Herseyden önce o bir Anne. Benim icin en onemlisi hic bir seyi ezbere yapmiyor. Biz kadinlarin en hassas donemleri hamilelligi beklerken ve hamilelik surecinde. Hayatimizda her alanda bazi kişilerle yildizimiz uyumlu olmayabilir elbetteki. Olumlu sonuc alan bir cok arkadas var benim gibi. Olumsuzluklar da olabilir elbetteki ancak yorumlariniza şaşırdım acikcasi yanliz eleştiri olarak algilamayin lütfen. Betül hanimin uyguladığı tedaviler sayesinde ben hamile kalabildiysem ki sorunlarimi anlatmaya sayfalar yetmez. Anne olmak isteyen bir cok kisinin Betül Hanimla şansı var demektir. Hep dualarimin başında olacak beni anne yapan güzel insan seviyorum onu. Darisi tüm bebek isteyenlerin basina. Tez zamanda kucaginizda olsun bebekleriniz.

Son düzenleme:
arkadaşlar bana betül hanım hakkında bilgi verebilir misiniz tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum çok kararsızım ilgisi nasıl acaba birde fiyatları nasıl

Ben bıraktım cnm kendisini kafamda sorular oluştu tek diyebileceğim evet tüp bebekte iyi zaten herkesi potansiyel tüpbebek olarak görüyo bence ama ulaşımı cok kolay hemwn her sorun için ulaşırsın

Betül hanımla ,kızım 3 yaşında yaklaşık 4 sene önce tanıştık.o zaman kendisi şişli memeroil hastanesinde tüp bebek servisindeydi. Eşimin ve benim değerlerimi hiç begenmedi,kesinlikle çocuğumun olmayacağını,her ikimizinde sorunlu olduğunu hatta ben dedimki saraçoğlunun bitkisel tedavisiyle çocuk sahibi olabilirmiyim diye sorduğumda kesinlikle olamayacagını,otla çöple demişti.Muayene etti,bir yumurtan var dedi.Tüplerimden birinin kapalı olduğunuda ultarason sonuçlarıma dayanarak söyledi.Daha sonra dedimki,ben tüp bebek tedavisinden çok korkuyorum,bana dediği ,başka şansımın olmadığını söyledi.Betül hn.ın birde arkadaşım yengem..Dediğim gibi 4 sene oldu ama unutamıyorum.Ve ben o ayki o gördüğü yumurtayla hamile kaldım.Üstüne üstlük 15 ay sonra oğlumu doğurdum.Burada görünce yazma ihtiyacı hisstettim.

Baya olmuş siz yazalı ama :) Gökmen bey gerçekten çok doğru bir dr. Ekim 20'de doğum yaptım, kızımın dr'u oldu :)
Çok memnun kaldım kendisinden sağolsun sorunsuz bir doğum gecirdim, her anımı çok güzel anımsıyorum :)

Allah bağışlasın canım, çok şükür evlat sahibi olabilmişsin :)

Banada var olan kızımın nasıl olduguna şaşırdı sonra hamile kaldım düştü düşemedi kürtaj yaptı sonra bana dedi sen sadexe rahim filmi çektirmeden hamile falan kalamazsın dinlemedim cünkü hep olumsuzdu kürtaj olmak istemedim korktum bide üstüne cocukmusun dedi neyse beş ay geçti mehtap hanıma gittim bekleyelim bi sorunun yok dedi o ay hamile kaldım suan 19+3 kendisi bence tüp bebekte uzman

arkadaşlar bana betül hanım hakkında bilgi verebilir misiniz tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum çok kararsızım ilgisi nasıl acaba birde fiyatları nasıl
Suan Beylikdüzünde bir hastanede çalışıyor geçen haftasonu gittim.tüp bebek konusunda deneyimini bilemem ben rutin gebelik kontrolü için gittim ama memnun kalmadım.siz sormadan hiç bir şey söylemiyor,sanki babasının hayrına size bakiyormus gibi bi hallerdeydi.3.sürpriz gebeliğim bu dedim dünyaya getirmeyi düşünüyormusun dedi.böyle bir zihniyete.kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum birdaha.

Merhaba bende dr Betül hn a gittim tüp bebek tdv si icin ancak emin olamadim.Dr Mehtap hn kim nerde
gorevli acaba. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…