Medicalpark Göztepe Doğum Fiyatları 2014

caglacat

Guru
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
192
114
323
Merhaba arkadaşlar.
Aranıza yeni katıldım. 3 yıllık evliyiz ve artık bebek planları yapmaya başladık,tabi nasipse bizde evlat sahibi olmak istiyoruz. Ama doktor ve hastane konusunda tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Avrupa yakasında oturuyorum. Forumlarda en çok Medicalpark Göztepe Gökmen İyigün bey ve Mehtap hanımın tavsiyelerini okudum. Öncellikle aranızda bu doktorlara giden var mı? Bir de medicalpark doğum ücretlerini bileniniz var mı? Bir türlü öğrenemedim fiyatları.Gebe kalmadan önce doktorumu ayarlamak istiyorum. sonradan doktor değişikliği bir hamile için işkence olur. Bilgilerinizi bekliyorum. Teşekkürler :)

Merhaba diğer msjlarını okumadım bilmiyorum son durumunuzu ben suan mericalpark göztepe hastanesine gidiyorum normal doğum 3.500 tl sezeryan 4.500 tl epidural 1.100 tl ben çok memnunum hastaneden .. En önemlisi hastanede yenidoğan bakım ünitesi ve bölümü var.. Ayrıca fazladan kaldığın her gün normal oda 1000 tl suit oda ise 1500 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…