Tüp Bebek Merkezleri Medical Park Göztepe Dr.Serdar Koç hastaları gelin deneyimlerimiz paylaşalım.....

canım 18 haftalık olduk bız sukurler olsun
hamıleleıgım ıyı gecıyor bır sorun olmadı basından berı normal hamılelık hallerı dısında
ıdrarla olanı dayanamadım 10 gunde yaptım sılık ıkıncı cızgı cıktı
normal testıde 12. gunde yaptım beta hcg 188 cıkmıstı
aslında progesteron ıgnelerının sıkıntısından ben pek belırtı hıssedemedım
belım agrıdı bayagı
erken test yapma canım bekle 10. gunde negatıf olup 12. gunde bıle pozıtıfe gecen oluyor
onemlı olan Yaradanın ol demesı sabır dılıyorum sana

ay yerim beni onu 18 haftalık olmuş canım allah bir avazda kurtarsın hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.....bende cumartesi 7. günüm eğer sabah çok yaptırmak istersem yatırcam dayanamıyorum ama sabretmeyede çalışacağım..kendine çoook dikkat et meleğine de cvp ların için çok teşekkür ederim canım

merhabalar

Bende serdar beyin hastasıyım ilk denemem benimde başarısız oldu ama serdar beye inandığım ve güvendiğim için 2. denememi yatırdım daha 4 gün oldu sonucumu 8 gün sonra belli olacak umarım pozitif sonuç alıcaz bu sefer

merhabalar

Bende serdar beyin hastasıyım ilk denemem benimde başarısız oldu ama serdar beye inandığım ve güvendiğim için 2. denememi yatırdım daha 4 gün oldu sonucumu 8 gün sonra belli olacak umarım pozitif sonuç alıcaz bu sefer

inşallah canım serdar hoca çok ii bir doktor önce allah sonra onun sayesinde sende ane olacaksın merak etme

gizemli canım sanırım hamılesın cok sevınım tebrık ederım merak edıyordum
Rabbım saglıkla kavustursun yavrularına ınsallah :)

gizemli canım sanırım hamılesın cok sevınım tebrık ederım merak edıyordum
Rabbım saglıkla kavustursun yavrularına ınsallah :)

evet canım beta hcg değerim öle gösteriyo ama ben keseyi görmeden kalp atışı duymadan inanamicam herhalde

ii dileklerin için çok saol tatlım

arkadaşlar bende serdar beyn hastasıyım 28 mayısta başladım tedavime dün yumurtalarımı aldırdım 11 yumurtam varmış buqn hastaneden telefon bekliyorum transfer günü için inş bnede szler gibi gsl sonuçlar alırım sizleride tebrk ediyorum allah hayırlısıyla sağlılıklı şeklde kucağınıza almayı nasip etsn inşş

arkadaşlar bende serdar beyn hastasıyım 28 mayısta başladım tedavime dün yumurtalarımı aldırdım 11 yumurtam varmış buqn hastaneden telefon bekliyorum transfer günü için inş bnede szler gibi gsl sonuçlar alırım sizleride tebrk ediyorum allah hayırlısıyla sağlılıklı şeklde kucağınıza almayı nasip etsn inşş

cnm çok doğru bir elle başlamışsın işe serdar hoca süper bi insan ekipte öle hele gülcan hemşire birsen hemşire hayırlı olsun tatlım umarım ii haberler tekrar yazarsın buraya durumunu

cnm çok doğru bir elle başlamışsın işe serdar hoca süper bi insan ekipte öle hele gülcan hemşire birsen hemşire hayırlı olsun tatlım umarım ii haberler tekrar yazarsın buraya durumunu

cnm şimdiden ii haberler almaya başladım dedm yha pzartesi yumurta toplattım o qün döllendiler buqn arıolar ve 3 embriyonun çok kaliteli olduğunu sölediler çok mutlu oldu oldm transver gününü 4 gzle bekliyorum cnm bn hemşirelern ismini pek bilmiyorum br tek belgin hemşireeyi biliyorum ama bi tane var esmer zayıf genelde mavi far sürüo gözüne ne zamn gtsm öle idi o hemşirenn ismini biliyormusun acaba bili yorsan yazarmısın tenide saçıda esmer bi hmşire

cnm şimdiden ii haberler almaya başladım dedm yha pzartesi yumurta toplattım o qün döllendiler buqn arıolar ve 3 embriyonun çok kaliteli olduğunu sölediler çok mutlu oldu oldm transver gününü 4 gzle bekliyorum cnm bn hemşirelern ismini pek bilmiyorum br tek belgin hemşireeyi biliyorum ama bi tane var esmer zayıf genelde mavi far sürüo gözüne ne zamn gtsm öle idi o hemşirenn ismini biliyormusun acaba bili yorsan yazarmısın tenide saçıda esmer bi hmşire

cnm o dediğin mavi far süren tatlı hemşire selcan hemşire anladığım kadarıyla özelden de yazdım sana tatlım bak ne güzel çok kaliteli embriyoların var demek maaşallah........inşallah hep böle devam eder..

