Medical Park doum cretleri

Banada yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar bende özel bi muayenehanesi olan bi doktora gidiyorum doktor çok iyi ama Doğumu Medical de yapıyormuş ücret 3,5 milyar Mış fiyat niye bu kadar yüksek?

vesligelin, post: 37315860, member: 625533"]Banada yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar bende özel bi muayenehanesi olan bi doktora gidiyorum doktor çok iyi ama Doğumu Medical de yapıyormuş ücret 3,5 milyar Mış fiyat niye bu kadar yüksek?[/QUOTE]
Doktorunuz kim

Banada yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar bende özel bi muayenehanesi olan bi doktora gidiyorum doktor çok iyi ama Doğumu Medical de yapıyormuş ücret 3,5 milyar Mış fiyat niye bu kadar yüksek?

özel hastane sonuçta canım niyesi ilgisinde temizliğinde fark eder.. geçenlerde bulantılarım yüzünden su kaybı olmuş o da acayip baş dönmesi yaptı. ben de erdem hastanesine gittim altı üstü serum değil mi? önce sol koluma taktı damarı patlattı sonra sağa taktı.. sol kolum 3 gün oldu hala geçmedi morluğu ilk gece katlayamıyordum ağrısından.. ilgiye alakaya lafım yok ama kimse kusura bakmasın serum takmayı beceremeyen 1 elemanları bile varsa ben o hastanede doğum yapmam çünkü onlara çocuğumu emanet edeceksem kafamda şüphe olmaması lazım.. bu yüzden ben de medikal park göztepeye gitmeyi düşünüyorum henüz bi doktor seçemedim ama..

Sizi Allah söyletti canım benim eşimde Erdem hastenesine gidelim diyor fiyat yüzünden bende istemiyordum siz bana güzel bi Cvp buldunuz:))

Sizi Allah söyletti canım benim eşimde Erdem hastenesine gidelim diyor fiyat yüzünden bende istemiyordum siz bana güzel bi Cvp buldunuz:))

yanlış anlaşılmasın genel olarak gidenler çok memnun erdem çakmaktan.. 3 doktora gittim o hastaneden 2si gayet iyiydi. hatta tahlilleri veren kadın doğum uzmanı istersen tahlilleri devlette yapıp getirirsin dedi. resmen bizim kesemizi düşünüyor.. serum takılan gece gittiğim dahiliye doktoru da gayet iyi dinleyen anlayan yaardım etmeye çalışan bir kadındı.. hatta bi rahatsızlığım olursa gitmeyi düşüneceğim bir doktor. ama o koğuş ortamı acemi hemşireler. ihtiyacım olduğunda sesimi duyuramayışım, sağda solda inleyen hastalar. bir de orası dahiliye koğuşuymuş diye oğlumu orada tutmamamızı söyledi bize hemşire, ee bende 1. risk grubundayım ya ben enfeksyon kaparsam? gözümde sıfırlandı resmen hastane.

Hımm .. Canım peki o hastenede önerebileceğin kadın doğum doktoru varmı?

benim beğendiğim yeşim beyazgün'dü. ama çok yoğun bir doktor var adını hatırlayamıyorum şimdi onu deneyebilirsin..

benim beğendiğim yeşim beyazgün'dü. ama çok yoğun bir doktor var adını hatırlayamıyorum şimdi onu deneyebilirsin..

Tamam canım yanlış anlamadım dimi bu doktor Erdem hastenesinde ?

Merhaba bende medical park bahcelıevlere gıdıyorum doktorum op dr serdar koç 2010 yılından beri ona gidiyorum cok cok ıyı bır dr kesınlıkle tavsıye ederım

bende doğumu orda yaptım 2013 aralıkta. doktorum emine hanımdı. çok memnun kalmıştım. üstelik suyum birden gelince akşam 8 gibi hastanedeydim ebeler gerekli incelemeleri yapıp doğumun olacagına karar verdiklerinde emine hanım geldi 9 buçuk gibi de doğuma girdim. spinal sezeryan öneriyolar çok da iyi oluyo. güzel bi doğumdu. iki kişilik odada tek kişi yattım. hizmetleri iyi de ama öyle lohusa şerbeti falan görmedim. aklımıza gelip sormadık da

Doktorunuz kim ide 3750 mis doğum yapıp memnun kalan varmı
Önceleri özlem dulgere gidiyodum bilgili ama rahat hossetmedim onda kendimi mmesafeli biri sonradan merwl arisal a gectim cok guler yuzlu seker gibi bi hanim. Genel olarak da normal dogum yanlisi olmasi ilgili olmasi hosuma gidiyo. Orayı mi dusunuyosun?

Önceleri özlem dulgere gidiyodum bilgili ama rahat hossetmedim onda kendimi mmesafeli biri sonradan merwl arisal a gectim cok guler yuzlu seker gibi bi hanim. Genel olarak da normal dogum yanlisi olmasi ilgili olmasi hosuma gidiyo. Orayı mi dusunuyosun?

Bahçelievlere gidiyorum Jane hanima çok memnunum ama doğum icinGaziosmanpaşa medical park i düşünüyorum

Back
X