Erkek İnfertilitesi Medicalpark bahçelievler tüp bebek hastaları toplanalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
embriyoloğun kesin garanti gibi konuşması yanlış bence sonuçta işte belli olmuyor Sonucu hem ümitleniyorsun ondan sonrada hayal kırıklığı.adı erdiydi galiba Nisan ayındaki transferimiz de transfer günü bizimle konuşmuştu bize de iki tane orta kalite embriyo konulacaktı ikiz ihtimali çok çok düşük dedi zaten bir tanesi tuttu oda maalesef gebelik devam etmedi
Merhaba doktorunuz kimdi acaba?

Negatif bir denemem var,karar verme asamasindayim. :KK43: Tesekkur ederim cevabiniz icin..
rica ederim benim de ilk denememde olmamıştı ikinci denememde bir kızım oldu umutsuzluğa kapılma hepimiz neler yaşadık kolay değil mayısta dondurulmuş embriyom vardı denedim tutmuştu fakat 7 haftalık düşük yaptım bir adet sonrasıda mucize oldu doğal yoldan hamile kaldım.sizde sorun nedir?

rica ederim benim de ilk denememde olmamıştı ikinci denememde bir kızım oldu umutsuzluğa kapılma hepimiz neler yaşadık kolay değil mayısta dondurulmuş embriyom vardı denedim tutmuştu fakat 7 haftalık düşük yaptım bir adet sonrasıda mucize oldu doğal yoldan hamile kaldım.sizde sorun nedir?

Cok umutsuzum..Maddi yonden hazir da degilim.Manevi yonden zaten cokusteyim.
Bnm 2tane disgebelik,1tane kimyasal var.
Neyapacagim bilmiyorum hayatimda hic bukadar aciz ve caresiz hissetmedim kendimi.Dogal yoldan denesem bu sefer dis gebelik olma ihtimali ve tupu kaybetme ihtimalim var.Tupu kaybetmeye kendimi anca hazirladim zaten..

eskudo eskudo dondurulmusum da yok.
5.gune 2tanesi gelebildi.
4.gunde 5taneyken.
Dondurulmus olsa bukadar sikintiya dusmezdim.
Bazen de bilerek mi acaba 2tane biraktilar diyorum ilk deneme ya.Yumurtalari harcamis olabilirler mi tekrar deniyim diye.Para icin yani :(

eskudo eskudo dondurulmusum da yok.
5.gune 2tanesi gelebildi.
4.gunde 5taneyken.
Dondurulmus olsa bukadar sikintiya dusmezdim.
Bazen de bilerek mi acaba 2tane biraktilar diyorum ilk deneme ya.Yumurtalari harcamis olabilirler mi tekrar deniyim diye.Para icin yani :KK43:
evet ama herşeyin hayırlısı benim dondurulmuş vardı ama olmadı sanırım embriyo kaliteside önemli.kızım iyi kaliteydi düşük olanda orta.biz 2013 de 4 binlira harcamıştık şimdi sanırım 10 bine yakın.özeller acımasız devlette deneme şansın yokmu.

evet ama herşeyin hayırlısı benim dondurulmuş vardı ama olmadı sanırım embriyo kaliteside önemli.kızım iyi kaliteydi düşük olanda orta.biz 2013 de 4 binlira harcamıştık şimdi sanırım 10 bine yakın.özeller acımasız devlette deneme şansın yokmu.

Devlet 3aşilama sarti ariyor.
Asilama ilaclari da zaten dis gebeligi tetikliyor...Offf cok zor durumdayim anlayacagin.Evet herseyin hayirlisi tabi ama evlendigimden beri bunlarla ugrasiyorum.Oh dedigim bir gunum yok.
Bnmde 2.kaliteydi transferin 5.gunu 5 6 damla kanamam oldu megersem o zaman dusmus...

Devlet 3aşilama sarti ariyor.
Asilama ilaclari da zaten dis gebeligi tetikliyor...Offf cok zor durumdayim anlayacagin.
Allah yardımcın olsun bence maddi durumunuzu toparlayıp medical parka git ordaki drlar iyi Ali ihsan beyde iyidir Serdar koç var oda olabilir araştır hiç adet göremeyenleri bile çocuk sahibi yapıyormuş inş olur

Ali ihsan bey iyi iletişimide çok iyi serdar beyi duydum ama hakkında bilgim yokama aslave asla ben arastırma sonucu latif küpelioğluna gittim gittiğime gidicegime pişman oldum, çok gevşek bir doktor sen sıkışıksın acı ağrı çekiyorsun umuru değil cevap ne zaman geliceği belli değil o zaman neden saat 10 randvu veriyorsun, 2 saat beklettiler böbreklerime kadar ağrı bastı kıpırdayamaz duruma geldim hemsireler bile hadi latif bey off dedi durdu dedim hep böyle ali ihsan bey öyle değil diyorum evet diyorlar vaktin sabrın varsa muaynede bile en az 1 saati beklemeyi göze alıcaksın en az, zaten tüm işlemleri ali ihsan bey yapıyor son noktayı o yapıyor ben yaptım oluyor ve itici bir tip despot sorarsan agzında geveleyerek cevap verır doktor degisimine gidiyorum zaten bin pişmanım , sizede bilgi olsun diye yazdım

Bende devlette bir tüp denemem oldu döllenme olmadı yarıda kaldı. Şimdi Ali İhsan beye gitmeyi düşünüyorum

Medical park tüp bebek fiyatı nedir ?ne kadar ödediniz
Devlet hastanesinden rapor çıkarttık önce. Sonra gittik görüştük raporlu 6000 hastane istiyor 1500 e kadar da ilaçlarım tutacak şuan 1150 verdik devamı tedaviye başlayınca ek ilaçlara göre belli olucakmış

Devlet hastanesinden rapor çıkarttık önce. Sonra gittik görüştük raporlu 6000 hastane istiyor 1500 e kadar da ilaçlarım tutacak şuan 1150 verdik devamı tedaviye başlayınca ek ilaçlara göre belli olucakmış
Merhaba canım nerede raporu çıkardınız siz ? Medical park hastanesi hangisi Bahçeli evler mi ? Bir de memnun kaldınız mı sorun eş kaynaklı mı ?

Merhaba canım nerede raporu çıkardınız siz ? Medical park hastanesi hangisi Bahçeli evler mi ? Bir de memnun kaldınız mı sorun eş kaynaklı mı ?
Evet canım eşimden kaynaklı sorun sperm sayısı ve hareketi az. Morfoloji %4 . Semiha Şakir Zeytinburnu’nda devlet hastanesi burdan rapor çıkardım. Medicalpark Bahçelievler de Ali İhsan beyle aralık adetimle başlayacağım

Evet canım eşimden kaynaklı sorun sperm sayısı ve hareketi az. Morfoloji %4 . Semiha Şakir Zeytinburnu’nda devlet hastanesi burdan rapor çıkardım. Medicalpark Bahçelievler de Ali İhsan beyle aralık adetimle başlayacağım
Zeytin burnunda rapor çıkması kolay oldu mu ? Rabbim sana hayırlı evlat nasip etsin

Back
X