Serdar Beyi gördüm hemen atlayayımmm,
iki kızım var yardımlarıyla hamdolsunn,
canım yaaaa..

gizemli canım ilk mesajını okuyunca altta tickerını gördüm,çok sevindim,
ben de sırf onun için göztepede yaptım doğumumu..

Serdar Beyi gördüm hemen atlayayımmm,
iki kızım var yardımlarıyla hamdolsunn,
canım yaaaa..

gizemli canım ilk mesajını okuyunca altta tickerını gördüm,çok sevindim,
ben de sırf onun için göztepede yaptım doğumumu..

allah bağışlasın cnm
serdar bey çok tatlı bir insan değil mi
ben çok içten ve samimi buldum
insana yürek veren bi havası var
sayesinde bende bi yavru sahibi olacağım
önce allah sonra serdar bey

allah bağışlasın cnm
serdar bey çok tatlı bir insan değil mi
ben çok içten ve samimi buldum
insana yürek veren bi havası var
sayesinde bende bi yavru sahibi olacağım
önce allah sonra serdar bey

opuyorumnanaktan ayyyy çok farklıdır çoookk,
güleryüzlüdür,
seninle sevinir seninle üzülürr,
rahat ve problemsizdir,
para kazanmak için olayları büyütmez,
para konusuna değinmiyorum bile,
Serdar Bey kızcıdır var ya,
seninkinin cinsiyetini de merak ediyorum bak:1rolleyes:
Ben Bahçelievlerdeydim,doğumu orda yaptım,doğum hikayemiz bile var burda fotoğraflııopuyorumnanaktan
sana da sağlılı bir hamilelik diliyorum canım benimm,
muayenehaneye devam etmiyorsun sanırım,hastaneye gidiyorsun öyle mi?

güleryüzlüdür,
rahat ve problemsizdir,
Ben Bahçelievlerdeydim,doğumu orda yaptım,doğum hikayemiz bile var burda fotoğraflııopuyorumnanaktan

ben serdar beye medicalpark göztepede gittim benim doktorum onun çok yakın arkadaşı kanser hastasıyım ben hatalı ameliyat yüzünden olurda tekrarlar falan diye apar topar tüp yaptık sonunda da serdar hoca beni ona gönderen arkadaşına geri gönderdi aynı hastanedeler zaten uğruyorum serdar hocaya

çünkü benim doğumda rahimimin alınma ihtimali var takip eden beni bilen bir doktorum olması lazım kendi doktorumdan aşırı memnunum ama serdar beyde çok başkadır
ben trasferde çok kötüydüm ve ağladım yüzümü iki elinin içine aldı sarıldı sakinleştirdi süper bi insan bana senin ki erkek olucak dedi ama bilmiyorum hayırlısı tabi

güleryüzlüdür,
rahat ve problemsizdir,

bu arada bana mahsuru yoksa o güzel hikayenin linkini atarmısın canım

çok isabetli bir karar olmuş Serdar beyyy,öyledir yaa,hislidir,haasas ve samimidir,
Rabbim acilen yavrunla beraber şifanı versin inşallah,
demek erkek dedi,hadi bakalım:1:
bekliyceemm

bu arada bizim linkimiz de buu ...........

Son düzenleme:
canım cinsiyeti belli oldu mu yavrunun,
avatarında erkek olarak okuyorum amaa?
Haberdar et beniii :1:

canım cinsiyeti belli oldu mu yavrunun,
avatarında erkek olarak okuyorum amaa?
Haberdar et beniii :1:

evet canım belli oldu geçen gün otobüste bi kaza oldu bende korktum burda bi doktora gittim bariz erkek gibi pipisi falan gözüküyo ama kendi doktorumda randevum 3 temmuzda bakalım hayırlısı

maşallahhhh,
hadi hayırla kavuş inşallah canım yavrunaaaaopuyorumnanaktan

Back
X