Medicana ayrıntılı ultrason

dsuzun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
312
115
103
Kızlar ben 19.haftamdayım bir kaç hafta sonra ayrıntılı ultrason yapılabilir heralde özel hastaneler bunun için ekstra ücret talep ediyorlar dimi? Bursa medicanaya gidiyorum daha önce medicanada ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ücretini bilen?

Ben özel jinekoloğa gittim, muayenehanesi olan doktora, 150 ₺ aldı, ama 20 dakika boyunca muayene etti, detaylı şekilde baktı, ensesine, kordona, bebeğin kendisine, sıvı vs. Resimlerini de verdi, kalp atışını da dinletti. Hastanelerde de pek farklı olacağını sanmıyorum.

Evet 40 45 dk sürüyor ayrıntılı diyorlar ama özel hastanelerde fiyat biraz fazlaymış sanırım

Kizlar ben bu hafta İstanbul medicine hospital guneslide kaydimi actirdim. 480 tl ucret aldilar. Diger her seyde indirim yapiyolardi ancak bunda yapilamiyomus.
Uzman ogun sadece 3 gebe icin geliyomus. Eger bebegin pozisyonu uygun değilse yarim saatte bir kontrol ediyolarmis bu sebeple saatlerce sürebilirmis. Ortalama 30-45 dk inceleme yapilacakmis. Bir renkli ultrason goruntusu ve cd vereceklermis. Tok karnina bos mesaneyle gelmem istendi bir de ikili tarama test sonucunu yanimda getirmemi istediler.

Back
X