Doğuma Hazırlık Medicana konya Özlem Kayacık Günday hakkinda bilgisi olanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yamurr_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
251
262
53
34
Merabalar. Konya medicana özlem kayacık günday hakkinda bilgisi olan var mı? Hastanede normal doguma geldiği soylenildi fakat hic tanımıyorum biraz bilgi sahibi olabilirsem eğer.

Hic bilmiyorum canim ben medline tulin hocaya gidiyorum.

Medline akademi merammi konyayi pek bilmiyorm dün o hastaneyede gittim ama sanki kadın doğum bölümü biraz kalabalikti kararsiz kaldım
Evet orasi.Zaten herkes randevulu beklemiyorsunuz eger dr doguma gitmediyse ve kanamasi olan acil bir hasta yoksa tam randevu saatinizde iceriye aliyorlar sizi .

Tatilde olsa gecede olsa doğuma geliyormu tülin hanım çoğu doktor gelmiyolarmıs bu yuzden doktor konusunda cok kararsız kaldım :KK43:

Onu sormak lazim bilmiyorum ben su an cok memnunum. Arkadaslarimin cogu Fuat Beye gittigi icin ben de degistirmeyi düşünüyordum .Ama kendisi hastane degistirecekmis .Duruma gore karar verecegim .Bence deneyimlemeden bilemezsiniz icinize sinmesi lazim.Kac haftalik gebesiniz ?

16 haftalik gebeyim. Sizin kacinci hafta?
Ben doktorun doguma gelmesini istiyorum o yuzden zorlaniyorum doktor bulmakta medicanada jule hocada cok iyi ama iste sadece mesai saatlerinde geliyomuş doguna

16 haftalik gebeyim. Sizin kacinci hafta?
Ben doktorun doguma gelmesini istiyorum o yuzden zorlaniyorum doktor bulmakta medicanada jule hocada cok iyi ama iste sadece mesai saatlerinde geliyomuş doguna
12.haftadayim cuma randevum var unutmazsam sorayim senin icin.

Back
X