- 13 Eylül 2014
- 270
- 74
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar bende özel bi muayenehanesi olan bi doktora gidiyorum doktor çok iyi ama Doğumu Medical de yapıyormuş ücret 3,5 milyar Mış fiyat niye bu kadar yüksek?
Sizi Allah söyletti canım benim eşimde Erdem hastenesine gidelim diyor fiyat yüzünden bende istemiyordum siz bana güzel bi Cvp buldunuz:))
Hımm .. Canım peki o hastenede önerebileceğin kadın doğum doktoru varmı?
benim beğendiğim yeşim beyazgün'dü. ama çok yoğun bir doktor var adını hatırlayamıyorum şimdi onu deneyebilirsin..
Tamam canım yanlış anlamadım dimi bu doktor Erdem hastenesinde ?benim beğendiğim yeşim beyazgün'dü. ama çok yoğun bir doktor var adını hatırlayamıyorum şimdi onu deneyebilirsin..
evet erdem hastanesi çakmak ..Tamam canım yanlış anlamadım dimi bu doktor Erdem hastenesinde ?
Medical parka giden varmı
Önceleri özlem dulgere gidiyodum bilgili ama rahat hossetmedim onda kendimi mmesafeli biri sonradan merwl arisal a gectim cok guler yuzlu seker gibi bi hanim. Genel olarak da normal dogum yanlisi olmasi ilgili olmasi hosuma gidiyo. Orayı mi dusunuyosun?Doktorunuz kim ide 3750 mis doğum yapıp memnun kalan varmı
Önceleri özlem dulgere gidiyodum bilgili ama rahat hossetmedim onda kendimi mmesafeli biri sonradan merwl arisal a gectim cok guler yuzlu seker gibi bi hanim. Genel olarak da normal dogum yanlisi olmasi ilgili olmasi hosuma gidiyo. Orayı mi dusunuyosun?