Tüp Bebek Merkezleri Medicana international istanbulda tüpbebek yaptıran yada burayla ilgili bilgisi olan?

dryaaa22

Annesinin Aşkısııııı:)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
201
3
96
İstanbul
Mrb pazartesi günü tüp bebek için medicanadan randevu aldık burayla ilgibi bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazın.iyi ve güvenilir biryerde başlamak istiyoruz..:uhm::uhm:şutarafagitti

Meraba hangı medıcana ben çamlıca medıcanada iki ay öncew denedım doktor ilgili ekıpte... Yenıdenn denıcem yıne orda memnunum .........tavsıye ederım.

Merhaba ben medicana international beylikdüzünde mikroenjeksiyon yaptırdım ilk denememde olumlu sonuç aldık doktorum aysun güney çok çok memnun kaldım tavsiye ederim

bende bugün beylikdüzü medicanayla görüştüm. ocak ayında micro yaptırmayı düşünüyorum. aslında orasıyla ilgili pek olumlu şeyler duymamıştım fakat bugün telefonda konuşunda gidip görüşmeye değer diye düşündüm umarm hakkımızda hayırlısı olur. karar vermek çok güç o kadar çok merkez varki....

ben de orada mikro denedim ama malesef sonucum negatif çıktı. doktorum aysun güney..çok memnun kaldım ama malesef olmadı ;(

ben de orada mikro denedim ama malesef sonucum negatif çıktı. doktorum aysun güney..çok memnun kaldım ama malesef olmadı ;(

canım sizde sorun neydi?micro olduğuna göre galiba sperm hareketsizliğimiydi?bende çok kararsızım orda yaptırmak konusunda....banada micro dediler çünki.

bende bu c.tesi için kendisinden randevu aldım ama hakkında hiç bi bilgim yok
biras bilgi verebilirmisiniz

merhaba canım selman bey benim doktorumdu.mikro yapıldı bana kasım ayında ve şuan 3.5 aylık ikizlerime hamileyim.ben çok memnun kaldım selman beyden.ben tavsiye ederim.şimdi gebelik kontrollerim için aysun hanıma devam ediyorum ondan da memnunum.

Canım bende selman beyden pek memnun kalmadım.ama sorun bendemi doktordamı anlamadım.ilgi bakımından hemşireler hep ilgileniyor buda beni çok rahatsız etmişti.

medicana international beylikdüzünde mikroenjeksiyon yaptırmak istiyorum memurlara ne kadar ücret istiyorlar bilgisi olan var mı? cevap verirseniz sevinirim

bende selman laçinin hastasyım çok memnunum ekibi harika ben sonuç bekliyorum

Back
X