• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Medical Park Göztepe Dr.Serdar Koç hastaları gelin deneyimlerimiz paylaşalım.....

cnm o dediğin mavi far süren tatlı hemşire selcan hemşire anladığım kadarıyla özelden de yazdım sana tatlım bak ne güzel çok kaliteli embriyoların var demek maaşallah........inşallah hep böle devam eder..
cnm bn sonucumu geçtiğmz perşmbe aldım negatif olsun 2denememe artık

Serdar Beyle doğum sonrası ilk gün fotoğrafı

3515.jpg

herkesin sağlıkla yavrularına kavuşmasını diliyorumopuyorumnanaktan

Serdar Beyle doğum sonrası ilk gün fotoğrafı

3515.jpg

herkesin sağlıkla yavrularına kavuşmasını diliyorumopuyorumnanaktan
maaşallah sanada bebeğinede tatlım
ay ben bu serdar hocayı çok seviyorum ya süper bi insan inşallah bende böyle bi poz çekerim bebeğim ve onu bu dünyaya getirmemdeki allahtan ve eşimden sonra en büyük vesilesi olan insanlardan biriyle

Size de maşallahh tatlımm :nazar:
Allah herşeyi gönlüne göre versin..
Sağlıkla kavuş yavruna,herşey bir bütün olarak en güzel haliyle olur inşallahh..

Size de maşallahh tatlımm :nazar:
Allah herşeyi gönlüne göre versin..
Sağlıkla kavuş yavruna,herşey bir bütün olarak en güzel haliyle olur inşallahh..

ya senin şu tontoş kızlarını yiyebilirmiyim eşime gösterdim dün ii gitti gözleri doldu aşkım bak oda neler çekmiş diyince allah nazardan saklasın dedi...

meleklerin koynunda benim için onları kokla olur mu

serdar bey hayatımda gerçekten tanıdığım en başarılı en dürüst ve en güleryüzlü doktor her anımızda bizim yanımızda oldu çok ağlayarak gittim yanına hep korktum başarısız olucaz diye ama o sevimliliği ve gerçek psikolojik yardımları ile benim her hastaneden dönüşümde yüzümü güldürdü RABBıM de hep onun yanında olsun ailesi ile bir ömür boyu mutlu etsin. bana serdar bey istersen benle devam edebilirsin istersen gökmen beye dönebilirsin dedi ama ben şöyle düşündüm ben hamile kaldım şuan hamileyim inanın serdar bey çok yoğun herşeye yetişmeye çalışıyor ve gökmen beye döndüm sırf kendimi düşünmek istemedim başkalarıda bekliyor bebek sahibi olmak için onlarla daha çok ilgilensin bütün hastaları hamiş olsunlar onlarda mutlu olsun diye:)))))) RABBıM HERKESE NASıP ETSıN..

ya senin şu tontoş kızlarını yiyebilirmiyim eşime gösterdim dün ii gitti gözleri doldu aşkım bak oda neler çekmiş diyince allah nazardan saklasın dedi...

meleklerin koynunda benim için onları kokla olur mu

opuyorumnanaktan sağolun canımm,sağolunn,eşine de selamlar..
Siz de yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alıp koklayın,muhabbetiniz daim olsun inşallahŞeniz..

serdar bey hayatımda gerçekten tanıdığım en başarılı en dürüst ve en güleryüzlü doktor her anımızda bizim yanımızda oldu çok ağlayarak gittim yanına hep korktum başarısız olucaz diye ama o sevimliliği ve gerçek psikolojik yardımları ile benim her hastaneden dönüşümde yüzümü güldürdü RABBİM de hep onun yanında olsun ailesi ile bir ömür boyu mutlu etsin. bana serdar bey istersen benle devam edebilirsin istersen gökmen beye dönebilirsin dedi ama ben şöyle düşündüm ben hamile kaldım şuan hamileyim inanın serdar bey çok yoğun herşeye yetişmeye çalışıyor ve gökmen beye döndüm sırf kendimi düşünmek istemedim başkalarıda bekliyor bebek sahibi olmak için onlarla daha çok ilgilensin bütün hastaları hamiş olsunlar onlarda mutlu olsun diye:)))))) RABBİM HERKESE NASİP ETSİN..

alkisalkisalkis

gizemliiiiiiiiiiiii canıııımmmmmmmmmmmm,
senin oğluşa nolllduuuuuuuuuuuu delikafadulden

Back
X