Medicana International İstanbul hastanesi konusunda her türlü bilgiye tecrübeye ihtiyacım var. Özellikle orada normal doğum yapmış olan var mı? Hastane odaları nasıl? vs. Yardımınızı rica ediyorum...
aman diyorum arkadaşlar kardeşim yeni doğum yaptı bizde eve yakın ,temiz ve lüx görünümüne aldandık. hemşireler bir felaket hele bir tanesi hala gözümün önünde ..kardeim normal doğum yaptı dr. selman da adam içinde parça bıraktı kanamadan gidiyordu kız,ayrıntılı olarak bu doktorla yaşadıklarımızı diğer bir formda yazdım . hemşire tansiyonunu yüzüne bakarak tespit ediyor fal bilim merkezi gibi ... hemşireden tansiyonunu ölçmesini istedik yüzüne baktı ve sizin tansiyonunuz normal dedi ... afalladım kız yanımda ve ayakta duruyor kendini iyi hissetmediğini söylüyor .3 dakika sonra biri tansiyon ölçsun diye söylenince başka bir hemşire bir zahmet yerinden kalkıp ölçtü 9/6 normal değilmiş anlaşılan bunların 6. his konusunda daha çok eğitime ihtiyaçları var hemşireliği bıraksınlar ...
hastanenin dışına aldanıpta içine sakın girmeyin
bu talihsizliği yaşamış olabilirsiniz ama neden suçu doktorda buluyorsunuz selman bey ve diğer bütün doktorlar her konuda tecrübelidirler.neden kaderinizde bunları yaşamakda varmış diye düşünmüyorsunuz..ayrıca size hiç mi hiç katılmıyorum.hemşireler kesinlikle çok ilgili ve 90/60 çokda düşük bir tansiyon değil ama şunuda belirtmek istiyorum doğumdan sonra hep bu şekilde devam etmişse düşük değil ama 130/80 lerden 90/60 lara düşmüşse birşey diyemem..ayrıca kan kaybediyorsun ve yorgun düşüyorsun tansiyonun heralde düşecek...bence AKSİ BİR HASTANIN BÜTÜN İŞLERİDE AKSİ GİDER bunuda unutmayın...
Medicana International İstanbul hastanesi konusunda her türlü bilgiye tecrübeye ihtiyacım var. Özellikle orada normal doğum yapmış olan var mı? Hastane odaları nasıl? vs. Yardımınızı rica ediyorum...
ben medicanada aslı hanıma gittim ilk hamileliğimde,şuanda ikinci gebeliğimi yaşıyorum ve yine ona gidiyorum çok ama çok memnunum,konuşmaları,tavrı bana güven veriyor. inş.doğumumu yine o gerçekleştirecek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?