H Hgksn Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2009 9 0 86 46 Kocaeli 25 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Hgksn #1 Merhaba; MEDICALPARK GÖZTEPE Hastanesinde Dr.Neslihan PAKKAL'a muayeneye gidiyorum. 1 hafta içinde aşılama yaptırmak için tedavilere başlayacağım. Sizlerden öğrenmek istediğim daha önce MEDICALPARK GÖZTEPE de daha önce aşılama deneyen var mı? Sonuçlar ne oldu ve önerileriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim... Teşekkürler...
Merhaba; MEDICALPARK GÖZTEPE Hastanesinde Dr.Neslihan PAKKAL'a muayeneye gidiyorum. 1 hafta içinde aşılama yaptırmak için tedavilere başlayacağım. Sizlerden öğrenmek istediğim daha önce MEDICALPARK GÖZTEPE de daha önce aşılama deneyen var mı? Sonuçlar ne oldu ve önerileriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim... Teşekkürler...
keje_01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 427 3 118 42 İstanbul 25 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Hgksn #2 Hgksn .!.: Merhaba; MEDICALPARK GÖZTEPE Hastanesinde Dr.Neslihan PAKKAL'a muayeneye gidiyorum. 1 hafta içinde aşılama yaptırmak için tedavilere başlayacağım. Sizlerden öğrenmek istediğim daha önce MEDICALPARK GÖZTEPE de daha önce aşılama deneyen var mı? Sonuçlar ne oldu ve önerileriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim... Teşekkürler... Genişletmek için tıkla... ben oldum canım 19 eylülde-ilk aşılamam.Benimde doktorum göztepe şafak hastanesinde;valla ben doktorumdan çok memnun olduğum için hastanedede hiçbir sorun yaşamadım :umursamaz:
Hgksn .!.: Merhaba; MEDICALPARK GÖZTEPE Hastanesinde Dr.Neslihan PAKKAL'a muayeneye gidiyorum. 1 hafta içinde aşılama yaptırmak için tedavilere başlayacağım. Sizlerden öğrenmek istediğim daha önce MEDICALPARK GÖZTEPE de daha önce aşılama deneyen var mı? Sonuçlar ne oldu ve önerileriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim... Teşekkürler... Genişletmek için tıkla... ben oldum canım 19 eylülde-ilk aşılamam.Benimde doktorum göztepe şafak hastanesinde;valla ben doktorumdan çok memnun olduğum için hastanedede hiçbir sorun yaşamadım :umursamaz:
H Hgksn Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2009 9 0 86 46 Kocaeli 25 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Hgksn #3 Doktorunun adı neydi?
keje_01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 427 3 118 42 İstanbul 25 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Hgksn #4 Hgksn .!.: Doktorunun adı neydi? Genişletmek için tıkla... Sadık Bey canım..Aslında şafak hastanesinde hergün part-time çalışıyor;bende tesadüf eseri buldum kendisini;iyiki buldum!Hem paragöz;burnu havada değil;hem raghatsız edici davranışları konuşmaları olan doktorlarla alakası yok
Hgksn .!.: Doktorunun adı neydi? Genişletmek için tıkla... Sadık Bey canım..Aslında şafak hastanesinde hergün part-time çalışıyor;bende tesadüf eseri buldum kendisini;iyiki buldum!Hem paragöz;burnu havada değil;hem raghatsız edici davranışları konuşmaları olan doktorlarla alakası yok
H Hgksn Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2009 9 0 86 46 Kocaeli 25 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Hgksn #5 Medical Parkta daha önce deneme yaptın mı peki?
keje_01 Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 427 3 118 42 İstanbul 26 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Hgksn #6 Hgksn .!.: Medical Parkta daha önce deneme yaptın mı peki? Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç gitmemiştim bile canım;ama sorunsuz çıktım hiçbir terslik yaşamadım yani
Hgksn .!.: Medical Parkta daha önce deneme yaptın mı peki? Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç gitmemiştim bile canım;ama sorunsuz çıktım hiçbir terslik yaşamadım yani