- Konu Sahibi cocukoloji
İgne vermedilermi cnm??
B
berfinbilgen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 tane toplandı , hayır vermediler ne için vericeklerdi ki?İgne vermedilermi cnm?? B berfinbilgen
Aaaa pardon transferin olduktan sonra kan sulandirici igne vericekler smdi aklima geldi. Hadi hayirlisi olsn cnm haber et bakalim kacinci gun transferin olcak...6 tane toplandı , hayır vermediler ne için vericeklerdi ki?
Merhaba doktorunuz kimdi acaba?embriyoloğun kesin garanti gibi konuşması yanlış bence sonuçta işte belli olmuyor Sonucu hem ümitleniyorsun ondan sonrada hayal kırıklığı.adı erdiydi galiba Nisan ayındaki transferimiz de transfer günü bizimle konuşmuştu bize de iki tane orta kalite embriyo konulacaktı ikiz ihtimali çok çok düşük dedi zaten bir tanesi tuttu oda maalesef gebelik devam etmedi
tamam bilgi veririmAaaa pardon transferin olduktan sonra kan sulandirici igne vericekler smdi aklima geldi. Hadi hayirlisi olsn cnm haber et bakalim kacinci gun transferin olcak...
merhaba Ali ihsan gönenç doktorum. ordamı tedavi görüyorsunuz neden sordunuz?Merhaba doktorunuz kimdi acaba?
merhaba Ali ihsan gönenç doktorum. ordamı tedavi görüyorsunuz neden sordunuz?
rica ederim benim de ilk denememde olmamıştı ikinci denememde bir kızım oldu umutsuzluğa kapılma hepimiz neler yaşadık kolay değil mayısta dondurulmuş embriyom vardı denedim tutmuştu fakat 7 haftalık düşük yaptım bir adet sonrasıda mucize oldu doğal yoldan hamile kaldım.sizde sorun nedir?Negatif bir denemem var,karar verme asamasindayim.Tesekkur ederim cevabiniz icin..
rica ederim benim de ilk denememde olmamıştı ikinci denememde bir kızım oldu umutsuzluğa kapılma hepimiz neler yaşadık kolay değil mayısta dondurulmuş embriyom vardı denedim tutmuştu fakat 7 haftalık düşük yaptım bir adet sonrasıda mucize oldu doğal yoldan hamile kaldım.sizde sorun nedir?
evet ama herşeyin hayırlısı benim dondurulmuş vardı ama olmadı sanırım embriyo kaliteside önemli.kızım iyi kaliteydi düşük olanda orta.biz 2013 de 4 binlira harcamıştık şimdi sanırım 10 bine yakın.özeller acımasız devlette deneme şansın yokmu.eskudo dondurulmusum da yok.
5.gune 2tanesi gelebildi.
4.gunde 5taneyken.
Dondurulmus olsa bukadar sikintiya dusmezdim.
Bazen de bilerek mi acaba 2tane biraktilar diyorum ilk deneme ya.Yumurtalari harcamis olabilirler mi tekrar deniyim diye.Para icin yani![]()
evet ama herşeyin hayırlısı benim dondurulmuş vardı ama olmadı sanırım embriyo kaliteside önemli.kızım iyi kaliteydi düşük olanda orta.biz 2013 de 4 binlira harcamıştık şimdi sanırım 10 bine yakın.özeller acımasız devlette deneme şansın yokmu.
Allah yardımcın olsun bence maddi durumunuzu toparlayıp medical parka git ordaki drlar iyi Ali ihsan beyde iyidir Serdar koç var oda olabilir araştır hiç adet göremeyenleri bile çocuk sahibi yapıyormuş inş olurDevlet 3aşilama sarti ariyor.
Asilama ilaclari da zaten dis gebeligi tetikliyor...Offf cok zor durumdayim anlayacagin.
Medical park tüp bebek fiyatı nedir ?ne kadar ödedinizBende devlette bir tüp denemem oldu döllenme olmadı yarıda kaldı. Şimdi Ali İhsan beye gitmeyi düşünüyorum
Devlet hastanesinden rapor çıkarttık önce. Sonra gittik görüştük raporlu 6000 hastane istiyor 1500 e kadar da ilaçlarım tutacak şuan 1150 verdik devamı tedaviye başlayınca ek ilaçlara göre belli olucakmışMedical park tüp bebek fiyatı nedir ?ne kadar ödediniz
Merhaba canım nerede raporu çıkardınız siz ? Medical park hastanesi hangisi Bahçeli evler mi ? Bir de memnun kaldınız mı sorun eş kaynaklı mı ?Devlet hastanesinden rapor çıkarttık önce. Sonra gittik görüştük raporlu 6000 hastane istiyor 1500 e kadar da ilaçlarım tutacak şuan 1150 verdik devamı tedaviye başlayınca ek ilaçlara göre belli olucakmış
Evet canım eşimden kaynaklı sorun sperm sayısı ve hareketi az. Morfoloji %4 . Semiha Şakir Zeytinburnu’nda devlet hastanesi burdan rapor çıkardım. Medicalpark Bahçelievler de Ali İhsan beyle aralık adetimle başlayacağımMerhaba canım nerede raporu çıkardınız siz ? Medical park hastanesi hangisi Bahçeli evler mi ? Bir de memnun kaldınız mı sorun eş kaynaklı mı ?
Zeytin burnunda rapor çıkması kolay oldu mu ? Rabbim sana hayırlı evlat nasip etsinEvet canım eşimden kaynaklı sorun sperm sayısı ve hareketi az. Morfoloji %4 . Semiha Şakir Zeytinburnu’nda devlet hastanesi burdan rapor çıkardım. Medicalpark Bahçelievler de Ali İhsan beyle aralık adetimle başlayacağım