Medical Park doum cretleri

ssevinc81

canım oğlum DORUK
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
791
0
96
43
Bursa
merhaba

ben yeni üyeyim doktorumu değiştirip medical parka gitmek istiyorum.medical parkta sezeryan ücretlerini bilen varmı 5 aylık hamileyim şubatta doğum yapacağım iyi bir doktor arıyorum fakat ücretlerde önemli tabi yardımcı olursanız sevinirim

ben yeditepe hastanesine gidiyorum,medikalpark ı bilmiyorum canım,bilen arkadaşlar vardır mutlaka.Kısmet olursa bende şubat ayında doğum yapıcam.

sen hangisini soruyorsun bilmiyorum ama fark etmez sanırım, ben medicalpark bahçelievlere gidiyorum.
ben özel sigortayla gittiğim için para ödemiyorum ama bildiğim kadarıyla
sezaryan; 1650 tl. epidual istersen 550 tl daha ekleniyor. birde ağrı pompası diye birşey var eğer ondan kullanırlarsa oda 250 tl. diye biliyorum.

benim arkadaşım yeni doğum yaptı normal doğum 350 sezeryan 550 sgk ile anlaşmalı olursan tabi
epudral istersen 250 fark aınıyor die biliyorum ama bir emin değilim epudrali bir sor bu fiyatlar ayrıca ekim 30a kadar geçerliymiş sonra zamlanıcak bilgine

ben özellikle fiyat aldım sigortadan yararlanıyorum normal doğum'a 1500 epidural istersen + 550 dediler. Sezeryan içinse 2000 dediler. bende o nedenle çok istememe rağmen orda doğum yapamicam :(((

Ağustos ayında Medical park ta doğum yaptım
sezeryan 2.2750
Normal 1.900
epidural farkı 650 tl.Eğer ssk varsa fiyatlar daha indirimli oluyor tabi.
Doktorum Gökmen ıYıGÜN ü tavsiye edebilirim gerçekten çok deneyimli ve ilgili bir doktor,günün her saatinde telefonla ulaşabileceğin bir kişi,

benim arkadaşım yeni doğum yaptı normal doğum 350 sezeryan 550 sgk ile anlaşmalı olursan tabi
epudral istersen 250 fark aınıyor die biliyorum ama bir emin değilim epudrali bir sor bu fiyatlar ayrıca ekim 30a kadar geçerliymiş sonra zamlanıcak bilgine

bursadaki medical parkın fiyatları mı bunlar ? baya iyiymiş ben hep 1000 tlnin üstünde diye duymustum

ama su var arkadaslar maalesef doğum fiyatları için aralığı beklemek gerekiyormus, bakanlıkla anlaşmalar aralıkta yapıldığı için o zaman belli oluyormus 2010 bebekleri için hastane secmek istiyorsak beklemek gerekiyor

bursa medical park fiyatları şuan kampanyada ama şubata kadar ne olacak bilmiyorum 2000 3000 çok yüksek fiyatlar bence şuan 500 olan sezeryan 2000tl ye çıkabilirmi bilmiyorum inşallah şubatta da kampanya olur

ağustosta sezeryan oldum medıkalparta... genel ansestezıydı dıgerlerının fıyatını bılemeyecegım..

550lra ödedık.. emeklı sandıgına baglıyım..

sezeryan 2.2750
Normal 1.900
Doktorum Gökmen İYİGÜN ü tavsiye edebilirim gerçekten çok deneyimli ve ilgili bir doktor,günün her saatinde telefonla ulaşabileceğin bir kişi,

merhaba, benimde doktorum Gökmen iyigün. sen nasıl yaptın doğumu acaba. epidural normal doğum düşünüyorum ama epiduralden pek emin değilim.

Kızlar ben 1 ay Önce gÖztepe medıcal park da doĞum yaptım....
Sezeryan oldum genel anestezıyle tam 2200 tl Ödedık..(emeklı sandıĞı) gerÇı fıyat sgk falan hepsıne aynı...
Epıdural de olsaydı + 650 daha Ödeyecektım...
Normal doĞum ıse 1400 tl...ılgılılere duyurulur..ben Çook memnun kaldım...o kadar Çok ÇarŞafımı deĞıŞtırmmek zorunda kaldılar kı hıÇ kımse off bıle demedı...

sezeryan 2.2750
Normal 1.900
Doktorum Gökmen İYİGÜN ü tavsiye edebilirim gerçekten çok deneyimli ve ilgili bir doktor,günün her saatinde telefonla ulaşabileceğin bir kişi,

ohaaaa ne kadar arttırmıslar fıyatları 7 Subat da normal dogum yaptım.1 mılyar odedım cıktım.Doktorum Gokkmen Iyıgundu.Gokmen bey ıle ılgılı sorusu olan var ıse ozelden sorsun yardımcı olurum.
cok memnundum bu arada.. rısklı de bır gebelıgım vardı

şu an itiberiyle normal doğum 1200 tl ssk lılar için ,sezaryen 2200 epidural isterseniz fark ödüyorsunuz.Yılbaşından sonra ne kadar olur bilmiyorum.

Back
X